Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש אוטו לטעם שלי, זה הונדה אקורד 97 או סיוויק קופה 95,

הונדה אקורד מנוע 2000, מודל 97 מה הצריכת דלק שלו? כאילו כמה קילומטר עושה לליטר אחד ?

והונדה סיוויק קופה מנוע 1600 שנת 95 , גם כמה קילומטר עושה לליטר אחד

ואיזה אחד ממהם טובים אקורד או סיוויק קופה?

אני חייב תשובה שלכם מלאה, ותודה רבה על עניין .

פורסם

שתי ליגות שונות, מצד אחד האקורד יחסית מפוארת ויותר רכב למנהלים שזה גם מתבטא בצריכת הדלק אבל גם באיבזור ומצד שני סיויק שהוא רכב יחס חזק בקטגרויה שלו במודל הזה ובמיוחד דגמי הקופה נקנים ע"י צעירים שקורעים אותם ומתעללים בהם.

אז איך שאני רואה את זה, זה או שאתה תקנה אקורד ואת הכסף תשקיע על דלק או שתקנה סיויק קופה מאיזה צעיר ותשקיע את הכסף בתיקונים.

פורסם
שתי ליגות שונות, מצד אחד האקורד יחסית מפוארת ויותר רכב למנהלים שזה גם מתבטא בצריכת הדלק אבל גם באיבזור ומצד שני סיויק שהוא רכב יחס חזק בקטגרויה שלו במודל הזה ובמיוחד דגמי הקופה נקנים ע"י צעירים שקורעים אותם ומתעללים בהם.

אז איך שאני רואה את זה, זה או שאתה תקנה אקורד ואת הכסף תשקיע על דלק או שתקנה סיויק קופה מאיזה צעיר ותשקיע את הכסף בתיקונים.

אהבתי את התגובה שלך, מה שהבנתי, לאקורד יש לו 131 כ"ס ולקופה זה 125 כוחות סוס .

אבל מה הצריכת דלק של קופה 95, אני צריך לדעת את זה ואיזה תיקונים אני יצטרך לשלם עליו ?

פורסם

אני לא נביא ולכן אני לא יודע מה התיקונים שצפויים לך בהונדה סיויק, אבל תחשוב על זה ככה, ילד לפני צבא או אחרי שקיבל לא מזמן רישיון וחסך קצת בחופשת הקיץ חסך מספיק וקנה סיויק, עכשיו הוא מתלהב ומראה לחברים שלו איזה צלחות יפות הוא עושה וכמה הרכב סוגר (נו טוב כולנו היינו כאלו אני מניח:roll:) ולא רק זה שהוא חסר ניסיון ולא משתמש ברכב כראוי וחושב שסיויק זה רכב ספורט, גם שמתקלקל משהו הוא חוסך בתיקון, אני לא חושב שלנער באמת אכפת עם חלק יותר יקר הוא יותר איכותי אכפת לו לקנות בהכי זול העיקר שייסע, בגדול רכב כמו שתיארתי ידרוש יישור קו עצבני ביותר.

לגבי נתוני הספק תריץ חיפוש בפורום או בגוגל, אם זכור לי נכון לסיויק יש 131 כ"ס אבל אני לא בטוח שווה בדיקה, מה גם שאחרי כמה שנים אל תצפה מהסיויק שכל המאה וכמה סוסים שהיו לה נשארו עדיין.

אם אתה מוצא סיויק במיוחד קופה שמורה מומלץ עד מאוד ואני חושב שאין כאלו בכלל, לכן אני מציע שתתמקד באקורד ותשלם קצת יותר דלק מאשר להיות אם הרכב במוסכים כל היום.

פורסם
אני לא נביא ולכן אני לא יודע מה התיקונים שצפויים לך בהונדה סיויק, אבל תחשוב על זה ככה, ילד לפני צבא או אחרי שקיבל לא מזמן רישיון וחסך קצת בחופשת הקיץ חסך מספיק וקנה סיויק, עכשיו הוא מתלהב ומראה לחברים שלו איזה צלחות יפות הוא עושה וכמה הרכב סוגר (נו טוב כולנו היינו כאלו אני מניח:roll:) ולא רק זה שהוא חסר ניסיון ולא משתמש ברכב כראוי וחושב שסיויק זה רכב ספורט, גם שמתקלקל משהו הוא חוסך בתיקון, אני לא חושב שלנער באמת אכפת עם חלק יותר יקר הוא יותר איכותי אכפת לו לקנות בהכי זול העיקר שייסע, בגדול רכב כמו שתיארתי ידרוש יישור קו עצבני ביותר.

לגבי נתוני הספק תריץ חיפוש בפורום או בגוגל, אם זכור לי נכון לסיויק יש 131 כ"ס אבל אני לא בטוח שווה בדיקה, מה גם שאחרי כמה שנים אל תצפה מהסיויק שכל המאה וכמה סוסים שהיו לה נשארו עדיין.

אם אתה מוצא סיויק במיוחד קופה שמורה מומלץ עד מאוד ואני חושב שאין כאלו בכלל, לכן אני מציע שתתמקד באקורד ותשלם קצת יותר דלק מאשר להיות אם הרכב במוסכים כל היום.

אוקיי, הבנתי, בכמה קילומטרים גג אתה ממליץ לי לקנות אותו? כלומר פחות מ120 אלף או יותר?

אם אין בעיות בשילדה וכו', אני יכול לשלם עליו טיפול לכל 10 אלף קילומטרים? זה יוצא טוב?

• תוכן חדש...