Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול החלפתי 2 זרועות(תחליפי) כמו כן עשיתי כיוון פרונט לאחר כל אולו במהירות מעל 80 קמ"ש יש רעידות בהגה,

לציין שהצמיגים מקדימה בני שנתיים ויש שחיקה קלה בצד החיצוני שלהם (עקב זרועות בלויות ) צמיגים אחורים במצב מושלם.

עד לפני שהחלפתי לא היו שום רעידות ברכב בשום מהירות ולאחר ההחלפה יש רעידות מאזור ה80 כמו כן לאחר שהחליפו לי את הזרועות ההגה נהיה עקום (כאשר רכב נסע ישר ההגה היה בזוית ) במכון כיוונו לי את זה אך לא מושלם עדיין יש סתיה קלה נאמר לי שהם לא מכוונים את ההגה ושצריך לחזור למוסך בשביל זה. חייב לציין שלפני ההחלפה ההגה היה פלס.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? האם הכיוון לא בוצע טוב או שצריך לחפש את הסיבה במקום אחר?

תודה.

פורסם

יש לי שחיקה גם בצד החיצוני של שני הגלגלים , האם אני צריך להחליף זרועות פרונט ?

אגב כמה עלו לך שתי הזרועות התחלפיות ? וכמה עלתה לך ההרכבה ?

או שעשית את זה לבד ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

בכיוון פרונט מכוונים את זויות ההגה לפי הצורך כולל איפוס גלגל הגה.

לגבי רעידה בהגה יש מקרים שמפרקים את הגלגל ולא מחזירים את הגלגל לאותו מצב שהיה מורכב האיזון מופר ונוצרת רעידה.

יש מוסכים שמסמנים את הגלגל לפני הפירוק על מנת למנוע רעידה בהגה.

איזון גלגלים יפתור את הבעיה.

פורסם

שלום רב.

צריך לבצע כיוון זויות הגוי ומירכוז גלגל הגה.כול מכון פרונטים שמכבד את עצמו עושה את העבודה.

הרעידות הן היות וצריך לבצע איזון גלגלים חדש,לאחר החלפת הזרועות.

אתה צריך להגיע לצמגאי+ מכון פרונט לא קשור למוסך,כול בוחן מקצועי של המוסך היה צריך לידע אותך בנושא.

בהצלחה.

פורסם

זרועות עלו לי 220 ש"ח עבודה 200 ש"ח כיוון 180 ש"ח .

השבוע לא היה זמן מה שכן הרעידות פחתו בצורה ניכרת , אני אלך השבוע למרכז הגה וגם לאזן גלגלים קדמיים.

• תוכן חדש...