Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התשה בלוח יד 2 מול מוכרים פרטיים בלתי אפשריים, ולאחר סינון הסוחרים החלטתי לעשות קיצור דרך ולרכוש ממגרש גדול ומוכר.

ביום שישי רכשנו מסוכנות טריידמוביל בחולון פולקסווגן בורה 2003, יד 1 עם 95K ק"מ, שמורה פנימית וחיצונית באופן מדהים. לקחנו אותה לבדיקה, והסוכנות התחייבה ליישר את כל הבעיות שהתגלו (לא דברים חמורים אבל נזילות שמן במנוע ומערכת ההנעה, קורוזיה במערכת קירור, החלפת צמיגים). עד כאן הכל טוב ויפה.

מה ש"פתאום" ראיתי היום בבדיקה הוא שהם מפרסמים עוד 3 מודעות עם רכבים עם נתונים דומים עד זהים בסוכניות ראשל"צ וחולון (שתיים על רכב 03 ואחת 04).

שאלתי היא האם אני צריך לחשוש שהם לוקחים רכבים "ומסדרים" להם ק"מ אטרקטיבי, או שהם פשוט מפרסמים את אותו הרכב ביותר ממודעה אחת?

מה אתם אומרים?

פורסם

כיום יש רתיעה מזיופי מד דרך , זו עבירה פלילית . אינני מאמין שחברת טרייד-אין תסכן את עצמה על שטות כזו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ובטח ובטח חברה כמו טרייד מוביל לא תיסתכן בשביל "לדפוק" לקוח אחד שיכול להוריד לטימיון השקעה של מיליונים בפרסום ושם איכותי.

המודעות שראית אינן רלוונטיות אחרי שקנית את הרכב,מקסימום נועדו למשוך לקוחות ולנסות למכור להם רכב אחר.

תיתחדש!

פורסם

כל רשתות הטרייד אין סובלות "ממחלה" דומה לראיה: תסתכל במודעות באתר יד 2 ותראה איך UMI וגם אוטו דיל מפרסמות בכמה אזורים שונים בארץ את אוטו רכב ומה שמפתיע שהמכוניות שלהם כולם ידיים וק"מ נמוך ושמורות במיוחד. מעניין למה הבעלים הקודמים לא "העיף" אותם בשוק הפרטי ונאלץ למכור להם בטרייד אין. מצטער, אין לי בהם אמונה מתוך ניסיון רע!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אם אתה חושש ממשחק במד האוץ ניתן לבדוק זאת ע"י הצגת ספר טיפולים ואו חשבוניות טיפול של הרכב המבוקש על מנת באמת לאמת את חששותיך .

אין לי כל ספק שחברות טרייד אין ידועות כמו לובינסקי ,אוטו דיל , טרייד מוביל, כלמוביל שמות דגש על אמינות והוגנות ,במידה וצצה בעיה איתם ניתן להתווכח או לחלופין לדרוש החזר כספי בתואנה כי הולכתם שולל וכי תיפנו לרשויות המוסמכות שיטפלו בזה .

אציין כי בעבר חברי ביצע טרייד אין בסובארו ל B3 וקיבל במבצע 5% מעל המחירון (כן היה מבצע כזה ) והחב' שבצעה את הטרייד אין היתה טרייד מוביל , מיותר לציין כי הרכב היה חדש לגמרי (אימפרזה 2005 וק"מ נמוך יחסית ), ומסרנו בזמן קבלת הרכב החדש ספר טיפולים מלא , כך שאכן ישנם אקזמפלרים מצויינים בחב' הטרייד אין .

שכן שלי לפני חודש רכש 308 וקיבל על ה 307 שנת 2006 מחירון מחב' לובינסקי .

אז לא משנה אם רוכשים רכב מחב' טרייד אין או לקוח פרטי ,אני אישית מבקש לבדוק את היסטוריית הטיפולים ,אני אישית לא מאמין גם למודעות פרטיות כי יצא לי לגלות שפשוט כמה מוכרים לוקים בתסמונת של שיכחון רגעי בזמן המכירה .

• תוכן חדש...