Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** דיון שנגזר מהשרשור על השברולט קרוז ובעיית דימום המנוע.***

אל תהיה טיפש, אין לו חיבור לאינטרנט.

.

ומי ערב לך שאין חיבור תקשורת לווינים , והמחשב מקבל פקודה מרחוק - העתיד כבר כאן .:wink::evil:

ב איתורן יש אפשרות כיבויי מרחוק וכו' .

"אפל" השתילה תוכנת סידור מרחוק :lol: ב iPhone .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ומי ערב לך שאין חיבור תקשורת לווינים , והמחשב מקבל פקודה מרחוק - העתיד כבר כאן .:wink::evil:

ב איתורן יש אפשרות כיבויי מרחוק וכו' .

"אפל" השתילה תוכנת סידור מרחוק :lol: ב iPhone .

אייל .

באיתוראן אין אפשרות כיבויי מרחוק וכו' ... לא יודע מאיפה הבאת את זה.

פורסם
באיתוראן אין אפשרות כיבויי מרחוק וכו' ... לא יודע מאיפה הבאת את זה.

הבאתי את זה מהחץ , פקודה לשינויי או השמדה הנשלחת מהקרקע ממוקד השליטה,ומ ההפעלה מרחוק של מערכת האיתורן .

יש אפשרות לבטל את הנעילות מרחוק ( תקשורת אנטנות ולווינים - וכמובן להפעיל מרחוק , תוך נעילת הדלתות והשבתת פעולת המנוע )

ע"י העלוקות הנמצאות בו :idea: אשר מנתקות את ההצתה ומערכת הדלק .

חובה שמשטרה או סיירי שטח של החברה יהיו בטווח עין - זה לא נעים לראות רכב ( גם אם גנוב ) משייט על 100 קמ"ש

עם מנוע כבויי וללא שליטה יעילה על הבלמים וההגה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן

לא יודע מה זה החץ הזה שאתה מדבר עליו

אבל בתור אחד שעובד בחברה (במוקד השליטה רק כדי לנקות את האוזן ולהבהיר שאני לא סתם "אחד שיודע"..) כבר מעל שנתיים אני יכול להגיד לך שגם אם היתה (ואין) אופציה כזאת - היא לא שומשה אי פעם על שום רכב.

הכי קל לכבות/לנעול רכב גנוב / רכב שביצע עבירה חמורה / רכב שבורח למשטרה / רכב עם מחבל בפנים , אז למה לא עושים את זה?

תאר לך תקלה (אחרי הכל, רכיבים אלקטרוניים לכל דבר) באחת מהמערכות האלה ששולטות על הכיבוי/נעילה.. נראה לך שיתנו לכזה דבר לעלות על רכב? בזמן נסיעה תקלה במערכת כיבוי הרכב ושלום שלום לחברת איתוראן.

פורסם

לא עושים את זה מהסיבה הפשוטה שזה לא חוקי - כיבוי רכב בזמן נסיעה הוא מסוכן ליושבים בו ולאנשים בסביבתו, ולכן הוא לא נעשה במדינת ישראל. טכנית לחברות כמו איתוראן ופוינטר בהחלט יש את הטכנולוגיה לבצע זאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ליין מן

לא יודע מה זה החץ הזה שאתה מדבר עליו

אבל בתור אחד שעובד בחברה (במוקד השליטה רק כדי לנקות את האוזן ולהבהיר שאני לא סתם "אחד שיודע"..) כבר מעל שנתיים אני יכול להגיד לך שגם אם היתה (ואין) אופציה כזאת - היא לא שומשה אי פעם על שום רכב.

הכי קל לכבות/לנעול רכב גנוב / רכב שביצע עבירה חמורה / רכב שבורח למשטרה / רכב עם מחבל בפנים , אז למה לא עושים את זה?

תאר לך תקלה (אחרי הכל, רכיבים אלקטרוניים לכל דבר) באחת מהמערכות האלה ששולטות על הכיבוי/נעילה.. נראה לך שיתנו לכזה דבר לעלות על רכב? בזמן נסיעה תקלה במערכת כיבוי הרכב ושלום שלום לחברת איתוראן.

שאלה - נגמרה לי הבטריה בשלט - אני מתקשר לאיתורן - ומבקש פתיחה מרחוק - יבוצע נכון

הפתיחה מרחוק ביטלה בפועל גם את ניתוקי ההגנה של הנעת המנוע :idea:

הפוך - סיימתי את העבודה מאוחר נסעתי ברכב - הגעתי הביתה , שוב הבטריה בשלט חלשה - אין הפעלת נעילת מערכת

מה עושים - מתקשרים לאיתורן , ומבקשים נעילה מרחוק - הם נועלים ומפעילים את הניתוקים מרחוק נכון ..

אפשרת שלוש - גנבו לי את הרכב , כאשר הוא היה מונע ( רציתי קולה - כמעט והיא יצאה לי יקרה מאוד )

התקשרתי לאיתורן , הם ביקשו להודיע למשטרה , ובדקו מולם בזמן אמת אם יש ניידת בסביבה - היה לי מזל

ובילוש של המשטרה היה במשימה בסביב :lol: הקרוב .

הם מיקדו את השוטרים לרחוב שבו היה להם זיהויי - וכאשר השוטרים דיווחו על מגע עין - הם השביתו את פעולת המנוע מרחוק .

קבלתי את הרכב כ 15 דקות מרגע הגניבה - אח"כ הייתי צריך להגיע למשטרה להגיש תלונה על גניבה .

