Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יש אפשרות להחליף את המושב לאחד כזה שיש לו את הכיונים האלה.

על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי אי אפשר לכונן משהוא שלא קיימת בו אפשרות כיוונון.

אם תציין את סוג הרכב אולי אוכל לבדוק מפרט ולראות אם יש אפשרות אחרת

פורסם

אין שום בעיה לעשות את זה בסדנאות שמתאימות מכוניות לנכים, אבל לפחות בעניין של ההגה אני מאמין שצריך אישור ממשרד הרישוי ואם אתה לא נכה כנראה שלא תקבל. גם לכסא צריך אבל את זה פחות רואים.

פורסם

תצטרך שרביט קסמים ושם משפחה שמתחרז עם פיוטר.

או להחליף את הכסא ומנגנון ההגה בכאלה שניתן לכוונן.

לגבי מנגנון ההגה, לא יודע אם זה אפשרי, ובנוגע לכיסא, זה עלול להיות ברוך של התאמת המסילות מהחדש לישן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

משהו כאן לא הגיוני.

במיצובישי 92 אפשר להגביה את המושב ולקרב את ההגה, אז ביאריס 07 אי אפשר?

לא נורא, לפות היא אמינה ושומרת על ערכה :-D:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה כבר בעייתי.

הפיתרון שאני עשיתי זה להרכיב הגה עם אופסט שבולט החוצה.

גש לחנות שיפורים, בדר"כ יש להם את המתאמים.

הם יותר מתאימים להגהי ספורט עם 6 חורי אוניברסליים.

לך תדע - אולי יש משהו שמתאים להגה מקורי.

אביחי

פורסם

איך מתאם כזה ייסתדר ביחד עם כרית אויר? ממליץ לבדוק את זה, במיוחד שלמטיב הבנתי הרכב עדיין אמור להיות באחריות יצרן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שאם תכתוב מדוע אתה רוצה לעשות את זה, ומדוע אינך מצליח להשיג את תנוחת הישיבה הנכונה עם הכיוונונים הקיימים, אולי נוכל לחסוך ממך הוצאות מיותרות וקומבינות מסוכנות.

דני G.

פורסם

טוב אני אנסה להסביר, בגלל שאני די גבוה אני חייב לשבת הכי רחוק שאפשר מההגה אבל אז לא נוח לאחוז בהגה כי הוא רחוק מידי.

אם הייתי יכול לקרב את ההגה או להנמיך את המושב זה היה משפר את המצב.

פורסם

OK, תודה על התשובה.

אני יודע שזה ישמע קצת מוזר, אבל לפעמים הרכב פשוט לא מתאים לנהג.

אני לא יודע מה הגובה שלך, אבל ייתכן וכדאי להחליף את הרכב לכזה שיאפשר תנוחת ישיבה מתאימה, ללא קומבינות.

תחליף את הרכב לכזה שבו תוכל לכוון את הכיסא לכל הכיוונים וגם את ההגה למרחק. חבל שביאריס מודל 2007 אין דברים בסיסיים כאלו.

דני G.

• תוכן חדש...