Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

[306] הנעה עם כבלים - הכיצד?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
-----

 

שלום רב !

מכיוון ששאלתך, מנוסחת בצורה ארוכה מאד, עדיין לא הספקתי לקרוא אותה, אני מקווה שאצליח עד מחר בבוקר !

תשובתי לעומת זאת קצרה יותר:

כבל פלוס(+) חיובי, בצבע אדום, מרכב מסייע, לרכב שלך, ישירות , לקוטב מצבר חיובי/פלוס(+), במצבר ברכבך,[ ניתן לזהות את הקוטב החיובי במצבר, לפי הסימנים הבאים:קוטב חיובי לרוב עבה יותר בקוטרו מקוטב שלילי במצבר, צבע הכבל המוליך אליו הוא לרוב בצבע אדום, סימן + חרוט על הקוטב, או על גוף המצבר ליד הקוטב, וקוטב שלילי הוא לרוב קטן יותר, כבל שחור מוביל אל נעל הכבל, וסימן מינוס- ,חרוט על הקוטב, או על המדבקה שעל המצבר],לאחר מכן הרכב את הכבל השחור מהרכב המסייע, לעבר הקוטב השלילי במצבר שלך.

עכשו, שנוכחת שאין קצר, התנע את הרכב המסייע, המתן כחצי דקה, ונסה להתניע את רכבך, במידה והוא יתניע, המתן כחצי דקה, לאחר שהגברת מעט את הסלד ברכבך, ונתק תחילה את הכבל השלילי מהרכב המסייע, ומרכבך, ולאחר מכן את הכבל האדום החיובי מרכבך, וזאת לאחר שווידאת מראש שהכבל השלילי מנותק, ואל תגע בשוב מצב עם הכבל האדום בגוף הרכב !

מדוע אתה חושב שאתה זקוק בכלל לכבלי עזר

האם המצבר שלך התרוקן, ומדוע?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...