Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לדוד שלי רנו 19 שנת 91,מנוע 1700 ידנית והוא גר בקריות ואני בצפת וככל הנראה הוא החליט לתרום לי אותה.

עכשיו השאלה שלי היא כמה יעלה לי להזמין גרר שיקח את האוטו משם ויגיע עד אלי וכמובן שזה לא במסגרת תאונה או משהו,כלומר זה לא במסגרת ביטוח כלשהו אלא פשוט שהרכב הורד מהכביש ולכן אין אפשרות להביא אותו אלי בדרך "קונבנציונלית".

אשמח לשמוע על מחירים של חברות שונות,כמו כן אולי גם מישהו יודע על מישהו פרטי ובקיצור כמה זה יעלה באופן כללי.

נ.ב

מה קורה אם תופסים אותי נוסע ברכב שאין לו רשיון??(כלומר רכב שהורד מהכביש)

תודה מראש,

יהודה.

פורסם

נסיעה ללא טסט עלולה לגרום לזימון לבית משפט +1000-2000 ש"ח קנס.

גרירה יכולה לעלות 200-300 ש"ח,תעשה חשבון מה משלם לך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נהיגה ברכב שהורד מהכביש - הזמנה לדין ושלילת רישיון במקום ל-30 יום.

גזר הדין במשפט ייקבע עפ"י היסטוריית הנהג, מצב הרכב, המקום שבו נהגת ועוד מספר פרמטרים.

Xbox12341

פורסם

אם הרכב הורד מהכביש - מה יש לך לעשות עם התרומה הצנועה? במילא לא תוכל להשתמש בו לשימושך הפרטי.

אם מדובר ברכב שפשוט לא עבר רישוי שנתי, ניתן להוציא במשרד הרישוי אישור תנועה זמני שתקף ל48 שעות, די והותר זמן כדי להביא את הרכב למוסך בצפת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה חברה!

מה שבטוח זה שאני לא נוסע עליו כי ממש אין לי רצון להגיע לבית משפט.

ובקשר לגרר אתם בטוחים שזה עולה בסביבות ה-200-300 ש"ח??

נ.ב

את האמת עד כמה שאני יודע הרכב לא הורד מהכביש פשוט דוד שלי קורא ככה לאוטו בגלל שהוא לא עשה לו טסט בזמן.

(זאת אומרת שצריך לתקן בו כמה דברים קטנים בשביל לעבור טסט והאוטו שוב על הכביש).

פורסם

למה שלא תכנס לאתר

http://www.d.co.il , תברר שם טלפונים של חברות גרירה שונות ותתקשר אליהם?

בכל מקרה, אם גרירה מחדרה לנתניה עולה 300-400 שקל, אז גרירה מהקריות לצפת אמורה לעלות יותר, בגלל מרחק גדול יותר, כי זה מחושב לפי מרחק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...