Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכמונת מהירות חדשה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההונדה הנ"ל נמצאת דרך קבע על כביש 40

.

עצה למי שבא מכיוון פ"ת ופונה לכביש 40 לכיוון רמלה , בפניה תכנסו ישר לשמאלי ביותר

המנאייקים עומדים בדרך כלל בתחנות האוטובוס .

100% תופס אפילו לגבי יום שבת

כמו כל בוקר במשך השנה האחרונה.

הם עוצרים אנשים לבדיקה שגרתית - הבעיה היא שזו בדיקה של בוחן

בפעם בחודש חודשים יש שם תחנת בדיקת תקינות רכב ניידת , או איכות הסביבה.

בכל מקרה לנסות להמנע , שיטה טובה שמגיעים לשם להצמד לרכב ולחתוך

כמה שיותר מהר לשמאלי - פחות חיכוחים.

אתמול בדיוק נסעה בכביש הזה ניידת תנועה , אני נוסע על 80 היא נוסעת לידי

ב 80 בשמאלי , אני מאט היא מאיטה - אני מצידי 2 ידיים על ההגה וחגורה כתמיד.

אני דיי חושב שהם בהו זמן רב באגזוז שלי ושראו שאני במדים החליטו לוותר...

נו אתם רואים מה כומתה אדומה עושה?

:wink:

פורסם

עם זאת, עצם העובדה שמשבשי רדאר אכן נמכרים לדעתי מצביעה על שתי עובדות:

1) הם יעילים.

2) הם לא פולטים קרינה ברמת סיכון גבוהה במיוחד.

:shock: .

ממתי העובדה שמשהו נמכר הופכת אותו ליעיל? תראה כמה גלאי רדאר נמכרים, 80% מהם זבל טוטאלי. אפשר למצוא גם דברים ש100% מהם הם זבל טוטאלי, העובדה שמשהו נמכר, ושיש דביל שקונה אותו לא אומרת שהוא יעיל או\ו טוב.

אגב בשביל לבסס את הטענה שלך, אשמח לקבל לינק לאחד האתרים הישראלים בנושא הנ"ל של משבשי ראדר שהראו יכולת פעולה גבוהה כמו הבליינדר לצורך השוואה.

גיא.

פורסם

עם זאת, עצם העובדה שמשבשי רדאר אכן נמכרים לדעתי מצביעה על שתי עובדות:

1) הם יעילים.

2) הם לא פולטים קרינה ברמת סיכון גבוהה במיוחד.

:shock: .

ממתי העובדה שמשהו נמכר הופכת אותו ליעיל? תראה כמה גלאי רדאר נמכרים, 80% מהם זבל טוטאלי. אפשר למצוא גם דברים ש100% מהם הם זבל טוטאלי, העובדה שמשהו נמכר, ושיש דביל שקונה אותו לא אומרת שהוא יעיל או\ו טוב.

אגב בשביל לבסס את הטענה שלך, אשמח לקבל לינק לאחד האתרים הישראלים בנושא הנ"ל של משבשי ראדר שהראו יכולת פעולה גבוהה כמו הבליינדר לצורך השוואה.

גיא.

אם תקרא את כל ההודעה תראה שאני מציין שאין לי ידע ואני לא מכיר מכשירים כאלה אישית. עם זאת, העובדה שמכשירים כאלה מיוצרים ומיובאים לטעמי מצביעה על העובדה שהם עובדים, אם לא בארץ אז לפחות בחו"ל. גם גלאי הרדאר הגרועים שנמכרים לפעמים פשוט לא מתאימים להיצע התדרים בארץ, זה לא אומר שבחו"ל הם לא טובים.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אני לא יודע אם הם עובדים או לא, וכרגע אין לי זמן לחרוש אתרים כדי לאמת את זה. אבל הוויכוח לא היה על זה, אז חבל שהכנסת אותי לזה. כבר הודיתי בהתחלה שאני לא מבין במשבשי רדאר ולא יודע אם הם עובדים או לא. רק כתבתי מה אני מסיק מהעובדה שהם נמכרים, ותו לא. הוויכוח היה בכלל על תחום הספקטרום של בליינדר מול משבש רדאר, זה הכל.

איחלתי לחייל בהצלחה.

לילה טוב.

מנו

-שיש לו MRI ב11 בלילה... :? -

פורסם

טוב עכשיו זה סופי

רגע קיבלתי מידע ממקור מהימן שאכן מדובר במכמונת חדשה שכבר נמצאת במס' מחוזות בארץ. היא מודדת מהירות גם לרכב שנמצא מאחור.

השוטרים נמצאים עכשיו בקורס!! ללמוד את המערכת.

בכל מקרה, שימו לב

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נצפתה האקורד בשעת לילה מאוחרת בכביש 443

נראה כאילו אחד השוטרים הסביר משהו לשוטר השני

אחת האנטנות השחורות שהיו על הגג נראת כמו זו של המולטונובהת קונוס קטן שחור שמכוון קדימה.

האנטנות נראו מכוונות לפנים המכונית ככה שאני לא מעריך שהמדידה היא לאחורי הניידת אלה היא מתבייתת על מכונית מאחור, כמו מטוס.

ברגע שננעל, בום!

I don't drive fast, I fly low

פורסם

רק הערה קטנה לויכוח בקשר למשבשי רדאר -

זה שהם נמכרים בארה"ב אמנם לא מעיד על כך שהם יעילים בשיבוש, אבל בהחלט מעיד על כך שהם לא מסוכנים לשימוש.

אם הם קיבלו תו תקן אמריקאי, אז אפשר להעריך שהם בטוחים ולא מטגנים כבדים. אמנם פה בארץ יש מקרים לא מועטים שבהם יבואן ישלח בובות של טלטאביז לעוללים בני יומם לבדיקה תחת הכותרת "ציוד לנינג'ות" כדי לא להפסל על המצאות קצוות חדים כתער וחומרים רעילים בבובות, אבל למיטב ידיעתי - בארה"ב הענישה על כאלו דברים חמורה יותר וההקפדה על בדיקות היא ברמה אחרת.

פורסם
אותה?בלי להסתכל לתוך האוטו?

מעניין כמה עלה להם הציוד החדש וכמה מהר יחזור הכסף למדינה בצורת דו"חות מהירות לאזרחים.

ממש עסק מסחרי, דו"חות מהירות :mad:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אקורד כסופות יש הרבה - המשטרע קיבלו משלוחה...

יש עוד מכוניות?

אני למשל ראיתי באיילון הונדה אקורד חדשה כחולה! עם 4 וינקרים

ואמרתי לעצמי מה הסיכויי שלמשטרע יש הונדה אקורד חדשה?!?!?!

ואחרי כמה שניות ראיתי פלש במראה!!!

(כנראה הנהג שלפני או אחרי או מצדדי - הוא העומד....... לדין) :roflmao:

פורסם
גם אני ראיתי אקורד כסופה על כביש 1 :!:

גם אני ראיתי אקורד חדשה כסופה באזור גדרה. יש לו מין גגון כזה על הגג מקדימה ומצידו השמאלי מותקנים 2 מכשירים שחורים כאלה דמויי כדור...משהו כזה....

• תוכן חדש...