Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית טמבון - עסק יקר או משתלם?

thestig3
שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הטמבון אצלי באוטו התחיל להראות כל מיני סימנים מציקים - וחשבתי על החלפת טמבון חדש.

ואם אני כבר מחליף טמבון אז חשבתי כבר על האופציה של בנייה של טמבון ייחודי.

מדובר על טמבון אחורי ורציתי לדעת כמה פרטים:

ישנם מכוניות בארץ שמאובזרת בבודי קיטים מזעזעים אבל אם זאת רואים שמי שבנה אותם יודע בהחלט לעבוד עם החומר,

איפה אני יכול להשיג את אותם אנשים שבונים את הבודי קיטים האלה?

האם העלות צריכה להיות יקרה יותר מטמבון חדש נניח בהזמנה אישית?

מה העמידות של אותו טמבון?

תודה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בניתי פגוש יקרה ודורשת מיומנות , בבא שבע יש פחח רכב בשם דוד סוסיתא הוא בונה כאלה , אין לי את הטלפון שלו.

אני הייתי מוותר על הבניה ומחפש פגוש משומש במצב טוב אצל המאגר בראשון לציון.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממ קצת מוזר לי לשמוע יקר מאוד, מכיוון שיש הרבה מכוניות פוזה למיניהם שמסתובבות בשוק המכוניות שנראות כיאלו יצאו עכשיו מטוקיו דריפט - ולא נראה שלאותם אנשים יש עודף כסף.

בכל מקרה מדובר בפונטו HGT, ורציתי לבצע שינוי מסויים בטמבון לצורך מסויים - לא נראה לי שקיים חלקים במאגר בשבילו.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מישהו שיכול לבנות טמבון זהה לטמבון המקורי רק מנירוסטה?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נירוסטה?? אני מרחם על הולך הרגל ש"יתקל" לך בפגוש.

ועכשיו ברצינות לא עושים פגושים מחומרים כאלה כמו שבאופן דומה אתה לא תעשה את זה מפלדה או משהו כזה כי זה פשוט לא מתאים,מה שכן אם אתה מעונין בצבע שיש לנירוסטה אז ניתן להעניק את אותו המראה המבריק גם לפלסטיק(צבע...).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...