Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליף את ה307XS 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיג'ו 307 XS תצורת 3 דלתות מנוע 2000.

הרכב חזק,נוח מאוד,מאובזר ביותר,יפה, אוחז, יש בו הכל.

העניין הוא שאני לא יכול להחזיק אותו מבחינת דלק. על פי הנתונים הוא אוכל כשאר המכוניות בעלות ה2 ליטר.

אני נוסע הכי רגוע שאני יכול ועדיין מגיע לתוצאות של ליטר ל6 קילומטר בעיר.

אני לא בטוח שאני רוצה להחליף , שאלתי היא האם יש אופציה טובה יותר מבחינת כל הפרמטרים שהזכרתי למעלה

שצורכת פחות דלק בצורה משמעותית בתקציב של 80K בערך מקס.

פורסם

משהוא מאד לא סביר בצריכת הדלק שלך.

או שמשהוא לא תקין באמת בצריכה.

או שהמדידה\חישוב לא נכונה - למשל מד מרחק מזייף ולכן מטעה.

או שאתה נוסע מאד מאד אגרסיבי ואז לא יעזור לך כלום, תאלץ לקנות אונו פייר 1.0 כך שלא תוכל להשתולל גם אם תרצה.

שווה לבדוק אצל מומחה, יש כמה חברי פורום מומחים שיכולים לעזור.

נתן.

פורסם

הצריכה בעיר יכולה להגיע בקלות למספרים הללו כאשר מדובר על פקקים ונסיעות קצרות, ובקיץ עם מזגן דולק.

אם מדובר על נסיעה בפקקי ת"א המספר הנ"ל אינו מופרך , דווקא מספר של 1:9 בעיר למנוע 2 ליטר נשמע לא הגיוני, אלא אם כן מדובר על נסיעה בעיר שאינה צפופה ומחייבת עצירה \ והאצה בתדירות גבוהה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא יודע איפה אתה נוסע ומה הרגלי הנסיעה שלך אבל אני עם אותו האוטו בדיוק הייתי עושה 1:10 משולב..

יחסית למונע 2000 האוטו לא כזה בזבזן והאמת היה נורא כיף לסוע בוא..

כרגע אני עם גולף חדשה שכבר עושה 1:13 ואפילו יותר מהירה הודות לTSI :-)

פורסם
הצריכה בעיר יכולה להגיע בקלות למספרים הללו כאשר מדובר על פקקים ונסיעות קצרות, ובקיץ עם מזגן דולק.

אם מדובר על נסיעה בפקקי ת"א המספר הנ"ל אינו מופרך , דווקא מספר של 1:9 בעיר למנוע 2 ליטר נשמע לא הגיוני, אלא אם כן מדובר על נסיעה בעיר שאינה צפופה ומחייבת עצירה \ והאצה בתדירות גבוהה.

מכיוון שהמזגן תמיד פועל וכן מה לעשות גם אני נוסע בתוך העיר בפקקים,1-9 בעיר הוא נתון בדוק בכל הקשור לצריכה של הרכב הנ"ל.

חוץ מזה אי אפשר להכליל את צריכת הדלק רק ע"פ נפח המנוע כי פוקוס 1.6 צרכה באותם התנאים יותר דלק מה307 2.0 שלי.

פורסם

אם הרכב תקין ואתה מגיע ל-1:6 בעיר - תגיע לנתון דומה עם כמעט כל מנוע 2.0 ל' אחר, וגם מנוע 1.6 ל'. אם אתה נוסע הרבה ורק בעיר (תנחומיי) אז אין מנוס מלקנות סופר-מיני קטנה וחסכונית, או רכב היברידי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבא שלי , שהוא ותיק בכביש , והיה גם נהג מונית מספר שנים ויצא לו לנסוע על המון 2 ליטר , 3 ליטר, טורבו דיזלים למינהם, היה מופתע מהצריכה הזאת כשלקח את האוטו לסוף שבוע.

מה לגבי הTSI 122 כ'ס? באילו מחירים ניתן למצוא אותה ואיך היא מאובזרת? תודה.

אגב מחוץ לעיר אני צורך כליטר ל12-14 קילומטר! כאשר אני מגיע ל100-110 ונותן טיפה גז לשמור על המהירות ה307 יכולה להגיע (ע'פ מחשב דרך) לליטר ל16 קילומטר, לא יודע עד כמה זה מדויק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...