Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לתאונה שעברתי לפני כחצי שנה

viper05
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לפני כחצי שנה נכנסתי במישהו מאחורה ממש כניסה קטנה אך נגרם לו נזק למכסה תא מטען ולטמבון האחורי.

תוך כדי הכניסה שלי בו הוא נכנס ברכב מקדימה והמכה הייתה קטנה עד כדי כך שבעל הרכב שהוא פגע בו יצא הסתכל מה קרה ראה שאין כלום והמשיך לנסוע והם אפילו לא החליפו פרטים.

אתמול לאחר חצי שנה מצלצל אליי הסוכן שלו ואומר לי שיש בעיה עם הסכום שהוא צריך לקבל מהביטוח והם מסרבים לשלם לו על הצד הקדמי.

הנהג שנכנסתי בו לא דיווח שהוא נכנס במישהו מקדימה לאחר שפגעתי בו אך עשו לו תיקונים על סך 42 אלף ש"ח שמתוכם

18 אלף על הצד האחורי ואיכשהו 24 אלף על הצד הקדמי (לא הגיוני מכיוון שהייתה בקושי שריטה).

בקיצור הוא מצלצל אמר שיש בלאגן ואני לא יודע בדיוק מה זה קשור אליי.

יש מצב שאיכשהו הבעיות שלו יהפכו להיות הבעיות שלי?

ממה שאני הבנתי והתייעצתי הבנתי שהוא יכול לשבור את הראש עם זה לבד אבל בשביל להיות בטוח אני ממש אשמח אם יענה לי פה מישהו שממש מבין בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם צילמת את הרכבים אחרי התאונה?

ועוד דבר, מה הם בכלל פונים אלייך לגבי התשלום? זה פשוט חוצפה, אם יש לך צד ג' שיפנו לסוכן שלך ושהוא ישבור את הראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה אבל כל הסיפור לא נשמע הגיוני.

נזק של 42 אלף שקל זה נזק גדול ביותר, אלא אם מדובר במכונית שהטמבון שלה עטור יהלומים.

או שמכונית הסנדביץ הלבישה על התאונה שלך תאונות נוספות או שהתאונה שלך גרמה לכך.

מה הנזק שנגרם לך?

כמובן שאם יש לך ביטוח הוא יכסה לבסוף את הכל , כפוף להוכחת הנזק שנגרם לרכב שבו נכנסת, אבל צפה אולי לתביעה בעיניין.

לא מן הנמנע שבעל הרכב האמצעי רשם את פרטי הנהג / הרכב הראשון, שלו אולי לא נגרם נזק , אבל זה לא מפחית את היכולת של הרכב האמצעי לספוג מכה.

אבל שנית קשה לראות רכב שסופג מכה מקדימה מכניסה לאחורי רכב שלפניו , ולו יהיה נזק גדול כל כך ולראשון לא יהיה נזק בכלל, אלא אם הוא נתקל בטנק בינוני.

לכן כפי שאמרתי למעלה , לא הגיוני לפחות לי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך זה שהוא פונה ישר אליך?

אולי זה הבן אדם מנסה לסחוט אותך?

איזה מכונית כבר הייתה לו? 42 אלף שקל בשביל טמבון ומכה מאחורה ממש לא קרוב להגיוני [אלא אם כן יש לו איזה אודי חדשה וכו'].

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשכך מהכל אתה בסכך הכל אמור לשלם השתתפות עצמית ואל תסתבך בזה בכלל : פגעתי מודה מה קרה בין רכב צד ג'1 לרכב צד ג'2 שנהדף זאת לא הבעיה שלך יש לך סוכן ביטוח שיטפל בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל בזה שמדובר על הונדה סיויק 2009.

את ההשתתפות עצמית שילמתי נכון וזה היה ממזמן.

ובאמת נשמע שהוא הלביש על העסק עוד תאונה מכיוון שאפילו הרכב שהוא פגע בו (יונדאי גטס) לא קרה לו שום דבר, בעל הרכב של הגטס יצא לראות מה קרה ואחרי שראה שלא קרה כלום הוא נכנס לרכב והמשיך בדרכו ככה שאם היה עוד נזק מקדימה של 20+ אני בטוח שלגטס מן הסתם היה נזק רציני.

הנזק שנגרם לי זה שהתעקם לי המכסה מנוע (לא קרה ברכב שלי אלא של אחד ההורים).

הרכבים מצולמים אחרי התאונה רק חבל שלא צולם החלק הקדמי שלו צילמתי את החלק האחורי שלו ואת החלק הקדמי שלי מכיוון שלא היה מה לצלם בחלק הקדמי שלו הכל היה פיקס ואם לא במקרה הכי קיצוני זה לעשות רק פוליש ווקס/צבע, לא נדרש אפילו פחחות אז ככל הנראה הוא ניסה להלביש איזה משהו.

בקיצור מה אתם אומרים על כל הסיפור הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם שילמת השתתפות עצמית, תשלח אותו לחברת הביטוח ושישבור איתם את הראש. זאת בעיה שלהם.

גם לי חברת ניו קופל ניסתה לעשות תרגיל דומה עם תאונה שהייתה לי עם רכב שלהם. שלחתי אותם רחוק מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...