Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלפת גיר באופל קאדט סטיישן מודל 83 מנוע 1300 -האם צריך להוריד מנוע?

מישהו יודע את צריכת הדלק של הרכב?

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

האם יש ברשותך, נתוני הצריכה הנוכחים של הרכב?

עשיהיה לך אותם, פקזם אותם בפורום, ותוכל לקבל חוות דעת באם הצריכה סבירה.

מדוע אתה מחליף גיר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טעיתי! אני רוצה להחליף מצמד -האם צריך להוריד מנוע?

אין לי נתונים על צריכת הדלק -כי רק היום קניתי

פורסם

אני לא טעיתי, קרא את הכותרת שאתה ניסחת, ואמור לי האם יש לי קשיים בהבנת הנקרא?

מה מענין אותך תצרוכת הדלק ברכב שנת 83 שנמצא ברשותך בקושי 24 שעות, הלא , לא קנית את הרכב בגלל שהוא הרכב הכי חסכוני בעיר, הלא כן?

בברכה

צביקה

פורסם

בשביל להחליף קלאץ' לא צריך להוריד מנוע.

צריך להוריד גיר.

בקדט 1.3S שלי צריכת דלק הייתה בערך 1 ל 13, בנסיעות רגועות, ללא מאמץ וללא פקקים. שלי היא מודל 86, הצורה החדשה יותר, ויש לה גיר 5 הילוכים. עם גיר 4 הילוכים צריכת דלק תיהיה פחות טובה.

פורסם

צביקה אני מכיר מישהו עם רכב כזה ואני זוכר בפרוש שהוא אמר לי שאפשר לשלוף את הקלאצ בקלות ללא פירוק הגיר.

אני יכול לבדוק את זה שוב אבל אני זוכר את זה בברור.השיטה לפי מה שאני זוכר זה לפרג כמה ברגים ויש מכווץ כלשהוא שנעזרים בו ואז ניתן לשלוף את הקלאצ '.בטח המכונאים הוותקים פה מכירים את זה.

פורסם

סהר שלום רב !

אולי כבודו יבהיר לי כיצד ניתן להוציא את הקלאלץ, מבלי לפרק את תיבת ההלוכים?תשובתך היא התשובה ההזוייה של השבוע, החודש השנה, ושל הפורום !

פורסם

צביקה, זו לא תשובה הזויה.

אני זוכר, שבאחד המדריכים לקאדט שיש לי (משהו דומה להיינס) יש תאור של שני סוגי גלגל תנופה - אחד מהם שטוח, וברכב, שמצוייד בגלגל תנופה כזה, ניתן להחליף קלאץי ללא פירוק גיר.

אם מישהוא מעוניין, אני יכול לבדוק בספר, ואז אוכל לפרט יותר.

פורסם

סהר שלום רב !

מומלץ שתבקש ממנהלי הפורום למחוק את תגובתך, ואת תגובתי אלייך, על מנת שתגובתך לא תיהיה התגובה ההזוייה של קיץ 2009!

על מנת לשלוף את הקלאץ, יש לפרק את תיבת ההלוכים, על מנת שההילוך הישיר של תיבת ההלוכים, ישלף ממרכז טבור הקלאץ.

אין צורך בתגובת המכונאים הוותיקים, אני מכונאי 4 ימים , זה די והותר.

בברכה

צביקה

פורסם

אין בעייה, לא בטוח שאוכל לספק תרשימים, כי אין לי בבית סורק שטוח, אבל אני אתרגם את הטקסט הרלוונטי, ואעלה לכאן.

אבל רק מאוחר יותר בלילה או במהלך הסופשבוע.

פורסם

צביקה אמנם לא ראיתי זאת במו עיניי אך כמו שאמרתי מי שאמר לי את זה הוא אדם עם נסיון שיודע על מה הוא מדבר ומבין בתחום ולא הייתי מצטט אותו סתם. שוב אני יבדוק את הנושא שוב אבל אם נמתין לתרשים של בוקי הנושא יהיה ברור יותר.

• תוכן חדש...