Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותו פקח הוא חובב טבע ויעשה הכל כדי לשמור עליו.

הישראלי המצוי עם האקווריום הממונע או הטרקטורון מנסה להראות כמה הוא גבר ונהנה להשוויץ ולהשתולל עם הרכב שלו תוך הסבת נזק לנוף ולחי. תהיה בטוח שהםקחים לא משתוללים, לא "מוצאים" דרכים חדשות ומנסים להסב נזק מינימלי בעת הסיור. כמו שבגירה אמר אי אפשר שפקח יסתובב ברגל.

לדעתי העבודה שלהם ושל המשטרה בכל הקשור לבריונות-חוף מקודשת מאין כמוה.

איתמר.

תגדיר בריונות

אי אפשר שהפקח יסתובב ברגל אבל הוא יכול להסתובב על חמור אם הנזק שרכב גורם כ"כ גבוה. ואם חמור זה יותר מדי אותנטי בשבילו אז גם טרקטורון יכול להיות פתרון מוצלח. לא רואה שום סיבה שהוא יסתובב ברכב ששוקל 2.5 טון אם זה גורם לנזק כה רב

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

צריך להגדיר בריונות?

פלמחים (במקרה), יום שבת בצהריים, צ'חצ'ח על טרקטורון נוסע על החוף בין מתרחצים. קסדה? מספרי רישוי? לא ממש.

פלמחים ביום אחר (במקרה) - טובי הלנדקרוזאים והפג'רואיסטים בשקל מנסים לבדוק איזה ג'יפ נתקע רחוק יותר בחול.

לגבי הסייר - אתה לא מצפה ממנו שיעביר משמרת שלמה על טרקטורון, נכון? ואין צורך להיכנס למי פוגע יותר בטבע, שניהם פוגעים, אבל לפחות הסייר נזהר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה רק מחזק את מה שאני טוען, האכיפה צריכה להיות נקודתית על השתוללות/ נסיעה מסוכנת ולא אכיפה גורפת כמו היום (כמובן שרק בחופים לא מוכרזים)

למה אותו פקח לא יכול לבלות יום שלם על טרקטורון?

פורסם

ומי שעובד בשמש כל היום, לא חם לו?

אני חושב שהכי כדאי להתקין מזגנים בכל מקום (אתרי בניה וכו') ככה לא יהייה חם לאף אחד.

במחשבה שניה אולי עדיף להישאר בבית ולא לעבוד כלל כשחם בחוץ

פורסם

יוני,

מה, אתה תינוק?

מה זה התגובות הילדותיות האלה? שירכב על חמור? שירכב על טרקטורון?

יש חוק במדינה.

יש פקח שאוכף את החוק והתקרצצות בסגנון "למה לו מותר ולי אסור" היא במקרה הטוב, אינפנטילית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה קרה? קשה כ"כ להתחשב שבועיים בשנה בהרגלי הרביה של חיה שהיתה כאן לפניך ותשאר כאן אחריך?

למען האמת, אולי היא הייתה כאן הרבה לפני, אבל הסיבה היחידה שהחיה הזאת לא הוכחדה עדיין, למרות שמבחינה אבולוציונית היא כבר לא בעלת זכות קיום, היא שבני האדם עוזרים, או יותר נכון מצמצמים את האוכלוסיה שלהם פחות ממה שהיינו יכולים.

להבדיל מחיות אחרות בטבע, צב הים הזה הוא לא יותר משריד היסטורי יפה לתקופה עתיקה שנכחדה מזמן.

אשמח כמובן אם תצליחו להוכיח לי שאני טועה.

פורסם

אתה לא טועה, אתה פשוט מקשקש שטויות חסרות בסיס!

מה זאת אומרת "מבחינה אבולוציונית היא כבר לא בעלת זכות קיום"?

מה זאת אומרת "לא יותר משריד היסטורי יפה לתקופה עתיקה שנכחדה מזמן"?

מי אתה ועל איזה מחקרים אתה מסתמך כשאתה מקליד את השטויות האלה?

אז בא נצוד את כל הליוויתנים לשמן כי מבחינה אבולוציונית הם כבר לא בעלי זכות קיום והם לא יותר משריד היסטורי יפה לתקופה עתיקה שנכחדה מזמן.

.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למען האמת, אולי היא הייתה כאן הרבה לפני, אבל הסיבה היחידה שהחיה הזאת לא הוכחדה עדיין, למרות שמבחינה אבולוציונית היא כבר לא בעלת זכות קיום, היא שבני האדם עוזרים, או יותר נכון מצמצמים את האוכלוסיה שלהם פחות ממה שהיינו יכולים.

