Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני שם קומפוננטים אני צריך מגבר חזק?

ומה זאת אומרת 2 ערוצים ? ישמעו יותר טוב אם אני ישים רמקולים או עוד קומפוננט ? (יש לי כבר קומפוננט)

פורסם

ומה זה קומפוננט ? מכונת אספרסו ? זה גם רמקולים .

אני אנסח מחדש . אם אתה בוחר לקנות עוד קומפוננט ( רמקולים ) ואתה מתכוון להגביר אותם ( עם מגבר ) ולחבר אותם למגבר ( להלן 2 ערוצים במידה ואתה מחבר אותם לקרוסאובר להלן מחלק תדרים \ הקופסא הזאת שבאה עם הקומפוננט ) אתה סתם מבזבז את 2 ערוצי ההגברה האלה ( במגבר ) , עדיף לך במקום לקנות עוד קומפוננט להשקיע את הכסף באיטום לדלת ( DYNAMAT יריעות מיוחדות שאוטמות את הדלת שתהיה יותר אקוסטית ) או מגבר טוב יותר ( חזק יותר מותג טוב יותר מה שבא לך ) או פשוט קומפוננט טוב יותר ...

אתה תפיק את מירב התועלת מקומפוננט איכותי אחד מוגבר כראוי עם איטום .

תרבות סאונד הרכב בארץ ברמה כל כך נמוכה שחובבנים לא מבינים שקומפוננט זה גם רמקולים , זה גם לא רמקולים מיוחדים זה רמקולים רגילים ביותר כמו שרמקולים צריכים להיות . פשוט אנשים הורגלו למחשבה שכל רמקול הוא פיוניר FULL RANGE מסריח או 6 על 9 , וקומפוננטים זה סופר רמקולים עתירי טכנולוגיות עם קופסאות קסם מהחלל החיצון .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לי מגבר של פלטיניום 1000 ישן ויש לי סאב פיוניר 1200 או 1000 (לא זוכר ממש) וקומפוננט של רוקפורד 5.25 ואם אני יוסיף קומפוננט 6.5 של רוקפורד זה יתפוס במגבר הקיים?

פורסם

שאלה קשה . במקומך הייתי זורק את כל הזבל הזה לפח ומתחיל מהתחלה עם רכיבים קצת יותר איכותיים .

אין לך הרבה לאן " להשתדרג " פה , עדיין ישמעו חרא .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני ריאלי . אין לך הרבה מה לעשות פה .

אתה לא תשמע חזק יותר , ואתה לא תשמע איכותי יותר .

אם אתה רוצה יותר בום בום כמו כל הילדים בני ה 18 שרק הוציאו רישיון אני מציע לך להוסיף איזה 6 על 9 של ביוניר מאחורה .

חבר אותם למגבר הפלאטינום Crap שלך ותשמע חזק יותר , מעבר לזה אין לך לאן להשתדרג פה , גם זה לא בדיוק שדרוג .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מאוד לא מסכים עם איך שאתה מדבר לחבר פורום. אני חושב שאתה צריך ללכת ללמוד איך לדבר לאנשים אחרים.

כדאי לך!

לפותח השרשור, לא כולם פה כמו DIFORCE ויש הרבה אנשים טובים שישמחו להסביר לך ולהנחות אותך.

אני ינסה להסביר לך בקצרה. תחשוב שיש למישהו דייהטסו שרייד והוא רוצה לסוע מהר כמו פרארי. מה שהוא לא יעשה וישדרג ויוסיף הוא לא יסע מהר כמו פרארי.

אז גם במערכת שלך יש בעיה כזאת. המגבר שלך לא מספיק למה שאתה רוצה. אתה יכול להוסיף עוד קומפוננט אבל זה לא יתן לך את התוצאה שאתה מחפש.

פורסם

הלוואי על כולנו יכולת התבטאות גבוהה כמו שלך Idan בכל הנוגע לדייהטסו שרייד ופרארי , אהבתי את ההסבר המפורט , כל אחד צריך ללמוד להקשיב לאנשים עם קבל 5 פאראד באוטו .

המגבר שלו לא בעייתי , אין פה חוליה חלשה , כל המערכת מורכבת מרכיבים בית שימוש והפתרון הוא להתחיל מהתחלה .

או בקיצור כמו שאני אומר כבר 4 תגובות , עוד קומפוננט לא יתן לך את מה שאתה מחפש .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה בכיף יכול לחבר איזה טמפו או פולס מקדימה ואת הרוקפורד מאחורה ולחבר אותם לHU וזה יתן לך קצת יותר הרגשת סראונד.

וכל ההוצאה תסתכם בכמה מאות שקלים.

• תוכן חדש...