Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבר לכמה ראשי תיבות (LBD, BWS )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, גיליתי תגלית 'מסעירה' לגבי הרכב שלי (אסטרה 95'). על הטמבון יש תגית דבוקה, שלפיה הרכב מצויד במערכת "BWS". השאלה שלי פשוטה: מה זה?!

חוץ מזה, עם כל מערכות העזר בבלימה שמופיעות עכשיו ונוטלות להן שמות של ראשי תיבות, ראיתי משהו כמה LBD (נראה לי שהיה מדובר במפרט של רכב פולקסווגן ג'טה) ביחד עם כל ה-"ABS, EBD, EBA" וכו'... כל המערכות האלו ידועות, אבל מה זה ה-LBD הזה? אולי זו מערכת מוכרת בשם אחר, או משהו חדש לחלוטין?

אני שואל כיון שייתכן (סביר להניח) ומדובר בדברים חשובים שצריכים הבהרה, וכיון שלא מצאתי עליהם כלום בפורום.

פורסם

אל תדאג, אין שום מערכת מרגשת באסטרה, ולפי גוגל ה LBD זה "שמלה קטנה שחורה", אתה בטוח שיש כזה דבר ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בחיפוש דומה לגבי LBD מצאתי רק את זה: http://www.sunnewsonline.com/webpages/features/motoring/2009/june/05/motoring-05-06-2009-003.htm שם מדובר ב-"מערכת ABS משולבת LDB שמספקת בלימה חזקה גם על דרך חלקלקה", אבל זה הכל. אני בטוח שראיתי על LBD (אולי אני טועה, נגיד זה LBA) במפרט הטכני של רכב כלשהו.

פורסם

יש מלא ראשי תיבות שהם שטויות, יכול להיות שזה סתם מפעיל את הדאבל ווינקר בבלימת חירום ...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לפי ההקשר בקישור שמצאתי, נראה שמדובר במשהו אחר, במערכת עזר בבלימה (כמו EBD ו-EBA). אם אתה מדבר על האסטרה, שום דאבל וינקר לא נדלק בבלימת חירום, אז זה גם לא זה. יכול להיות שמדובר בשטויות (לגבי האסטרה, זה כמעט בטוח), או, לדעתי, בשם אחר למערכת מוכרת. בכל זאת, אם יש סיכוי קטן שמדובר במשהו חשוב, ואנחנו לא יודעים מהו, זה חשוב לברר.

פורסם

אולי זה לא LBD אלא EBD שנשחק (הכיתוב, הכוונה) עם הזמן?

EBD זו מערכת (למעשה פונקציה של ה-ABS) שמחלקת את עומס הבלימה בין הגלגלים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באופל אסטרה שנת 1995 אולי היה ABS, לא בטוח , משוכנע שלא היה לו EBD

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכוונה ב-LBD אינה לאסטרה שלי, שאין בה אפילו ABS. בואו נעשה סדר:

- באסטרה יש ABW- מדליק אורות בלם בשמיטה של דוושת הגז.

- במפרט של רכב אחר הופיע, ביחד עם EBA ו-EBD, מערכת ששמה LBD. חיפשתי בגוגל, אבל אפילו פרופסור גוגל לא יודע הכל, ומצאתי רק מאמר על רכב שיש בו "ABS עם LBD שבולם ביעילות גם על דרך חלקלקה", אך לא מפורט מהו ה-LBD הזה.

פורסם

יששששששששש

Lesbian bed death, a term invented by sex researcher Pepper Schwartz

וסתם ניחוש שמתקשר למה שקראת

Low Brake Depression

אנא עארף מה זה עושה אבל אפשר לשער

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מצאתי רק מאמר על רכב שיש בו "ABS עם LBD שבולם ביעילות גם על דרך חלקלקה", אך לא מפורט מהו ה-LBD הזה.

אני צריך לראות מאמר שטוען שנהגת עם שמלה קטנה שחורה משפרת ABS...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...