Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

היום באמצע הנסיעה הסאב הפסיק לפעול.

מדובר על סאב מסוג cerwin vega v-max.

כשקניתי אותו לפני כשנה וחצי או קצת יותר הוא הלך לי אחרי שבועיים ובתיקון נאמר לי שנשרף הסליל מה שלא ממש שינה לי מכיוון שהוא היה במסגרת האחריות.

בכל מקרה המקום שקניתי והתקנתי את המערכת פשט רגל לפני בערך 8 חודשים ואני לא יודע בדיוק למי לפנות.

מישהו יכול לתת לי את הפרטים של היבואן שמתעסק בדברים האלה?

אני מעדיף לא לפנות למקומות שמתקינים מערכות מכיוון שכל פעם אני נכנס לוויכוחים איתם על זה שהם מנסים לדחוף לי דברים ואני לא רוצה שסתם יחפשו לעשות עליי קופה וזאת הסיבה שאני רוצה ללכת ישר ליבואן שיתנו לי שם את כל הפרטים שאני צריך.

ועוד שאלה קטנה,

הגיוני שאולי הלך לי המונובלוק?

פורסם

אני לא יודע בקשר ליבואן אבל לגבי השאלה על המונו בלוק - פשוט תיקח סאב אחר ותחבר למגבר המונובלוק שלך לצורך בדיקה .

פורסם

מטומטמם מצדי שלא חשבתי על זה.

אני יעשה את זה היום בערב לפני היציאה.

אם אין לכם תשובה לגבי יבואן, מישהו מכיר מקום טוב שמתמחה בדברים האלה?

פורסם

המקום הכי טוב שתמעסק בתיקון רמקולים או מגברים הוא חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אחרי בדיקה שעשיתי באמת נשרף לי הסאב.

אני אשמח לעוד המלצות ואם מישהו יכול לכוון אותי ליבואן שלהם אני מאוד אשמח מכיוון שהדבר האחרון שאני רוצה זה לעבור דרך אנשים פרטיים.

פורסם
טוב אחרי בדיקה שעשיתי באמת נשרף לי הסאב.

אני אשמח לעוד המלצות ואם מישהו יכול לכוון אותי ליבואן שלהם אני מאוד אשמח מכיוון שהדבר האחרון שאני רוצה זה לעבור דרך אנשים פרטיים.

ומה אתה חושב שיבואן עושה? מעביר את הסאב למתקן רמקולים.

על האוזמן אני לא ממש ממליץ, על "אומגה אודיו" דווקא כן. חיפוש ימצא לך את כל הפרטים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הייתי אומר שהוא מתקן רמקולים בחסד עליון, אתה מוזמן לערוך חיפוש ולמצוא את הנסיון שלי עם האוזמן.

איתמר.

פורסם

אני בן 36 ואבא שלי עוד מעט בן 70 בעזרת השם... אבא שלי עוד תיקן רמקולים אצל אבא של רפי...

אני תקליטן ואת כל האלמנטים אני מתקן אצלו ואין לי שום בעייה

באמת שאני לא יודע מה הנסיון שלך איתו... ודרך אגב אני מדבר רק מבחינה מקצועית ולא שום דבר מסביב אם אתה מבין אותי :-P

• תוכן חדש...