Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכמונת מהירות חדשה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביומיים האחרונים יצא לי לראות משהו חדש , מותקן על הונדה אקורד סמוייה כסופה.

הרכב נצפה אתמול על כביש 1 , לכיוון מזרח , על גשר שעלבים.

כמו כן היום על כביש עוקף רמלה , לכיוון צפון , לפני הפנייה ללוד/פ"ת.

על הרכב מותקנות , על הגג , שתי אנטנות קטנות , דמויות פעמון , באורך של כ-10ס"מ כל אחת , ובקוטר של כ-5 ס"מ. שתיהן בצבע שחור.

בפורום SPEEDTRAPS דובר על שמועה של KR חדש , המסוגל לנעול מהירות גם בתנועה , ולשני הכיוונים (קדימה ואחורה).

האם מישהו ראה את האקורד הנ"ל או מתקון דומה ברכב אחר ? יש מושג על מה מדובר?

תחום תדר עבודה ? טווח ? כל פרט אחר?

אני אנסה לארגן את מספר הרישוי שלה בהיתקלות הבאה...

פורסם

ראיתי משהו דומה על איילון לפני שבועיים ככה, לפני היציאה לקק"ל יש שם מקום שמרביצים בו.

בליינדר עוזר במצבים כאלה ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
גם אני ראיתי אקורד כסופה על כביש 1 :!:

אקורד כסופות יש הרבה - המשטרע קיבלו משלוחה... :?

אני מדבר על זו הספציפית עם המתקון שבתיאור.

פורסם

אני חושב שזה הגלאי המהירות החדש של המשטרה שיכול לדלות את המהירות גם אם אתה נוסע מאחוריה הניידת או לפניי (אני חושב לפחות היה על זה כתבה)

פורסם
אני חושב שזה הגלאי המהירות החדש של המשטרה שיכול לדלות את המהירות גם אם אתה נוסע מאחוריה הניידת או לפניי (אני חושב לפחות היה על זה כתבה)

אתה מדבר על וואסקר - וזה לא זה.

פורסם
ראיתי משהו דומה על איילון לפני שבועיים ככה, לפני היציאה לקק"ל יש שם מקום שמרביצים בו.

דניאל.

בליינדר הוא כנגד מכמונת לייזר בלבד , לא שום דבר אחר.

פורסם

דניאל.

אני יודע, אבל הרי מולוטובה (נראה לי :roll: ) שולחת קרן לייזר בכדי לראות מה המהירות שלך ושאלתי היא האם יש מכשיר שמשבש את הקרניים האלה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל.

אני יודע, אבל הרי מולוטובה (נראה לי :roll: ) שולחת קרן לייזר בכדי לראות מה המהירות שלך ושאלתי היא האם יש מכשיר שמשבש את הקרניים האלה.

דניאל.

מולטונובה שולחת קרניים אלקטרומגנטיות (יענו "רדאר") כדי לגלות את המהירות שלך. בליינדר לא יעזור כי הוא עובד באורכי-גל שונים לגמרי. אתה צריך משבש רדאר.

פורסם

דניאל.

דניאל.

מולטונובה שולחת קרניים אלקטרומגנטיות (יענו "רדאר") כדי לגלות את המהירות שלך. בליינדר לא יעזור כי הוא עובד באורכי-גל שונים לגמרי. אתה צריך משבש רדאר.

בליינדר לא יעזור כי הוא שולח קרן אור , לא קרן אלקטרומגנטית :idea: אין משבש רדאר יעיל נגד המולטנובה בארץ , וגם אם היה לא הייתם רוצים לשבת לידו (קרינה, קרינה)

פורסם

דניאל.

דניאל.

בליינדר לא יעזור כי הוא שולח קרן אור , לא קרן אלקטרומגנטית :idea: אין משבש רדאר יעיל נגד המולטנובה בארץ , וגם אם היה לא הייתם רוצים לשבת לידו (קרינה, קרינה)

שמר, בוא לא ניכנס לזוטות שוב, כן? אבל האור הוא גל אלקטרומגנטי בדיוק כמו הגל ששולח המכ"מ של המולטונובה. ההבדל היחידי הוא באורכי הגל.

פורסם

בוא ניכנס לזוטות.

נכון ששניהם גלים אלקטרומגנטיים , רק שבשביל לחסום קרן אור (או יותר נכון את המדידה של אקדח הלייזר , מספיק ש"תסנוור" אותו , או שתסיט את החזרת הקרן הנורית ממנו (מה שעושה הבליינדר). ההספק שיש להשקיע במשבש כזה אינו גדול מדי.

על מנת שתוכל לשבש רדאר אתה חייב להשקיע הספקים גדולים מאוד , שכן החזרת גלי הרדיו שונה באופן מהותי מקרני אור . אי לכך משבש רדאר חייב להיות משהו שיטגן לך את הכבד בדרכו לשיבוש המצלמה.

פורסם
בוא ניכנס לזוטות.

נכון ששניהם גלים אלקטרומגנטיים , רק שבשביל לחסום קרן אור (או יותר נכון את המדידה של אקדח הלייזר , מספיק ש"תסנוור" אותו , או שתסיט את החזרת הקרן הנורית ממנו (מה שעושה הבליינדר). ההספק שיש להשקיע במשבש כזה אינו גדול מדי.

על מנת שתוכל לשבש רדאר אתה חייב להשקיע הספקים גדולים מאוד , שכן החזרת גלי הרדיו שונה באופן מהותי מקרני אור . אי לכך משבש רדאר חייב להיות משהו שיטגן לך את הכבד בדרכו לשיבוש המצלמה.

יאללה זוטות יאללה!

קודם כל, אני דיברתי פיסיקה פרופר, לא התייחסתי בכלל לסוגי המכשירים (בליינדר\משבש) מכיוון שאני לא מכיר את אופן פעולתם לגמרי.

עם זאת, עצם העובדה שמשבשי רדאר אכן נמכרים לדעתי מצביעה על שתי עובדות:

1) הם יעילים.

2) הם לא פולטים קרינה ברמת סיכון גבוהה במיוחד.

כמובן, יכול להיות שאני טועה.

לכאן או לכאן, בוא נסגור (כרגיל) את הדיון כאן, טוב? אין לי ספק שאת הפיסיקה אתה מבין ומכיר, ואת המכשירים אני אישית לא מכיר, כך שזה וויכוח עקר.

'פסדר?

פורסם

ההונדה הנ"ל נמצאת דרך קבע על כביש 40

בשעות הבוקר המוקדמות היא בדרך כלל נמצאת ממש אחרי

הפניה ימינה לכיוון לוד ( משדה התעופה)

בשעות הצהריים היא נמצאת בכיוון ההפוך.

יש לה משהו על הגג אולם לא יחסתי לזה חשיבות גדולה - אבל מה שכן היא תמיד

אבל תמיד עם עוד ניידת לפניה או אחריה ... לפעמים עם אופנוענים וכו'.

לרוב מטרידים אזרחים בדרך לעבודה.

עצה למי שבא מכיוון פ"ת ופונה לכביש 40 לכיוון רמלה , בפניה תכנסו ישר לשמאלי ביותר

המנאייקים עומדים בדרך כלל בתחנות האוטובוס .

פורסם
ההונדה הנ"ל נמצאת דרך קבע על כביש 40

.

עצה למי שבא מכיוון פ"ת ופונה לכביש 40 לכיוון רמלה , בפניה תכנסו ישר לשמאלי ביותר

המנאייקים עומדים בדרך כלל בתחנות האוטובוס .

100% תופס אפילו לגבי יום שבת

• תוכן חדש...