Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע 32. ציפ מעלה ל40?

אגב גם עכשיו הרכב מהיר מאוד בהאצות בניים.

שלא לדבר על זה שאף איביזה לא מתחרה בנתון מפלצתי של 1:14.5 ליטר/ק"מ...:-) (בלחיצות)

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

80-120? יותר הגיוני אבל עדיין קשה להאמין.

80 ומעלה :-) (לא, אני לא בטוח במה שאני אומר, לכן אני שואל. אבל עם נתון מפלצתי של 40 קג"מ, זה לא צחוק. לSTI יש 40 קג"מ!). יודע מה? אפילו 60 ומעלה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין חיה כזאת, שום TDI לא תעמוד עם 20VT.

20VT סטנדרטית חזקה יותר מ TDI אחרי צ'יפ בוודאות.

מה זה האצות ביניים בשבילך?

40-80? לא חושב אבל אם אתה בטוח במה שאתה אומר אז בסדר.

80-120? יותר הגיוני אבל עדיין קשה להאמין.

בהתחלה אתה בטוח, אח"כ אתה כבר מתחיל לפקפק בבטחון שלך...

כבר במקור ל-TDI יש 10 קג"מ יותר, אז אחרי צ'יפ ההפרש יהיה קרוב ל-20 קג"מ הפרש!

פורסם

לקח לי קצת זמן למצוא, אבל כל מי ששאל לגבי תאוצות הביניים - לחיצה מ80, קליאו RS, איביזה TDI, ואיביזה 20VT.

שימו לב, מימין הקליאו, שחוטפת בהתחלה ואז נעלמת, ומשמאל האיביזה טורבו...שימו לב איפה היא עומדת(רמז: חצי אוטו אחו...)

http://www.youtube.com/watch?v=LR9MoDWMfXo

ועוד אחד קטן - כמה פוטנציאל יש במנוע...

(איביזה TDI, משופרת ל400 כ"ס, ושימו לב לכמות עשן שהיא פולטת אחריה)

• תוכן חדש...