Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי העריכה :

1244711988.jpg

או לחילופין :

1244762609.jpg

לפני העריכה :

1244676196.jpg

התמונה צולמה הערב מהוואגית. לראשונה אני עושה עבודה בסגנון, וזה כחלק מעיצוב חדש עבור אתר רכב.

מה דעתכם ? :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יפה מאוד!

אבל קצת חובבני לדעתי, פשוט אין לך נופך בתמונה, ז"א שהיא לא אמיתית מספיק כי אין העומק של הלוח שעונים שיכול להוסיף הרבה לעסק.

Polo 2012

פורסם

בהחלט אני יעלה טורים, לא נעים להציג סקאלה שמנתק ההצתה מגיע ב4500 סל"ד :roll:

אני יעשה עד 9000, ואני ירים סל"ד :-)

זה מיועד לשמש כחלק מלוגו, בדומה לפה :

Untitled-1_01.jpg

בגלל מגבלה אני לא יכול להשתמש בסקאלה שפה, והיא נמאסה עליי במילא :roll:

גוזל, כאמור הסקאלה תשמש כחלק מלוגו, לכן עניין העומק והריאליסטיות לא משחק פה תפקיד :)

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ה"לחילופין" נראה הרבה יותר אלגנטי, אהבתי אותו יותר. בהצלחה בפרוייקט!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ובכן, הסקאלה בטוראן לא מתאימה לשם של האתר (HIGHRPM זה לא בדיוק מנתק הצתה ב4500 סל"ד. בסוף אצטרך לקרוא לאתר HighTDI) אז נאלצתי לעשות מספרים חדשים.

1244799115.jpg

1244755065.jpg

שמתי לב לטעות אגב במכפלה, אל תתייחסו לכך שהסקאלה מגיעה ל90,000 סל"ד :-P

• תוכן חדש...