Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי את הרכב לטסט , דאגתי שהרכב שלי לא יעבור את בדיקת העשן. הוא עבר כמו גדול .

נכשל על בלם שירות .וגומיות פנימיות של ציריות.

הלכתי לחנות חלקי חילוף ,בחנות הראשונה ביקשו 390 ש"ח על זוג משאבות ודרמים וסנדלי בלם.

הלכתי לחנות אחר וקיבלתי אותם ב300 ש"ח + שתי בקבוקי נוזל בלמים בשבל החלפה על הדרך.

שתי ציריות משופצות של המדביק ב440 ש"ח .

האם המחירים סבירים ?

ומצורפות התוצאות של הטסט .

DSC02974.jpg

DSC02975.jpg

DSC02977.jpg

HONDA CIVIC LS

פורסם

הציריות שלי עברו המון התעלוליות על ידי , בגלל זה אני רוצה להחליף אותן .

גומיה פנימית עולה 70 ש"ח ועבודה עוד 100 ש"ח , חדשה עולה 220 ש"ח ואני מחליף לבד. אני אוריד אותו אפילו ל200 ש"ח ואקבל את המחזיר שמן בחינם.

מה לגבי המחיר של החלקים ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

בתמונה האחרונה מופיע שבסרן מספר 2 בצד הימיני 40 לעומת 110 בצד השמאלי . מה זה אומר ?

ידוע לי שהאחוריות גמורות , הקדמיות הוחלפו לפני 5000 ק"מ .

מה לגבי בלם עזר , כמה אחוזים צריך להיות ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

בלם שירות שנכשל בטסט זה מחלה ב205.

אתה צריך למצוא מוסך שיש בו בעלי מקצוע טובי ועם הרבה סבלנות וניסיון בכיוון הבלמים האחוריים.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

יש לך בעיית בלימה בגלגל אחורי ימני .

למה אתה מחליף משאבות דרמים נעלי בילום.

בדוק מה לא תקין ותחליף לפי הצורך.

גם חסימה בצינור בלם גמיש יכולה לתת אותה תקלה בדוק ממה התקלה לפני החלפה.

פורסם

זה יכול להיות בעיה במשאבה בצד ימין ?

מחר אני פותח את העסק ובודק מה הולך שם.

אני גם יצרף תמונות.

HONDA CIVIC LS

פורסם

לפני שאתה מפרק גלגל בדוק בבורג ניקוז של משאבת אופן אחורית ימנית אם יש לחץ של נוזל הבלמים לאחר שאדם נוסף לחץ מספר פעמים על דוושת הבלם ונשאר לוחץ בזמן הבדיקה.

בדוק שהגלגל ננעל כשאדם נוסף דורך על דוושת הבלם .

במידה והבדיקה תקינה פרק גלגל בדוק נזילה ממשאבת אופן בדוק מצב נעלי בילום בדוק דרמים(חריצים מידת מקסימום).

פורסם

מה עדיף ? לחרוט דרמים מקוריים או להרכיב סיני ? או שזה לא משנה ?

לגבי המשאבות וסנדלי הבילום הם של SAMKO חברה איטלקית .

מספיק לי שיעשו את העבודה טוב, לא מחפש משהו מושלם.

עוד שאלה , איזה ציריות משופצות יותר טובות , של המדביק או של דיסקל ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

עדכון קטן.

הרמתי את הרכב מהצד של הגלגל הימיני האחורי ,הורדתי הנדברקס , הגלגל מסתובב חופשי, ביקשתי מאח שלי שילחץ על הברקס , הוא לחץ הגלגל נעצר , אבל עם קצת כח הייתי יכול עדיין לסובב אותו .

הורדתי את הגלגל, ביקשתי מאח שלי לפמפם כמה פעמים על דוושת הברקס ואז ללחוץ על הברקס, שיחררתי את בורג הניקוז של נוזל הבלמים , והוא השפריץ , סגרתי אותו חזרה.

ניסיתי לפתוח את האום ולראות מה הולך עם הסנדלים ,אבל לצערי הבוקסה הכי גדולה שברשותי היא 30 מ"מ . ושל הגלגל מאחורה זה 32 .

מהבדיקה המשאבה לא תפוסה ועובדת טוב, ואין אוויר במערכת , זה רק סנדלים שחוקים ודרמים לא תקינים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

עדכון קטן,

דיברתי עם המוסכניק שעושה לי את העבודה , במקום לעשות לבד ולרוץ אחרי אישורים , קניתי זוג ציריות של המדביק ב400 ש"ח,

ושני מיסבים בגלל שאני מחליף דרמים ,שני המיסבים ב100 ש"ח מיוצר באנגליה.

מחר הוא לוקח לי את הרכב למוסך , עושה לי את הכל .

כמה בערך לוקחים על עבודה כזו ?

החלפת ברקסים אחוריים קומלפט + החלפת שתי ציריות .

מחר שהוא מחזיר לי את הרכב אני יעדכן אותכם לגבי המחיר , לא שאלתי כמה הוא רוצה על הכל , אבל אני מאמין שהוא לא יעבור את ה300 ש"ח.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...