Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי בתחנה מרכזית את הפיוניר 6960E 240 6X9 ב 300 שקל, בלי אחריות... איך הדגם הזה? וכדאי לקנות שמה?

הציעו לי גם 6X9 של MIK - איך החברה הזאת?

השמיעו לי אותם ובמיק היו באסים חזקים אבל בפיוניר היה צליל נקי יותר...

מה אתם חושבים?

פורסם

יש לי את הרמקולים של פיוניר בלי מגבר טייפJVC :oops: שמציא 40X4 ושומעים סבבה בהם הם אפילו מרעידים. אני רק מקווה שאנחנו מדברים על אותו דגם (3WAY מימברנה כחולה).

לך על חברה מוכרת אחי תמיד עדיף.

:wink:

פורסם

איך באמת בודקים שהם לא מזוייפים?

וכן אני מדבר מימברנה כחולה בדגם הזה של ה 240 וואט, רק שאני חושב שקראתי פה בפורום שהוא פחות טוב מאותו דגם שיש לו מימברנה כסופה

פורסם

בדקתי שם פעם רמקולים pioneer 260w. המוכר הציע לי אותם ב-260ש"ח, אחרי שפתחתי את הקופסה ראיתי כמה דברים חשודים כגון על המגנט לא רשום פיוניר, וגם לא על הטויטר כמו במקוריים. כמו כן הם היו בגוון חום מוזר כזה, ולי בזמנו היה בדיוק את הדגם הזה באוטו אז לאחר השווה קצרה גילתי שזה זיוף, למרות שהאריזות של החיקוי והמקורי היו זהות לחלוטין. מוזר.

פורסם

זה ממש לא מוזר....זה פשוט זיוף לא רע שהצליח להטעות אותך.

תמיד תמיד שקונים משהו חדש עדיף לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק מה אתה מקבל....לא?!

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

בדקתי שם פעם רמקולים pioneer 260w. המוכר הציע לי אותם ב-260ש"ח, אחרי שפתחתי את הקופסה ראיתי כמה דברים חשודים כגון על המגנט לא רשום פיוניר, וגם לא על הטויטר כמו במקוריים. כמו כן הם היו בגוון חום מוזר כזה, ולי בזמנו היה בדיוק את הדגם הזה באוטו אז לאחר השווה קצרה גילתי שזה זיוף, למרות שהאריזות של החיקוי והמקורי היו זהות לחלוטין. מוזר.

יראה לי הם מחפשים פריירים דלא מבינים כלום להם הם ימכרו את זה!..

פורסם
זה ממש לא מוזר....זה פשוט זיוף לא רע שהצליח להטעות אותך.

תמיד תמיד שקונים משהו חדש עדיף לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק מה אתה מקבל....לא?!

זה בדיוק מה שעשיתי, פתחתי את האריזה, בדקתי, גיליתי שזה מזוייף, צחקתי על המוכר והלכתי!.

פורסם

האם אין איזה חוק נגד הדברים האלה? ממש לא פייר שאני צריך לבדוק טוב-טוב, שזה לא זיוף. ואם אני לא זוכר ויזואלית כל חריטה, שאמורה להיות שם, מה אני אמור לבדוק?

יש איזה תעודה, שהמוכר מקבל מהחברה, שהוא מורשה למכור אותם?

פורסם

בדרך כלל על פיוניר למיניהם מוטבע!! פיוניר על הממברנה או על הפלסטיק שמסביב לרמקול

לא מודפס,מוטבע....לפעמים גם(!) מודפס,,אבל חייב הטבעה

• תוכן חדש...