Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר גיליתי שידית הפתיחה של דלת ימין אחורית נשברה כנראה,

כי שניסיתי לפתוח את הדלת.. הפלסטיק השחור יצא החוצה כרגיל אבל הדלת לא נפתחת והידית לא חוזרת למצב רגיל.

למי אני יכול לפנות עם דבר כזה? האם מנעולן יכול לפתור זאת? זה נראה כאילו המנגנון יצא ולא מחובר לידית!!!

עזרה בבקשה.

פורסם

או לנסוע לפירוקיות באיזור מגוריך ולנסות להרכיב לבד.

*בתנאי שיש לך חוש טכני וידיים טובות.

באיזה רכב מדובר?

פורסם

קרה לי מקרה דומה זה קורה כאשר המוט שמושך את החלק במנעול עצמו משתחרר ממנו ולכן הידית חופשיה ולא חוזרת.

פרק את הדופן של הדלת, פרק את הידית כולה מהברגים, כך שהמוט יהיה חופשי ביד שלך, הכנס אותו ללשונית אליה הוא מחובר בד""כ ואותה הוא מושך, לאחר מכן בזהירות מבלי שהמוט ישתחרר חבר תא הידית שוב עם הברגים וסע לשלום!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בעיה ידוע בבלנו,

לרוב לא מדובר במה שרשום מעליי !!!

יש בעיה של שבר במקשר בין הידית למוט.

קנה ידית חדשה יש המון בשוק, אני קניתי ב120 ש"ח בחנות חלקי חילוף.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
קרה לי מקרה דומה זה קורה כאשר המוט שמושך את החלק במנעול עצמו משתחרר ממנו ולכן הידית חופשיה ולא חוזרת.

פרק את הדופן של הדלת, פרק את הידית כולה מהברגים, כך שהמוט יהיה חופשי ביד שלך, הכנס אותו ללשונית אליה הוא מחובר בד""כ ואותה הוא מושך, לאחר מכן בזהירות מבלי שהמוט ישתחרר חבר תא הידית שוב עם הברגים וסע לשלום!

ואם הכבל השתחרר מהידית זה לא קרה סתם כך ולרוב תהיה בעיה במנעול דלת תפוס ולכן העיצה שלך, לחבר לסגור, לא נכונה.

פורסם

הידית עולה 90 שקל ואם יש לך ידיים ימניות אתה יכול לעשות זאת בעצמך .

קודם מפרקים את הבטנה של הדלת .

אחר כך את שלושת הברגים שמחזיקים את המנעול .

ורק אז יש לך גישה לידית .

הידית מחוברת עם שני ברגי 10 .

בהצלחה .

• תוכן חדש...