Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהריים טובים לכולם

בחיפושי אחרי אוטו קטן נוח וחסכוני לנסיעות בסביבה (עמק יזרעאל) צמצמתי בסוף ל 2 אופציות, ואני על ממש על סף קניה אחרי שמצאתי כאלו שעונות על כל הדרישות.

אשמח לשמוע מה דעתכם, שתי המכוניות שנת 2000, הפג'ו 1400 XR, הפונטו 1300, לא זוכר בדיוק איזה דגם.

אבקש התייחסות לצריכת דלק, אמינות, ועלות תחזוקה כללית.

תודה רבה לעונים!

על הדרך, אם מישהו יודע, אשמח לדעת כמה עולה פס קישוט ל 106 של דלת קדמית בלבד, דוד שלי רוצה לדעת.

תודה.

פורסם

היי. אקדים ואומר שלא הייתי בעליה של פונטו אבל יצא לי לעשות קילומטראז' לא קטן עם פונטואים על נגזרותיהם השונות. אוטו אמין להפליא, צריכת דלק (גיר ידני, כן?) עומדת על 1:13 בנסיעה מעורבת. בכביש מהיר הגעתי ל1:15 .מה שכן הייתי ממליץ לך ללכת על דגמים 2001 ומעלה שמהווים שיפור ניכר לעומת דור ראשון (עד 2000 כולל). חלקים לא חסר והם זולים יחסית.תבדוק שהאוטו לא מצבא/ליסינג/השכרה כי אז מחירו יהיה משמעותית נמוך יותר.

לגבי פיז'ו 106 , הXR הוא דגפ טוב יחסית,(היו לי 106 ראלי ן106 XT ). האוטו יפה , נוח וחסכוני. מבחינת אמינות נופל משמעותית מהפונטו.ודורש תשומת לב רבה יותר. צריכת דלק זהה. לסיכום - פונטו ללא ספק, עדיף יד פרטית. אם אתה חייב פיז'ו - לבדוק בשבע עיניים!!!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לגבי פס קישוט - יש כמה סוגים של פסי קישוט בהתאם לדגם ולשנתון הרכב. בכל במקרה קחו בחשבון שהפלסטיקים האלו לרוב לא זולים כחדשים ונדירים כמשומשים.

פונטו מול 106 - שתיהן לא רעות.

אני הייתי בוחר ב106 אם הנאה מנהיגה היא חלק ממערך השיקולים ופונטו אם לא.

בכל מקרה חשוב לחפש רכב שמור ומטופל, שתיהן רגישות להזנחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מקפיץ כדי לשמוע עוד תגובות, גם אותי זה מעניין.

איך ה106 מבחינת אחזקה ודלק? ואיך היא מבחינת "כוח" והנאה? אמינה?

• תוכן חדש...