Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבניין שלי ישנון חניון משותף (מן הסתם) וישנו קטע שיש מעבר , כמו מין מסדרון כזה שמוביל לחניות המקורות .

בצמוד לקיר של אותו מעבר , חונה דרך קבע בכל פעם , רכב אחר וחוסם את המעבר .

רוורס ? הצחקתם אותי ! לוקח לי די הרבה זמן לצאת מהחנייה תוך חשש , שמא לא אדפוק את רכבי ברכב החוסם .

פירסום מכתב לכלל הדיירים , האחד אלים ומאיים בונדליזם והשני , לא מאיים ואף מודה שאני לא תומך בונדליזם - לא עוזר .

השכנים "הנחמדים והמתחשבים" לא מפסיקים לחנות באותה חניה .

שימו לב ! לא מדובר בחנייה מסומנת , מדובר במעבר .

הזמנת ניידת משטרה לא הועילה , הם מסרבים לנקוט צעדים , כך גם העירייה .

ואני ? לא דוגל בונדליזם , מחשש לאלימות שתופעל בחזרה ואני לא מעוניין להיכנס לזה .

חשבתי על פתרון אחר : פשוט לגרור את הרכב על חשבוני (סה"כ 120 שקלים לגרירה) לרחוב המקביל , שבעל הרכב יחפש אותו קצת יותר . כמובן שהפתרון לא יעיל מכיון שהוא - פלילי . הלא מדובר בגניבה .

חשבתי להדביק מדבקה - אבל אפשר להסיר אותה , מה גם ששמעתי שהיא יקרה למדי .

בנוסף , אין לי מושג מאיפה לרכוש אחת .

חשבתי להביא בטונדות ולשים במעבר , אבל גם זה מהווה בעיה שכן אין לי רכב מסחרי להוביל אותן , או מקום מסויים לרכוש ממנו .

בקיצור , אני אובד עצות ולאף אחד לא אכפת .

אני מנסה להילחם בתופעה , אך ללא הצלחה וללא גיבוי , אך אני נחוש בדעתי להרתיע את השכנים מלחנות שם , כי לי ולאבא שלי נמאס כמעט לדפוק , או לדפוק את הרכב .

לפעמים פשוט בא לי לנסוע אחורה בכל הכוח ... חבל שיש לי רכב שרק עבר פחחות וצבע ונראה כמו חדש .

בקיצור חבר'ה , למנוסים וללא מנוסים - האם ישנם פתרונות לא פליליים שאפשר להפעיל על מנת להניא את השכנים מלחנות במעבר האומלל ?

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון הכי בריא זה להוציא אוויר מהגלגלים לכל רכב שחוסם, ואם יחזור עוד הפעם אז לקרוע את הגלגים ואם יחזור עוד פעם אז לשבור שמשות ועוד פעם זה לשרוף את האוטו ואם מישהוא יאיים עליך אז תכנס בו מכות רצח עם גרזנים.

תאמין לי מנסיון ככה היום אנשים מבינים וככה יכבדו אותך.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
הפתרון הכי בריא זה להוציא אוויר מהגלגלים לכל רכב שחוסם, ואם יחזור עוד הפעם אז לקרוע את הגלגים ואם יחזור עוד פעם אז לשבור שמשות ועוד פעם זה לשרוף את האוטו ואם מישהוא יאיים עליך אז תכנס בו מכות רצח עם גרזנים.

תאמין לי מנסיון ככה היום אנשים מבינים וככה יכבדו אותך.

השאלה אם יתבעו אותך לפני כן........

אני פעם אחת הוצאתי אוויר לנהג חוצפן שהחנה בחנייה של הבית שלנו ((חניה פרטית)).

לא מומלץ אבל, הכי טוב לפתור בדרך של דיבורים אם אפשרי.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם

אוי יוסי באמת, אתה הגיבור היומי?

סבבה אתה גיבור אז יצא לך פעם אחת הרבצת למישהו, שברת, קיללת ולא עשו לך כלום.

יש אנשים שגם היו שורפים לך את הרכב או יותר גרוע רוצחים אותך

אז כנס לפרופורציות

בברכה תמיר

תמיר.

פורסם

אחלה הצעה! :roll:

אולי תשים דוקרנים במעבר (איפה שהם חונים)? או לשים שם את העמודים האלה שיורדים רק עם מנעול. יש לך תמונה של האיזור הבעייתי? תמונה תעזור לעזור לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קרמבו אחד באמצע סוגר את פינה

או אפילו יציקת בטון גבוהה , 2 תאילנדים ביום שישי בבוקר סוגרים את זה .

התשלום - לועד .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שוב , לא דוגל בונדליזם כי זה סתם יגרור לאלימות ואני לא מעוניין בכך , אבל אם יאיימו עליי אפעיל כוח כמובן , אני לא איזה פראייר מצוי .

מה שכן , אני רוצה לגרום לו להתחרט שהוא בכלל חנה .

חשבתי לפוצץ לו את השמשה הקדמית בביצים , אני חושב שזה יפתור את הבעיה מכיון שהוא יתבאס מחר בבוקר לנקות את כל השמשה הקדמית מביצים וחול , זה ילמד אותו לקח .

