Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חוף עם גישה לרכב, לצורך מסיבת יום הולדת על החוף.+ על האש קרוב למים.

אז למי שמכיר חוף כזה שפחות יום שישי.

באיזור תל אביב / פלמחים / אשקלון.

או במילים אחרות קרוב לירושלים.

תודה רבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי שלום, בפלמחים יש אפשרות להגיע עם פרייבט קרוב מספיק לחוף ע"מ לפרוק ציוד (ממש כמה עשרות מטרים מקו המים), כשנכנסים לחניון במקום לקחת ימינה ממשיכים ישר לתוך האין כניסה, יש שם דרך אספלט מפורקת/כורכר שמובילה קרוב מאוד למים.

תהנו

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אנו בעיצומה של עונת ההטלה של צבי הים והרשות אוכפת כרגע את החוק בצורה הפעילה ביותר, בנוסף, בחלק מהחופים (עפ"י נסיון העבר של הרשות בחוף הספציפי ועפ"י ההקפדה של הפקח האחראי) יש סיכוי גדול שלא יאפשרו לכם להשאר על החוף במשך הלילה ויגרשו אתכם.

אם אני לא טועה, הקנס על נסיעה בחוף הים הוא 1000 ש"ח ולא 500 (אבל אולי אני טועה) ואתה מקבל אותו לא רק בנסיעה אלא גם אם הפקח מגיע ורואה את הרכבים חונים על החוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה ממש מעצבן.

מילא שלא נותנים להיכנס עם הרכב לחוף - אני מבין ומסכים עם זה 100%.

אבל לגרש אותך בלילה מהחוף? אני חושב שזה מוגזם, עם כל הכבוד לצבי הים.

פורסם

אנחנו מחפש לפרוק ציוד. (שולחן. גנרטור. רמקולים . צידניות.)

ולהוציא את הרכב.

ולחזור להעמיס!

הזמנים!

שישי בצהריים- 11-12. וללכת בשעה 16 בערך.

יהיו בעיות?

דבר חשוב.

הרכבים הם פרבטים!@ בורה / סיביק. וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זהירות מכביש הגישה בפלמחים, הוא נגמר בפתאומיות והופך לחול ים רך שהוא מלכודת לרכב פרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני חושב שזה מוגזם, עם כל הכבוד לצבי הים.

מה קרה? קשה כ"כ להתחשב שבועיים בשנה בהרגלי הרביה של חיה שהיתה כאן לפניך ותשאר כאן אחריך?

אפשר לחשוב אתה מבלה בלילות על חוף הים כל יום.

פורסם
מה קרה? קשה כ"כ להתחשב שבועיים בשנה בהרגלי הרביה של חיה שהיתה כאן לפניך ותשאר כאן אחריך?

אפשר לחשוב אתה מבלה בלילות על חוף הים כל יום.

מה קשה? לא קשה בכלל ואפילו מוצדק.

אבל (וזה האבל הגדול פה) חוף פלמחים הוא שטח אימונים של צהל, מה שמותר לצבא ולפקחים אסור לאזרחים. סופש האחרון התחילו לאכוף את החוק בצורה חזקה בסיוע מסוק, מיותר לציין שאותו פקח מסכן והשוטר שאיתו לא רכבו על חמורים אלה נסעו על החוף בתוך האקווריום הממוזג שלהם. שנשאל הפקח למה הוא נוסע על החוף וגורם בדיוק את אותו נזק אותו לטענתו גורמים הגיפים הוא התחיל לגמגם ולהצטדק שהוא עבר הכשרה לנסוע בחוף.

סופש האחרון עלה לנו 500 ש"ח כפול 2 רכבים בחוף פלמחים, הרכבים נכנסו להוריד ציוד למסיבה שערכנו שם בערב ולא טילו סתם על החוף להנאתם.

יותר מאוחר כשהגיע פקח שאני מכיר הוא נשאל שלא לציטוט עם ביום אחר שלא נערך מבצע אכיפה עדין היינו מקבלים את הדוחות הוא השיב שבוודאי ולא היינו מקבלים כי הם רוצים להילחם רק במי שמבכן חיי אדם ומשתולל בחוף כדוגמת טרקטורונים וכל מיני "ערסים" עם גיפים לפוזה אבל בגלל המבצע כולם חוטפים.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

טוב מאוד אולי ככה אנשים ילמדו סוף סוף להפסיק להרוס לנו את החופים, יש מקומות שפשוט מיותר שרכבים יהיו בהם וזה חוף הים.

בעיקרון הפקחים נוסעים לרוב על הקו שקרוב למים ואינו גורם כמעט נזק, בכל מקרה זה לא הצדקה אבל זה בהחלט הדרך היחידה שהישראלי המצוי ילמד לשמור קצת על הטבע.

רוצים לעשות מסיבה על החוף (משהו שגם אליו אני מתנגד אבל זה לא לפה) תסחבו ברגל, מה שאי אפשר לסחוב כנראה לא נועד להיות שם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
טוב מאוד אולי ככה אנשים ילמדו סוף סוף להפסיק להרוס לנו את החופים, יש מקומות שפשוט מיותר שרכבים יהיו בהם וזה חוף הים.

בעיקרון הפקחים נוסעים לרוב על הקו שקרוב למים ואינו גורם כמעט נזק, בכל מקרה זה לא הצדקה אבל זה בהחלט הדרך היחידה שהישראלי המצוי ילמד לשמור קצת על הטבע.

רוצים לעשות מסיבה על החוף (משהו שגם אליו אני מתנגד אבל זה לא לפה) תסחבו ברגל, מה שאי אפשר לסחוב כנראה לא נועד להיות שם.

פספסת את הנקודה,

אם הצבא מתאמן שם כל היום והפקחים נוסעים שם אז מה הסיבה שלך (האזרח הקטן) אסור?

ניחא אם החוף אכן היה מסודר ונקי אבל המצב בפלמחים רחוק מלהיות כזה, רק שתבין כמה זבל יש שם אנחנו אספנו 6 שקיות זבל גדולות רק מהאיזור שישבנו בו וזה עוד לפני שהתחלנו בכלל לפרוק ציוד מהרכבים.

אני לא נגד לשמור על הטבע אבל המרחק עצום בין שמירה על הטבע לבין צרות עין של כל מני ארגונים ירוקים שכואב להם שלך יש את היכולת ולהם אין.(פעם אחרונה שבדקתי גם הפקחים ששומרים על ההטלות של הצבים נוסעים ברכבים על החוף)

וכל זה עוד בלי לדבר על הכביש הפרטי שמועצת גן רווה סיפחה לעצמה והפכה אותו לכביש אגרה.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אני לא מבין מה אתה בדיוק רוצה? שהפקח ילך ברגל?

יש פקח אחד והוא מפטרל ברכב שלו ושומר שלא יהיו על החוף עשרות/ מאות רכבים.

פורסם

אותו פקח הוא חובב טבע ויעשה הכל כדי לשמור עליו.

הישראלי המצוי עם האקווריום הממונע או הטרקטורון מנסה להראות כמה הוא גבר ונהנה להשוויץ ולהשתולל עם הרכב שלו תוך הסבת נזק לנוף ולחי. תהיה בטוח שהםקחים לא משתוללים, לא "מוצאים" דרכים חדשות ומנסים להסב נזק מינימלי בעת הסיור. כמו שבגירה אמר אי אפשר שפקח יסתובב ברגל.

לדעתי העבודה שלהם ושל המשטרה בכל הקשור לבריונות-חוף מקודשת מאין כמוה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...