Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אני עומד בפני רכישה כנראה של פיג'ו שנת 94 מסוג 106 .

אשמח לשמוע לגבי זמינות חלקים ועלותם .

כמו כן, בעיות נפוצות שיש לרכב ושכדאי לבדוק לפני שקונים.

בנוסף מה שמעניין אותי גם צריכת הדלק הממוצעת שלו ?

תודה.

פורסם

שלום גם לך ושבת שלום,

ברשותי פיג'ו 306, מבנה המנוע הוא די זהה ברכבים אלה ואם אני לא טועה דגם המנוע של 106 ו 306 זהים.

הרכב ברשותי כבר חצי שנה, והטיפולים שעשיתי לו היו די נורמליים לרכב בגילו (שנת 98) החלקים לא כ"כ יקרים ונמצאים בשוק בשפע וניתן למצוא חלפיים בקלות.

חווית נסיעה מהנה ונוחות מפנקת.

בעיות שכדאי לשים לב אליהן הן בראש ובראשונה בעיות פלסטיקה, הרכב הזה סובל מפלסטיקה עדינה ורועשת,

כדאי לשים לב גם למצב המנוע, המנועים של פיג'ו מאוד 'עדינים' וסובלים מצלצולים ונקישות שסתומים, כמו כן שים לב למצב הראש מנוע אם אין הזעה חריפה על הראש.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

היום ראיתי את הפג'ו המדוברת ...

אכן יש כמה בעיות פלסטיקה בדשבורד . סביר לרכב בן 15 שנה.

כמו כן למנוע יש רעש שמזכיר טרקטור בצורה מסויימת ואכן יש רעש מתכתי טיפה למנוע (טיפה צלצולים מתכתיים) .

הרכב עבר 125K אמיתיים ללא החלפת מנוע. מלבד זאת אין נזילות או משהו חריג על המכסה מנוע .

מה אתם אומרים ? יש מצב שהרכב צריך החלפת מנוע בקרוב ? כמה יכול לעלות מנוע לפג'ו 106 XR הזרקה?

פורסם

מנוע ייעלה3000-4000 שקל.

והמלצה שלי קח לבדיקה!, 500 שקל של הבדיקה יכולים לחסוך לך אלפים של שקלים בעתיד!

פורסם

הבדיקה לא שווה כלום , אם הרכב תקין או לא תקין ירשמו לך אותו דבר .

הזעות , רעשים , חלש , מצריך בדיקה , מכות פח , וכל מיני שטויות .

תעשה נסיעה עם הרכב , תבדוק אם המאווררים נכנסים לפעולה בזמן , שהרכב מתחמם טוב, תבדוק את הגיר , העברת הילוכים , האצות , ברקסים , גם את הקוסמטקיה של הרכב .

מלא מדריכים לרכישת רכב , חפש בגוגל

HONDA CIVIC LS

פורסם

וזה פותר מבדיקה? "סיבוב עם הרכב" לא יגלה מגוון ליקויים חשובים לא פחות מהאם המאווררים נכנסים בזמן.

בדיקה של הרכב היא חובה, ולא פעם אבחנו גם מנוע "מת".

• תוכן חדש...