Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין צורך בכיוון משאבת סולר.

הציפ שולט בכמות הסולר ובגדישה,הבעיה בדיזל היא העשן השחור ככל שהתערובת עשירה יותר.

וכדי להגיע להספק גבוה יותר,צריך יותר סולר=יותר עשן

זה לא מכשיל טסט?

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי מה שציטטת והוספת לתגובתי לא הבנתי כ"כ.

בקשר לצ'יפ, לכל רכב יש פוטנציאל, מרווח נשימה נוסף. היצרנים מתוך כוונות חיסכוניות\זיהום אויר\עלויות לא משווקים את הרכבים בתצורתם המקסימלית. בנוסף, יש הרי גם דגמים בכירים יותר עם יותר כוח, נגיד הקופרה. איפה היא תעמוד כשכל FR תבוא עם מיטב כוחה מהK03 ישירות מהסוכנות?

פשוט מאוד מנוע אחר.

לא נשמע לי הגיוני שאין נזק למכלול. יש מישהו שיודע בוודאות?

פורסם

נתנו לך טיפים לגבי אחיזה, טיפים לגבי שיפור כח, גם ע"י אנשים פרטיים וגם ע"י בעל סדנא שזה מקצועו.

איזה פרטים נוספים אתה צריך?

מהו התקציב שלך לשיפור הרכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1.לגבי לחץ אויר בגלגלים,מה המומלץ?

2.האם זה נכון שאסור להניע את הרכב אם מזגן דולק?

3.נאמר לי שצריך לחכות בין סיבוב הסוויץ' להנעת הרכב עד שכל המנורות ביקורת יכבו. האם זה נכון? ואם כן מדוע?

בתודה...

פורסם
1.לגבי לחץ אויר בגלגלים,מה המומלץ?תלוי במידה, בדרך כלל 2-3 PSI מעל מה שרשום לך.

2.האם זה נכון שאסור להניע את הרכב אם מזגן דולק? לא מומלץ,סתם כי זה מעמיס על מערכת החשמל לפני שאלטרנטור החל לפעול.

3.נאמר לי שצריך לחכות בין סיבוב הסוויץ' להנעת הרכב עד שכל המנורות ביקורת יכבו. האם זה נכון? ואם כן מדוע? התנעת מנוע דיזל מתבצעת ע"י סלילים שצריכים להתחמם. ההמתנה עד שהנורות יכבו היא על מנת שיתחממו הסלילים(אמורה להיות לך מנורה בצורת סליל גם בלוח שעונים, שנכבית לאחר כשלוש שניות מפתיחת הסוויץ')

בתודה...

בפורום של ואג יש בחור בשם DR.daniels שיש לו איביזה TDI, והוא דואג לה טוב טוב.אם יש לך שאלות מומלץ לפנות אליו.

הוא עם צ'יפ - האוטו עף בתאוצות ביניים בעיקר.

הוא החליף לקוילאוברים של WEITEC, והשינוי בהחלט מורגש.האוטו קצת יותר קשה,אבל ההתנהגות הרבה יותר טובה.

פורסם

וואו כאוס גולף מדהימה מזכירה VR יותר מדיזל.

תמיד נראה לי מגעיל לעשות מדיזל רכב ספורט, אולי נהגתי על הדיזלים הלא נכונים

אבל איך אפשר להנות מרכב שלא עובר את 5000 טור בלחיצה?

גם הרעש כזה מרגיש ישן ומקרטע.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כשבהאצת ביניים הוא יתן לך בראש (אחרי צ'יפ), אתה תרגיש טוב טוב איך אפשר להנות מרכב כזה :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

kt rלא רשופ לי כמה לחץ אויר הואיל ואין לי את הספר של הרכב,לפיכך אני שואל.

פורסם
כשבהאצת ביניים הוא יתן לך בראש (אחרי צ'יפ), אתה תרגיש טוב טוב איך אפשר להנות מרכב כזה :wink::-D

אין חיה כזאת, שום TDI לא תעמוד עם 20VT.

20VT סטנדרטית חזקה יותר מ TDI אחרי צ'יפ בוודאות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

עם 40 קג"מ, אתה בטוח במה שאתה אומר?

לא מעמידה, אלא בהאצת ביניים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...