Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של כ120K. אני רווק צעיר ואין צורך ברכב משפחתי. אוהב מכוניות שמאיצות טוב עם סגנון ספורטיבי. מאוד חשוב שיהיה גם רכב בטיחותי.

היונדאי איי20 נראית אופציה טובה. הלכתי לראות גם את הקיה סיד. אני לא ממש מכיר את קיה ואת אימינות הרכבים שלהם בכלל ושל הסיד בפרט. אשמח למידע. ואופציה נוספת היא מכונית יד שנייה כמו המיטו\אאודי A3 (מאוד אוהב את המיטו איך חדשה לחלוטין קצת יקרה).

בקיצור, אני מחפש עצות ממביני עניין. תודה רבה.

פורסם

לא נראה לי שיש מיטו יד שניה !!!!

בקיצור זה יונדאי או אודי

אין קשר בין שנהם כל רכב פונה לקהל אחר

אם אתה מחפש רכב לנוע ממקום למקום קח את הקיה או היונדאי

אם אתה מחפש קצת יותר קח את האודי או הגולף

איך אפשר באותו משפט לעשות השוואה בן אודי אלפא ויונדאי ?

פורסם

בעיקרון אני נוסע בעיר כל יום מקרית אונו לת"א ולראשון לציון. ככה שהנסיעה של היא גם עירונית וגם בין-עירונית.

חשוב לי המהירות והיופי של המכונית. אבל תמיד עומדת השאלה- האם עדיף רכב חדש וראש שקט? או רכב יותר טוב שקשה לדעת מה עבר עליו ואתה קונה אותו מאדם שאתה לא מכיר.

פורסם

מבין השלוש המיטו היא מן הסתם האופציה המגניבה והספורטיבית ביותר. הבעיה היא שהיא רק התחילה להמכר בארץ - מה הסיכוי שתמצא יד שנייה? אם תוכל להגדיל קצת את התקציב תוכל לקנות אותה בגרסה הבסיסית החדשה (שהיא עדיין מאוד מאובזרת) עם מנוע ה-120 כ"ס ותיבה ידנית. צריך לברר אם היא כבר מגיעה לארץ.

I20 סבירה, אבל לא ממש ספורטיבית. אם בא לך, בצע נסיעת מבחן (אבל ברר אם יש נסיעה על התיבה הידנית, שתתן לך חווית נהיגה יותר מהנה, ככל הנראה).

סיד ככל הנראה אמינה, ויש גם אחריות ל-7 שנים (3+4), כך שלא הייתי דואג. אבל היא גדולה יותר (משפחתית) וככל הנראה פחות תתאים לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

BMW יד שניה,פיאט 500 חדשה,מרצדס יד שניה,אולי סובארו STI 2004(אתה יכול לימצוא ב100-110K עם תירצה אחת עם קצת שיפורים דבר איתי בה.פ),מצובישי איוו 2005,WV GTI 2002-2004, יונדאי קופה 2004,איביזה 2004,קלאיו ספורט כל אלו אתה יכול

תגיד לי מה מושך אותך בקיה סיד או יונדאי I20?,אתה רוצה אוטו שמאיץ טוב וניראה טוב(אתה רוצה ליתפס בחורה/שתיים הבנתי אותך:lol:) עם קיה סיד או יודנאיי I20 לא יצליח לך,תיתן פרטים מה אתה מחפש,צריכת דלק חשובה לך מידי?,אצה מחפש יותר יוקרה/ספורטיביות/''קלאסה''/פוזה/משפחתי

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

קודם כל, תודה רוני.

דבר שני, אני רוצה גיר אוטומט (אני יודע פחות מהנה ופחות מהיר... אבל זה מה סחבק יודע).

דבר שלישי, עשיתי נסיעת מבחן על היונדאי. היא חמודה וזריזה, אבל כמו שאמרת לא הכי ספורטיבית והמנוע שלה אפילו טיפה רועש לטעמי. בעיה נוספת שהדגם של ה1.6 אוטומט יגיע רק עוד כ4 חודשים.

איך הקיה? הפולו ההחדשות יצאו כבר בארץ?

פורסם

נו, אז אין מיטו אוטומט, לפחות כרגע, כך שהיא יורדת מהפרק ונשארת עם מכוניות משעממות.

פולו חדשה תהיה אופציה נחמדה מאוד ב-1.2TSI, אבל היא תגיע רק בינואר כנראה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סיאט איביזה ספורט עם DSG שתי דלתות, תעשה נסיעת מבחן, מבחינת עיצוב היא מדהימה.. אני לא יודע אם היא חזקה אבל היא מבוססת על הפולו החדשה (יותר נכון הפוך ) ותראה אם יתאים לך, זה יכול להיות תחליף נחמד למיטו עם 120 כ''ס...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

בוא אספר לך קצת עם נסיון קצר שלי ב-I20: האוטו מרווח מאוד לסופר מיני, מאובזר טוב מאוד (אין שלט לדלת בגרסה הזולה, אבל יש קיפול מראות חשמלי. וואלה...) 6 כריות אויר וזה שווה לבטחון. האוטו זריז ומגיב טוב - א-ב-ל עד 70-80. האצות ביניים הזכירו לי וולוו של פעם: תלחץ על הדוושה בהרצליה - התגובה תגיע בשפיים. בערך. רק שימוש בכפתור הקטן או החלפה ידנית יעוררו את המנוע לחיים נמרצים. ההיגוי רך מאווווווווד ולא מתוגבר למהירות - לפעמים היה נדמה לי שזה הגה כמו בגן ילדים - קל יותר מידי וזה יכול להיות מסוכן בפניות חדות. תבין - האוטו נוסע לאן שתרצה ומהר - אבל התחושה, התחושה... תגובת המנוע-גיר מוזרה - הכל בשנטי. סע איתו בעליות מצומת גולני לקדרים - ותבין למה. גם בעליה הכי ארוכה הוא יחפש את ההילוך הרביעי אם לא תתקע אותו בהילוך אחר. חוצמזה צריכת הדלק הפתיעה אותי לרעה- משהו כמו 1:12 עד 1:13 במהירות חוקית למהדרין (הערך) עם מזגן. אוטו טוב למי שרוצה משהו רגיל ושנטי - לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
עם הייתה מוכן להיתפשר על גיר ידני,אני חושב שהסיד פרו בהחלט יתאים,לטעמי רכב ממש יפה.

הפרו-סיד נמכרת בארץ עם תיבה אוטומטית בלבד :roll:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...