Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אנשים,

לאבא שלי יש אופנוע גולדווינג 1500, הוא מחפש רמקולים לאופנוע, לפי מה שהוא אמר לי יש שם רמקולים 4.5 אינץ' אבל כל מה שאני מוצא זה רמקולים 4 אינץ'.

האם קיים רמקול 4.5? אם לא, יכול להיות שזה טעות וזה 4 אינץ' ואם זה המצב אני אשמח אם תעזרו לי לבחור בין הרמקולים

ראיתי בזאפ את מורל דוטק MK2-4 ואת Dragster DS432 ובטום קאר יש את אלה.

לא שמעתי אף אחד מהם, אך מכיוון שזה הולך להיות מורכב באופנוע, וגם ככה הנסיעה עם קסדה ויש מלא רוח מה שחשוב זה בעיקר הdbSPL שהרמקול יכול להגיע אליו.

כרגע הרמקולים הנוכחים מחרחרים כנראה מכיוון שהם כבר ישנים ובלויים.

אשמח לשמוע מה דעתכם ממי ששמע כבר. (או כמובן כל רמקול 4 אינץ' אחר!)

תודה,

אלעד

פורסם

אתה יכול להביא רמקול 4 אינץ' של פיונר בסביבות ה 150 שקל~

אבל חבר שלי עשה משהו יפה עם האופנוע שלו

יש את הכסא של האונפנוע והוא נפתח ובפנים יש לך די הרבה מקום אז אתה יכול להכניס שם רמקול\ים יותר גדול\ים

פורסם

אין בעיה של מקום, בגולדווינג יש מקום מובנה ל4 רמקולים (חפש goldwing gl 1500 בגוגל).

התקציב בגדול יכול להיות עד 1000 שקל אם אנחנו מדברים על 4 רמקולים סבבה, או 800 שקל ל2 רמקולים במידה והם יהיו מספיק טובים.

דעתכם?

פורסם

לדעתי, עליך לחפש רמקולים עם ייעוד "שטח פתוח" וכאלה שיהיו נצילים, כי אחרי הכל לרכב על אופנוע עם קסדה בהתחשב ברעש הסביבתי והרוח,יהיה קשה להנות מרמקול איכותי כזה או אחר,לכן צריך למצוא רמקול שייתן מענה לתנאים שהזכרתי.

אינני בטוח,אך רמקול לסירות יכול להיות מתאים לכך.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...