להבדיל מחיות אחרות בטבע, צב הים הזה הוא לא יותר משריד היסטורי יפה לתקופה עתיקה שנכחדה מזמן.

אשמח כמובן אם תצליחו להוכיח לי שאני טועה.

אתה בהחלט צודק!

לדעתי צריכים להיות עוד כמו הזה בכתבה שצירפתי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3728687,00.html

גם את דובי הקוטב צריך להיעלים אחלה פרווה וגם ככה הקרחונים נמסים והם בולטים יותר מידיי על האדמה החומה.

ומה אתה אומר על הדולפינים? הם אולכים לנו את הטונה...

http://www.youtube.com/watch?v=FqvKFwR-_J0

שנמשיך לכרישים, לחיות בר באפרקיה ולציפורים?

העיקר שהם לא יפריעו לנו לישון בלילה...

פורסם

תבינו כבר שאנחנו "רק עוד חיה" שנמצאת פה.

אין לנו זכות להרוג חיות אחרות אלא אם כן זה בשביל הגנה עצמית או בשביל לאכול, וגם אז רק בצורה הומנית.

גישה לחוף היא ממש לא מטרה שמאפשרת לנו לעשות מה שבא לנו עם הגורל של חיות אחרות.

כן, אנחנו מסוגלים לחשוב בצורה מופשטת כשרוב החיות לא יכולות, אבל עם היכולת הזאת באה האחריות שלנו.

אנחנו לא באותה רמה של שליטה על הסביבה שיש לחיות אחרות, אז מה שאנחנו גורמים לו הוא לא משהו שקשור ל"מי שמסתגל שורד".

אם כלב הורג צב, זה כי הצב לא הסתגל לסביבה ולא התאים למצב שבו הוא ביחד עם כלב.

אם בן אדם הורג צב, זה כי הוא בן זונה, כי הוא יודע שיש לו את האפשרות לא לעשות את זה.

פורסם

אין לנו זכות להרוג חיות אחרות

נקודה. פה צריך להיגמר המשפט :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב.

אז אחרי ששאלתי. אני צריך לספר לכם איך היה. ולא אין אבטיח לפרופורציות!

אבל היה אבטיח עם בולגרית בסוף והיה פצצות!

החלטנו על פלמחים.

יצאנו ב11 בבוקר לכיוון

3 מכוניות חברים וציוד.

הגענו אחרי טיול קצר דרך צומת בילו. ורחובות כי התקלקל לי הGPS.. ):

התמקמנו על החוף הראשון מימין! עם השביל חול.

קרוב למים. (חנינו כ 20 מטר מהים. איפה שכולם חנו. לא על חוף עצמו!)

גנרטור תודלק. ומוקם במרחק מאיתנו. חובר לרמקול מוגבר שנתן לחוף מוזיקה. בסבבה.

אנשים הגיעו לבקש שירים. ולרוב להגביר את הווליום!!

נפתח שולחן אוכל. עם הכול! וגריל גדול התחיל להתחמם ולהוציא בשרים חמים.

כמובן שמשיות לתת לנו צל. וכמויות של שתיה קפואה! וטיפה אלכוהול להרמת כוסית.

הכלבה טיילה על החוף הרגישה מלכה. וגל ילדים באזור הגיעה לשחק איתה במים.

וחברה שלי מאושרת מכל החברים שהגיעו. והפתיעו אותה.

היינו אמורים להיות עד השעה 17 בערך כי יש לנו מספר חברים שומרי שבת. שהלכו ב16-17.

בשעה 17 היינו שוב פעם רעבים. הגריל שוב נדלק.

ושוב בשרים קופצים לגריל ומשם לצלחת!.

חוזרים לים ולשחק במים.

וכך עד 21. ושוב הגריל נדלק. ושוב סיבוב בשרים.

ובשעה 22 התחלנו לשחק כדורגל. עד כ12 בלילה.

התארגנו, אספנו את הציוד. וניקינו את החוף אחריו.

הכנו קפה. ותה לחברים. ובשעה 1:30 בלילה התקפלנו. ויצאנו הביתה!

בקיצור היה פצצות. כולם נהנו. והוחלט שאנחנו נחזור על זה יותר!

דבר אחד. רע! יש מלא יתושים. אבל ממש מלא. ולא הבנו נגד יתושים, וכולם יצאו עם מזכרת מהם!

ובסוף היינו עד 1:30 בלילה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...