( נ.ב. - הם נעלו את הרכב מרחוק ואחרי כ חצי דקה פתחו אותו - כדי לאפשר לגנבים לברוח - כנראה הסיבה

איסור כליאה או רצון שלא יגרמו נזק לרכב , או עדיפות למשטרה ללכוד אותם בנקודה אחרת , מבחינתי לא נגרם נזק כלל לרכב )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

פתיחת הנעילה של הדלתות זה משהו אחר לגמרי וזה בטח שלא קשור למערכת ההנעה. (ואם אתה מדבר על נעילה - כשמישהו גונב את הרכב הוא יעקוף כל נעילה שהיא.)

יש רכבים שכן אפשר להניע בלי הקשת קוד כי ככה החליט יצרן הרכב, האזעקה עדיין נשלחת למוקד עד ניטרול שלם של הלקוח.

אין מצב שכיבו רכב (לא משנה של מי) או פתחו לגנבים (נשמע לך הגיוני??)

לא יודע מה היה הסיפור שלך עם הגניבה, אבל בטח ובטח שלא פתחו לגנבים דלת או לחילופין דוממו להם מנוע מרחוק.

האופציה הזאת לא קיימת בשום ערכה שיושבת על שום רכב בשום חברת איתור. (כמו שהבחור מלמעלה אמר, לא חוקי).

פורסם
התקשרתי לאיתורן , הם ביקשו להודיע למשטרה , ובדקו מולם בזמן אמת אם יש ניידת בסביבה - היה לי מזל

ובילוש של המשטרה היה במשימה בסביב :lol: הקרוב .

הם מיקדו את השוטרים לרחוב שבו היה להם זיהויי - וכאשר השוטרים דיווחו על מגע עין - הם השביתו את פעולת המנוע מרחוק .

קבלתי את הרכב כ 15 דקות מרגע הגניבה - אח"כ הייתי צריך להגיע למשטרה להגיש תלונה על גניבה .

( נ.ב. - הם נעלו את הרכב מרחוק ואחרי כ חצי דקה פתחו אותו - כדי לאפשר לגנבים לברוח - כנראה הסיבה

איסור כליאה או רצון שלא יגרמו נזק לרכב , או עדיפות למשטרה ללכוד אותם בנקודה אחרת , מבחינתי לא נגרם נזק כלל לרכב )

אתה בטח מדבר על מקרה ישן.

תאורתית יכולים למנוע הנעה של הרכב וגם לבצע דימום מנוע מרחוק רק אם מותקנת עלוקה או ניתוק שיכול לגרום דימום מנוע , קו מתח של משאבת הדלק למשל. הבעיה היא שלא מבצעים בפועל ניתוקים כאלו יותר, עקב ההבט הבטיחותי של דימום מנוע בנסיעה, הרי מספיק תקלה בעלוקה בזמן נסיעה כדי לגרום לתאונה וזה בדיוק על מה שהשרשור הזה בין היתר מדבר.

לפתוח/לסגור, לדרוך או לנטרל את הרכב או לשלול את התנעתו, מערכות איתור אקטיביות יכולות לעשות מרחוק, אך לא יותר.

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים, בבדיקה של האיתוראן שלי אני זוכר בבירור שהבודק היה בקו טלפון עם המרכז שליטה שביקש בדיקה של כיבוי מרחוק, אישרו לו לפי המספר רכב כיבוי מרחוק והרכב נכבה, אני הייתי ליד האוטו וראיתי שהרכב נכבה בעיניים שלי.

אז עכשיו תגיד לי שאין את זה בשום ערכה, וזה לא קיים, בלתי אפשרי וכו' וכו' גם!?

אבי.

פורסם

אבי האופציה מבחינה מעשית - אפשרית, לא אומר שלא.

לי אישית לא יצא להיתקל במקרה כזה בשנתיים+ האחרונות - לפני זה , אולי היה לא שולל.

אולי לחבר שלך עשו את זה (אם זה אכן המקרה) בגלל שהוא היה ליד הרכב ואף אחד לא היה בתוכו.

וגם אם כן - מקרה חריג , אחד ל..

בכל מקרה שבוע מהנה לכולם ושלא יכבה לכם הרכב באמצע.. :)

פורסם

SUB ZERO מייצר מערכת שמבוססת על טלפון סלולארי שיכולה לעשות הכל החל מניתוק קודנית והתנעה מרחוק ועד לכיבויי מנוע בשיחת טלפון לאוטו שלך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ככל הידוע לי, יש למערכות האיתוראן יכולת להשבית את הרכב, כולל נעילה ודימום מנוע.

בפועל עקב סיבות בטיחות, אסור להם לעשות את זה, גם אם יש גנב ברכב,

כיוון שזה יכול לגרום לאובדן חיי אדם, מה שאסור עפ"י חוק, גם אם האובדן יהיה

של גנב רכב שאני מניח שכולנו מאחלים לו "כל טוב"...

אני אישית גם נתקלתי כמה פעמים במצב של חוסר יכולת לנעול/לפתוח את הרכב

ע"י השלט, ואחרי תהליך זיהוי קצר, המוקד פתח/נעל לי את הרכב.

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שאנשים שמים איתוראן עקב כך שחברת הביטוח מחייבת אותם לשים אחד,

ולא בגלל שבאמת בא להם שיבוצעו התקנות מקומיות ברכבים שלהם ,שעולות לא מעט כסף כולל דמי מנוי חודשי.

לכן למעשה השאלה הסמוייה היא : האם חברות הביטוח מחייבות איתוראן בסיאט לאון 03-05 ?

נ.ב. חייבו את אבא שלי לשים איתוראן ברכבו, אז הוא פשוט עבר חברת ביטוח.

נ.ב.2. חייבו אותי לשים תוספות מיגון שפירושן התקנה מקומית ברכב בתול, אז גם אני עברתי חברת ביטוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...