Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני מניח שאם היו בעיות הצתה זה היה ממשיך לקטע של הנסיעה... ואין כאלה...

לכן אני מניח שזה קשור לאופציה השניה,סטוכיומטריה אמרת... הקטע של תערובת אויר דלק... ז"א שהצ'וק כאילו לא פועל? כי סה"כ בנתינת גז אני מחליף את הצו'ק האוטומטי בעזרת הרגל שלי... לא?

פורסם

יש אמת בדברך, אני מציע לבדוק כי מעברי המים לצו'ק האוטומטי אינם סתומים כי יש להם נטיה להיסתם מאבנית במשך השנים.

במידה ויש מעבר מים תקין צריך לבדוק האם פעולת הצ'וק תקינה.

לכלוך במצערת גם יכול לעשות בעיה כמו שאתה מתאר.

פורסם

היי ניסן,יש לי הרגשה שמדובר ביחסיות של הדלק בתערובת,(ד.א למה באמת יש צ'וק ואם הוא לא עובד ולא מחליפים אותו בלחיצה על הבנזין,הרכב מגמגם ונכבה? אין איזה מכשיר שאמור לשמור על סל"ד סרק? מנוע צעדים משהו...)מכיון שאם היה מדובר בניצוך,הבעיה הייתה ממשיכה בכל שלבי הנסיעה/עמידה ברמזורים וכו...

פורסם

אני אומר לך את האמת הרכב שלך הוא ישן לי מידיי שנים שלא נגעתי ברכב כזה ולכן קשה לי לענות לך על זה מה שכן תרשום לי כאן את כל נתוני הרכב המדוייקים ואני יהיה יותר חכם.

פורסם

היי,(כן זה השעות שאני חוזר מהעבודה :) )... לעניינינו... הבנתי מדבריך שהצ'וק עובד בצורה מכנית ולא ע"י חיישן,ז"א שהמים קרים הוא מזרים עוד דלק... איך הוא עושה את זה ד.א,והיכן הוא ממוקם ברכב שלי?

בנוגע לנתונים ספיציפיים יותר,מחר אני אבדוק וארשום. אני רוצה להביע את הערכתי המלאה לגביי הנכונות שלך לעזור ולתרום,תודה רבה לך

פורסם

בעקרון הצ'וק יושב על בית המזרק מגיע אליו נוזל קירור מהמנוע וכל עוד הנוזל קר אז הוא פותח באופן מכאני או חשמלי (תלוי איזה רכב ולא זוכר איך בדיוק אצלך) מעבר דלק יותר גדול לצילינדרים על מנת שהרכב ישאר בטורים יציבים ויחמם אותו.

צירפתי לך שלוש תמונות שבאמצעותם ובאמצעות ההסבר שלי תנסה להבין את אופן הפעולה בהצלחה.

321.JPG

1111.jpg

1321.JPG

• תוכן חדש...