Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ רכישה XT אוט' 1.6 (פיג'ו 206)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעוץ רכישה פיג'ו 206 XT אוט' 1.6

87,000 ק"מ יד ראשונה 2002

תקלות ידועות לפני בדיקה,

גיר שופץ, סאן רוף לא עובד, מכת פח קלה בכנף שמאל, צריכה לעבור טסט עוד חודש.

שאסי תקין, מנוע תקין.

מכירון 40000/42000 תלוי אם משכללים את הקילומטרג' והיד או לא.

מה דעתכם באופן כללי כמה יעלה לתקן סאן רוף ובכלל כמה להוריד על התקלות הנ"ל.

בברכה מיכה.

פורסם

קודם כל עם הגיר שופץ זאת לא תקלה להפך זאת נקודת זכות,מעבר לכך התקלה היחידה היא בסאן רוף,תיגש למוסך פיגו מורשה תקבל הצעה לתיקון,על פניו הרכב נראה טוב.

פורסם

זו בדרך כלל הצעה בומבאסטית בקשר לסאנרוף. בכלל אם לא שומרים עליו התיקון נורא יקר. מה שכן אם שומרים עליו כמו שצריך אז זה ממש תענוג. האם יגוע מה הבעיה בדיוק בגג? הוא לא עובד בכלל או שנפתח בקרטועים? בכל מקרה לא משנה מה ומתי אתה עושה איתו, את סוכך השמש האטום, תפתח ידנית תמיד!

תיקון סנ-רוף קומפלט במוסך היבואן יכול להגיע לכ 4 אלף - ואני זהיר. תלוי באופי התיקון, האם רק החלפת המנוע או שצריך גם להחליף את הכבלים (שנחרכים מהשמש) וגם החלפת מסילות. אבל לפעמים שמעתי על מקרים שתיקון ב500 ש"ח במקום שמתמחה בגגות כאלו עשה את העבודה.

הק"מ נראה מעולה.

תנסה לרחרח למה בדיוק הגיר היה צריך לעבור שיפוץ.

תבדוק גם את מצב הצמיגים - תאריך ייצור\מידת השחיקה.

כשאתה עושה סיבוב באוטו - תראה בעמידה ברמזור האם אתה מרגיש רעידות מההגה או המושב - יכול להצביע על תושבות מנוע.

תחפש חלודות בגג וכשפותחים את דלת הבגאז' - בחלק העליון - בין הצירים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שלום.

יש מקום בחולון (חפש בפורום תיקונים\שיפורים זה מופיע) שמתקן בעלות של 1000-1500 והומלץ ע"י כמה שתיקנו אצלו.

חוץ מזה לדעתי אין מה ללכת למוסך מורשה בשביל סאן רוף.

ולבסוף בדוק את האופצייה הידנית לא רק למגן אלה גם ל"סאן רוף": יש לו מגרעת המאפשרת פתיחה וסגירה הרמטית באופן ידני. כך שאם החלון לא תקוע או המסילה פגועה, אז בכייף אתה יכול לחיות עם ה"סאן רוף" בצורה הזו מבלי לתקן. אני נהנה מה "סאן רוף" שלי בצורה הזו, כבר יותר מחצי שנה כך שעברתי גם חורף גשום ללא בעיה. יש לציין שהתייעצתי עם בעל מקצוע שאמר שהמנוע תקין ואני לא פוגע בו בשום אופן. אצלי הבעיה היא עם חלק פלסטיק קטן, שנשבר.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה רבה על התגובות,

הסאן רוף פשוט לא מגיב כאשר לוחצים על הכפתור הזזה אין רעש של מנוע שום דבר פשוט לא מגיב,

אז יכול להיות כל דבר ממגע רופף עד למנוע(לא מבין בזה הרבה אבל עדיין).

אני כניראה יקח אותו למקום שהומלץ בחולון בכל מקרה תודה רבה על התגובות עזרתם לי מאוד להפיג חששות בקשר לקניה.

פורסם

אם אתה לא רוצה ללכת למכון רישוי לבדיקה של הרכב לפחות תנסה להעביר את האוטו טסט דרך הבעלים הנוכחים שלא יתגלו עוד דברים לא נעימים ...

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

דווקא אני מתכוון לקחת אותו מחר לבדיקה רציתי להתייעץ לפני הבדיקה אם בכלל כדי לי להיכנס לסיפור הזה,

בנוגע לטסט זה ירד מהמחיר ככה שאני לא מודאג יותר מידי,

בכל מקרה נראה מחר בבידקה מי נגד מי,

תודה מכל מקרה לכל העונים, תודה ליואב על הלינק זה עזר מאוד.

פורסם

אני לא מתכוון למחיר של הטסט אני מתכוון אולי האוטו לא יעבור...

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תוכן חדש...