Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה מוטורית בחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם רואים הנני חדש.

אני מעוניין לעשות חופשה מוטורית בחול, אשר תכלול השכרת רכב ספורט ואיתו לעשות את מסלול נורבורגרינג:-) ולשלב עם זה את התערוכה רכב של פרנקפורט.

אשמח מאוד אם ימצא שותף או המלצות מאנשים שעשו: מה כדאי לעשות עוד, איזה אוטו מומלץ ואיך אפשר להשיג רכבים מיוחדים (חשבתי על בוקסטר).

פורסם

אתה יכל לקרא על כך כאן. :arrow:

אולי זה יסייע לך ותקבל תשובות לנושא ששאלת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז ככה

מומלץ

לטוס ב 19/9

להיות ב 20 בנורבורינג (יום ראשון תמיד מלא ויש מה לראות)

עדיף להשכיר רכב נחמד לטיול ולהשכיר במסלול רכב יעודי rentaracecar.de אם אני לא טועה

מומלץ להזמין מראש.

הכל תלוי בתקציב וכמה ימים יש לך

להיות ב 21-22 בתערוכה ולמחרת לנסוע למוזיאון Auto & Technic Museum Sinsheim

בערך שעה דרומה מפרנקפורט

לא רחוק משם נמצא ההוקנהיים רינג לא משנה כמה פעמים עברתי שם תמיד היה שם ארוע

הארוע האחרון שיצא לי להיות שם היה מרוץ של פורש קאפ והיה מטורף

אני לא יודע מה התקציב וכמה אנשים נוסעים אבל שווה לקחת רכב חזק לטיול עצמו

ולשייט על מגביל המהירות כל היום :)

לא רשמת בן כמה אתה תבדוק טוב בהשכרות רכב התנאים בגרמניה שונים משאר אירופה !!!

זה לפחות המסלול שאני מתכוון לעשות אבל עוד לא הוחלט אם אני נוסע או לא

נסיעה טובה

אכן החיים בזבל !

פורסם

ברוך הבא.

ממליץ לך לעלות על הרינג רק אם יש לך נסיון בנהיגה על מסלול בחו"ל (לצורך העניין, טיולי נהיגה בהרי ירושלים או סדום-ערד או קורס נהיגה מתקדמת אצל אחת החברות בארץ על "מסלולון" מאולתר אינם מתקרבים לנהיגה על מסלול מהיר, קל וחומר הרינג).

בביקורי ברינג לפני מספר שנים חזיתי בשתי מכוניות שגמרו בצורה לא כל כך יפה. חשוב מה זה אומר על ההשתתפות העצמית שלך בביטוח הבוקסטר - שלא לדבר על האפשרות הסבירה שהפוליסה אינה מכסה נהיגה על מסלול.

ממליץ לך ליצור קשר עם דני G, לו מן הסתם יותר שעות רינג מלרובנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ממליץ לך לעלות על הרינג רק אם יש לך נסיון בנהיגה על מסלול בחו"ל !!!!!

הכל תלוי בצורת הנהיגה מי שנוהג בשביל החוויה לא עושה שטויות

יש גם אוטובוסים של תיירים שנוסעים במסלול !!

נכון לא מומלץ לבטל בקרות למיניהם אבל עדיין אפשר לעשות חיים.

מה שאתה אומר לו לעשות זה להיות שם אבל לשבת בקפה ולראות מכוניות.

נכון תאונות לא חסר אבל לא תמיד הם מחוסר ניסיון

אכן החיים בזבל !

פורסם

מה שאתה אומר לו לעשות זה להיות שם אבל לשבת בקפה ולראות מכוניות.

ממש לא. גם אני ביקרתי שם למטרה אחת ויחידה, לנהוג.

מאחר ופותח השרשור לא הציג את עצמו ביתר פירוט ואיננו יודעים את נסיונו, מן הראוי להעיר את תשומת ליבו גם לסיכונים המעורבים בדבר. רק לסבר את אזנך, ריסוקה של בוקסטר על אחת הגדרות ברינג - באם נאסרה כניסתה למסלולי מירוץ בפוליסת הביטוח - עשויה להוות עילה לתביעה יקרה וכואבת מאד.

על כן, הטיפ שנתת לו על השכרת רכב יעודי, במקומו.

ולעניין הבקרות, אנשים ממשיכים לאבד שליטה ברכב גם עם ESP ו-TC ו-ABS ושאר ירקות. בגלל איבוד ריכוז רגעי, בגלל סינוור, בגלל כלב שצץ להם לפתע, בגלל פקודת היגוי לא מספיק נחושה שבעומסים של הרינג תגרור אותם לתוך שולי העפר, בגלל עוד 999 סיבות וחוקי הפיזיקה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...