שנית , חשבתי אולי לסגור אותו עם הרכב הישן שלי , לחסום אותו שלא יוכל לצאת ושיתחנן שאבוא להזיז את הרכב .

נמאס לי מהשכנים פה , פשוט חוצפה .

עוד פתרונות חוץ מלשבור לאוטו את הצורה ?

כי כמו שאמרתי , זה חוזר כבומרנג .

פורסם

תנסה להיות קצת יותר סובלני כלפי אנשים.

אם באיזור יש מחסור בחניה, ומספר החניות בחניון המשותף קטן יותר ממספר המכוניות, אפשר להבין את הבן אדם.

כמעט בכל מקום ובכל חניה אנשים חונים גם במעבירם, ובכל מקום פנוי, תוך השארת מעט מאוד מקום למעבר המכוניות.

אף אחד לא עושה מזה סיפור, כי פשוט אין חניות לכולם.

אז נוסעים לאט ובזהירות בחניון, ועם צריך 4 תמרוני רברס בשביל לצאת, זה לא נורא.

אם אתה מגיע הביתה בשעה 12 בלילה, כל החניות תפוסות, גם בחניון של הבניין וגם על הרחוב בחוץ, לא ממש בא לך לחפש 20 דקות חניה, ואחר כך ללכת עוד 10 דקות ממנה עד הבית.

אם זה המצב, אני הייתי נרגע ומוותר.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם השכנים שלי, יש לי שתי הצעות בשבילך או שתתנהג בדיוק כמו הנהג החוסם ואם יש לך אפשרות תחסום אותו ושיחפש אותך אחריי פעם-פעמיים אני מאמין שהוא יוותר.

ואם אתה חושש לרכב שלך פשוט תצלם אותו מכמה זוויות (שיראו שהוא חוסם את המעבר) תעלה לביתו ותאיים עליו בתביעה.

פורסם

תארגן את ועוד כמה דיירים ופשוט תזיזו לו את הרכב לצד השני של המדרכה ,תעשו לו את זה כל פעם עד שהוא יקלוט את המסר .

או שפשוט תדבר איתם ,עם הם לא מוכנים להבין ,תאיים ,כן כן תאיים עליהם שאת ודיירי הבית תגררו לו את הרכב ,עם הוא לא יספיק לחסום את החנייה .

מה לעשות ככה אנשים מבינים .

פורסם

קראתי את ההודעה הראשונה כמה פעמים, ולא שמתי לב, שכתוב שם, שהרכב שחונה שם חוסם מישהו.

כמו כן, כתוב שם, שמדובר כל פעם באוטו אחר.

פשוט הוא חונה בצורה, שמפריעה ליציאה נוחה מהחניות, ובשביל לצאת צריך קצת יותר זהירות.

פורסם

Buki , תסביר לי למה לעאזעל אני צריך "לצאת בזהירות" כאשר אותו אדם (אם הוא אדם נורמלי בכלל) חונה במעבר ?

האם שמעת בחייך על חניון שאין בו חניות וכברירת מחדל , אנשים חנו במעבר ומישהו קיבל את זה ?

אם אין להם חנייה , שישברו את הראש , שיחנו בקצה השני של העיר מצידי , כמו שאני השתגעתי שלשום כשלא היו חניות והייתי צריך להעיר את אבא שלי באחת בלילה כדי להכניס את הרכב לחנייה הפנימית .

זה לא מעניין אותי , כל עוד זו לא חנייה מסומנת - דמו בראשו !

פורסם

כן, אני שמעתי על חניונים, בהם חונים גם במעברים, כשאין חניות פנויות. זה קורה בכל חניון, גם באלו בהם יש שער חשמלי בכניסה.

כמעט בכל שכונת מגורים, שנבנתה לפני 10 שנים ומעלה, כמות החניות היא לפי חניה אחת פר דירה, כשבפועל ל50% מהמשפחות יש יותר מאוטו אחד.

אז כן, חונים גם במעברים, בצורה מתחשבת, עד כמה שאפשר.

קל מאוד לזרוק הצהרות : "שיחפש חניה בקצה השני של העיר"

יותר קשה לקיים את זה, כשאתה חוזר הביתה מאוחר בלילה, עם 50 שקיות מהסופר, ואין לך מקום להחנות.

אם נלך לפי ההגיון שלך, באיזור שלי אני צריך כל לילה לפוצץ חלונות לאיזה 200 מכוניות, ולפנצ'ר 400 צמיגים.

תאכלס, אם כל אלו, שחונים במעברים, ירצו להחנות בצורה מסודרת בחוץ, פשוט אין להם מקום, לא בקצה הרחוב ולא ברחוב הסמוך, אולי רק באיזור תעשיה במרחק 5 ק"מ.

זה שהחניון נבנה ל X מכוניות, ובבניין יש X+30 מכוניות זה עובדה קיימת, ולא אני ולא אתה לא יכולים לשנות זאת, ולכן מסתדרים ומתמודדים עם מה שיש.

• תוכן חדש...