Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S-2000 Torbo Vs. TT Quatro Turbo

armadillo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

החלטתי שלפני שאזדקן מדי אעניק לעצמי מתנה לגיל 30.

מכרתי אופנוע ספורט (ZX636 2003) ואני מעוניין באחת מהנ"ל S-2000 Torbo או TT Quatro Turbo

שנתונים 2000-2002 מקסימום.

ההונדה חזקה מאד אך מינימליסטית ויעודית לנהיגת כביש ספורטיבית ויקרה.

האודי חלשה יותר אך מפנקת מאד מבפנים ונוחה גם לנסיעות רגילות - זולה מההונדה בכ30-40 אלף ש"ח.

חוות דעת, המלצות טענות, בעד ונגד יתקבלו בברכה,

תודה.

פורסם

S2000 איננה מוגדשת. אם מצאת אחת ספציפית עם טורבו והיא למכירה - אשריך (בהנחה והיא במצב טוב). גם בלי הגדשה היא מכונת נהיגה קיצונית למדי, ועם טורבו היא בוודאי הרבה יותר פראית. TT קוואטרו היא מכונית הרבה פחות "עצבנית" וגם פחות מרגשת, אך יותר מפנקת. לבחירתך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא קיים דגם של S2K טורבו. כרגע ביד2 מוצעת S2K טורבו צהובה למכירה במחיר הוגן למדיי. הרכב מוכר מאוד בברנז'ה ונראה לי שמישהו גם רשם פה חוות דעת קצרה עליו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא קיים דגם של S2K טורבו. כרגע ביד2 מוצעת S2K טורבו צהובה למכירה במחיר הוגן למדיי. הרכב מוכר מאוד בברנז'ה ונראה לי שמישהו גם רשם פה חוות דעת קצרה עליו.

לא הצלחתי למצוא את המודעה הנ"ל.

האם התכוונת לרכב ששופר על ידי אדם מוכר מאוד בתחום ובעל קרוב ל500 כ"ס?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...