Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על רכישת רכב מחברת "לובינסקי טרייד" . (בייחוד בסוכנות בפתח תקווה - שם רכשתי)

בעבר , הם מכרו מכוניות צרפתיות בלבד , עכשיו הם התחילו להתעסק גם באאודי , יונדאי ועוד מגון יצרנים .

רכשתי משם יונדאי אקסנט 2006 , קיבלתי רכב חדש לחלוטין הן מבחינה פנימית והן חיצונית , הרכב נצבע במקומות בהם היה פגוע , קיבלתי רכב עם פוליש + ווקס ללא שריטה אחת על הצבע ואפילו עם הניילונים .

אבל מעבר לכל הבולשיט החיצוני , אתה מקבל אחריות לשנה על המנוע + גיר , שזה החלק הכי חשוב לאחר רכישת רכב מליסינג.

ועוד לא הזכרתי את הפנס השבור שגיליתי יום לאחר הקנייה ושהוחלף בלי כל ויכוח וללא תוספת תשלום , את הצמיגים הקדמיים שהתגלו כעקומים לאחר הרכישה ושהוחלפו לחדשים לחלוטין ללא תוספת תשלום .

השירות אצלהם היה לעניין .

מומלץ בחום :)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אני יכול להמליץ לך מנסיון אישי ארוך טווח על אלבר.

ממש ברגע זה שאני כותב, נמצא בידי צ'ק בנקאי לתשלום מחר עבור רכב שאני רוכש מהם מחר לאחר החזרת הליס מהעבודה שלי.

רכשתי מהם בעבר מס' רכבים (לנטיס, אקסנט, פוקוס) וכו'. כמובן שמומלץ לקחת רכב לבדיקה עצמאית, אולם אפשר בראש שקט להגיד שלא יצא משם רכב חלילה עם מכת שלדה או מנוע/ גיר גמורים.

מה שתרצי יתקנו/ יחליפו (כמובן שברמת הסביר). הרכבים עוברים השבחה מסודרת לפני מכירה.

בהצלחה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני דווקא ניתקלתי ב2 רכבים משבוע שעבר שהיתגלתה "פתאום" פגיעה בשילדה בבדיקה מטעם הקונה ש"פיספסו" בבדיקה מטעם אלבר.

אין חברה יותר טובה או פחות טובה, הכל תלוי באקזמפלר הספיציפי שאתו מתכוונים לרכוש.

• תוכן חדש...