Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת תופים - חדש או יד שנייה?

Mosho
שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש מערכת תופים, וראיתי שבכלי זמר יש מערכת לא רעה ב2750 כולל הכל (גם קראש) של MAPEX.

מחיפוש ביד 2 עולה שאנשים רוצים קצת יותר מידי כסף עבור מערכות חרושות, אבל יש שם מודעות מעניינות. השאלה אם יש חשיבות לשימוש? אני יודע שאחרי כמה שנים צריך להחליף עור, כמה זה קריטי?

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה רמת הנגינה שלך?

ברור לך, שמערכת תופים חדשה ב 2,700 ש"ח זה ברמה של המתחילים?

אני בדעה ,שגם ברמות של המתחילים כדאי מאוד להשקיע בכלי נגינה טוב,

משתי סיבות:

1. לא מספיק שיש קשיים טכניים של הנגן, בנוסף הוא צריך להתמודד עם כלי ירוד = עוצר התקדמות, מוציא חשק לנגן ועוד.

2. בעתיד קשה מאוד למכור כלי כזה במחיר סביר כדי להתקדם האלה.

לדעתי, עדיף להשקיע את אותו הסכום בקניה של מערכת יד 2, במצב טוב, אבל ברמה יותר גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה! למרות שהמערכת שמוצעת בכלי זמר לא רעה בכלל מבחינת איכות, למרות המחיר.

מצאתי מערכת של TAMA ביד2, יש שני קראשים וספלאש :D במחיר שווה לכל נפש, אני אלך לבדוק.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים לגמרי עם ולאד.

אני אמנם בתחום הקלידים אבל יש לי חבר טוב מתופף שאומר אותו דבר.

כמעט בכל כלי, עדיף ללכת גם בתור התחלה על רמה בינונית + . אחרת אתה תתייאש מכלים ברמה נמוכה.

תעשה חיים אתה נפתח לעולם נהדר :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני בדעה. שלפני שהולכים על חדש.

מחפשים תקופה משומש.! ולרוב !! זה מצדיק את החיפוש.

אני קניתי מלא דברים ביד 2. או באתרים אחרים. ובמחירים טובים.

ולכן אני תמיד מחפש משומש בכמה רמות טוב יותר מחדש במחיר זהה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכ"א - כמו בכל כלי מוסיקה - קח איתך חבר עם ניסיון.

לא רק מבחינת שווי הכלי אלא בגלל שתופים זה כלי שדורש תחזוקה וחלקה יכולה ליהיות יקרה (סטנדים לא כמו שצריך , הייט דפוק , סנייר קרוע , עורות גמורים) - עדיף ליהיות עם היד על הדופק בנושא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...