Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

citroen xsara+עוד שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי מחפש רכב לרכישה והוא מצא את הסיטרואן קסרה דגם 2.

מאוד אהב את הצורה של הרכב אהב את זה שיש לו בקרת שיוט וגם כן הרכב חסכוני, 1600.

110 כ"ס שזה נחמד מאוד , 4 כ"א.

אז לפני שאנחנו קונים את הרכב הזה מישהו בבקשה יכול להגיד לי האם הרכב הזה טוב או לא?

ולמה.

עוד שאלה.

אני שמעתי שאפשר להביא תכנאי למקום שבו אני קונה את הרכב.

זאת אומרת אם אני נוסע עכשיו לתל אביב לדוגמא, לקנות רכב יד 2 מבן אדם, אני יכול להביא תכנאי שאני משלם לו כסף והוא בודק את הרכב ליד שנינו-קונה-מוכר.

והוא אומר אם שווה לקנות או לא שווה ומה הבעיות במידה ויש.

זה נכון? אפשר להביא מישהו כזה?

איך זה עובד בבקשה? מאיפה אני יכול להשיג בן אדם כזה? כמה זה עולה?

אם אתם יודעים בבקשה תסבירו לי איך זה עובד בדיוק כדי שאני אדע.

מה המחיר ומאיפה אני יכול להשיג תכנאי שיגיע למקום שאני קונה בו את הרכב.

במקום ללכת למוסך ולבדוק את הרכב שם אז זה נראה לי יותר נוח שהתכנאי מגיע עד אלייך.

תודה רבה רבה רבה רבה.

פורסם

הרכב עצמו מואד מומלץ, אני מניח שזה מודל 2003 לפחות אם יש לו בקרת שיוט. התמורה לכסף היא מאוד טובה והאיבזור נדיב.

אני הייתי מוותר על ה"מומחה" כי הוא לא יכול לבדוק את המצב המכני של הרכב או האם עבר פגיעות שילדה. הכי טוב לגשת למכון בדיקה שאתה בוחר ולהעלות לאחר מכן את טופס הבדיקה לפורום כדי לקבל חוו"ד.

לפני הכל אני ממליץ לך לעשות שיעורי בית ולקרוא מה ניתן לבדוק לבד לפני שניגשים בכלל למכון בדיקה, יש פה בפורום מדריכים מעולים.

פורסם

אני מניח שאבא שלך העיף מבט במחירון, ראה שבתקציב שלו נכנסות לאנטיס/קורולה 99-00, אבל אם הוא ילך על הקסארה אפשר באותו המחיר להביא מודל 03.

ובכן חביבי, אין מתנות חינם. קשה עד בלתי אפשרי למצוא היום קסארה במצב סביר, הרכבים שמפורסמים ביד 2 במצב שחוט. לעומת זאת קורולה/לאנטיס מודל 00 שמור אפשר למצוא בלי בעיה, ולדעתי יהיה לאבא שלך יותר קל לחפש בכיוון הזה.

פורסם

לאנטיס שנת 2000 זה רכב בן 10. איך בדיוק יותר קל למצוא רכב שמור כשיש 10 שנות פז"מ?

מה עוד שרכב שמור יימכר בהרבה מעל למחירון, בגלל הטירוף של הישראלים.

אני יכול לספר לך על חבר שפרסם מאזדה 323 יד ראשונה, עם 80 אלף ק"מ, שנת 2001. הטלפון לא הפסיק לצלצל, משעה 6:30 בבוקר של פרסום המודעה. בשעה 8:00 הגיע בחור לראות את האוטו, עשה סיבוב קצר, לקח לבדיקה.

בזמן הזה הטלפון היה על שקט - לאחר העברת הבעלות התפנה הבעלים להחזיר את הטלפון למצב רגיל - וגילה שיש לו 140 שיחות שלא נענו.

אז איך בדיוק יותר קל למצוא לאנטיס שמורה? כנראה ש-140 איש שחיפשו במקביל יודעים משהו שאתה לא יודע.

פורסם
אני מניח שאבא שלך העיף מבט במחירון, ראה שבתקציב שלו נכנסות לאנטיס/קורולה 99-00, אבל אם הוא ילך על הקסארה אפשר באותו המחיר להביא מודל 03.

ובכן חביבי, אין מתנות חינם. קשה עד בלתי אפשרי למצוא היום קסארה במצב סביר, הרכבים שמפורסמים ביד 2 במצב שחוט. לעומת זאת קורולה/לאנטיס מודל 00 שמור אפשר למצוא בלי בעיה, ולדעתי יהיה לאבא שלך יותר קל לחפש בכיוון הזה.

איזה ידע יש מאחורי האמירה הזאת מעניין אותי.

כי אני מכיר מישהו שמכר לפני חודש קסארה שנת 2000 ואתה יודע מה אמרו לו בבדיקה? כלום.

הרכב היה נקי לחלוטין. ותן לי לגלות לך סוד, אותו איש, לא תיחזק את הרכב מי יודע מה.

אה, דרך אגב, האיש הזה הוא אבא שלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire - לא ניסיתי מעולם לקנות קסארה, ואני מניח שלעולם גם לא אנסה , וסיבותיי עימי........

מה שכן, הלאנטיס, איך לאמר בעדינות, קצת קצת יותר שכיחה מהקסארה. נראה לי שמי שיחפש כזה רכב יהיו לו יותר אופציות

לטוב ולרע.

אגב, קסארה שנת 2000 ללא שום ריג'קט? ועוד אחת שלא טופלה כמו שצריך? וזאת על רקע שכל רכב, אבל כל רכב, אפילו יהיה בן שנתיים-שלוש ימצאו בו ריג'קטים? כנראה שלא פסו ניסים מהעולם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לי יש סיטרואן קסרה 2002 מרוצה עד הגג! אומנם עכשיו אני צריך להחליף שסתום לחץ בגיר בעלות קצת יקרה, אבל זה דבר ידוע באוטו שעבר 150K. חוץ מזה אין לי שום בעיה איתה.

רכב סופר מפנק.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

חולגי, גם אני לא ממליץ על טיפול כזה ברכב, וניסיתי ללחוץ לטיפול טוב יותר (אני לא אגיד שטיפול שהרכב קיבל היה מחפיר, אבל היה אפשר להתאמץ ולהשקיע יותר) ולחלקים איכותיים יותר. אבל כשלא אתה מחליט ולא אתה משלם, דיי קשה ליישם את כל הרצונות שלך, טובים ככל שלא יהיו

ערן - ברור שהיו ריג'קטים, כל הריג'טקים הרגילים של כסת"חי מכונים נפוצים (נקישות בהעברת הילוכים, בלמים - לפרק), כוונתי הייתה שהרכב היה נקי לחלוטין ובלי שום תקלות חריגות (בלי קשר לגיל הרכב)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין לך מושג מה אתה אומר בכלל זה שקסרה עולה כמו שהמאזדה טויוטה וכו זה לא עושה אותה לגרוע וזה שהיא חדשה ב שלוש שנים מהמאזדה והטויוטה זה אומר את שלו...דבר שני הפח של מאזדה בעובי של דף ומזה אתה מצפה שתיהיה בטיחות ברמה גבוה?

• תוכן חדש...