Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה| אזעקת קוברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מאזדה 3 משנת 2004 ובה מותקנת אזעקת קוברה (אני לא יודע את הדגם המדוייק).

לאחרונה, כשאני רוצה לסגור את הרכב האזעקה נכנסת לפעולה אבל היא לא נועלת לי את הרכב.

בדקתי אם יש דלתות פתוחות וכלום לא פתוח אבל האזעקה לא נועלת את הרכב.

מה עושים?

האם צריך להחליף את האזעקה?

פורסם

אם הנעילה המרכזית עובדת בלחיצה על לחצן דלת הנהג/באמצעות המפתח אזי הבעיה היא חוט פיקוד שהתנתק בין האזעקה לנעילה אם לא אז הבעיה היא במערכת הנעילה. בכל מקרה, האזעקה המסכנה לא אשמה בכלום.:-)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה קצת מוזר כי כשלוחצים על הכפתור לנעילה אז הדלתות ננעלות ואחרי שניה נפתחות.. ככה שנתק לא נראה לי שיש.

פורסם

אההה אז תגיד ננעל ונפתח!

אם כך זו בעיה של כוונים/שימון של המנגנונים.

פרק דיפונים ותסדר שכל הכפתורים יעלו וירדו חלק וכל המנגנונים יהיו מתוחים למקסימום כשהדלת פתוחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...