Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשבוע שעבר נסעתי במהירות גבוהה מעט מהמותר (100-וקצת בכביש בינעירוני חד מסלולי), ובקטע מסויים עברתי ע"פ מצלמה (ניידת). אני מכיר את המלכודת והאטתי מעט קודם, אבל כשעברתי לידו הבחנתי בשוטר מניח את הממל"ז ומפשפש בכיסיו. לפני נסעה משאית ומאחורי רכב שלא נראה לי מהיר במיוחד.

שאלותי : א. בתוך כמה זמן אמור להגיע אלי דו"ח, כלומר מתי אוכל לוודא שלא צולמתי? (שכחתי לחייך פשוט)

ב. אני נוהג יותר מ-11 שנה ומעולם לא קיבלתי דו"ח תנועה (בארץ... גרתי 6 שנים בחו"ל). האם וכיצד אוכל להמיר זאת באזהרה?

פורסם

לפי מה שאני מבין מדבריך השוטר החזיק בידו ממל"ז. אם כך הדבר, אין לך מה לחשוש מכיוון שכאשר מודדים מהירות בעזרת ממל"ז השוטר צריך לעצור אותך ולרשום דו"ח במקום.

אם מדובר במצלמה אז זה עניין של 3 חודשים (אאל"ט) עד שהדו"ח יגיע הביתה במקרה של רכב פרטי ואם מדובר ברכב חברה אז עד שנה.

פורסם

האם ממל"ז זה "האקדח" הזה שאיתו מודדים מהירות ? שהשוטר יושב בצד הדרך ?

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

סע. השוטר אמור לעצור אותך ולהיות בקשר עין רציף אם הרכב כדי להראות לך את הממל"ז ולתת דו"ח או הזמנה לתחנה לצורך שלילה.

לא עצר - אין עבירה.

פורסם

זה או שיש שוטר עם ממל"ז

או

שוטר שיושב בניידת, ומצלם רכבים.

אם מדובר בחלק הראשון, ולא נעצרת.. לא יישלח לך דו"ח.

אם מדובר בחלק השני, ייתכן כי תשלח אלייך תמונת פספורט.

פורסם
לפי מה שאני מבין מדבריך השוטר החזיק בידו ממל"ז. אם כך הדבר, אין לך מה לחשוש מכיוון שכאשר מודדים מהירות בעזרת ממל"ז השוטר צריך לעצור אותך ולרשום דו"ח במקום.

אם מדובר במצלמה אז זה עניין של 3 חודשים (אאל"ט) עד שהדו"ח יגיע הביתה במקרה של רכב פרטי ואם מדובר ברכב חברה אז עד שנה.

מאיפה הבאת את השטות הזו?

התקלתי ב5 מקרים שונים של רכבי חברה שקיבלו את הדו"ח לאחר חודשיים ואף פחות....

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

תודה, הרגעתם אותי.

אגב, מישהו יודע לענות על שאלתי השניה בקשר לאזהרה? נזכרתי לאחמ"כ שקבלתי פעם (קיץ ס"ה/05) אזהרה בגלל טרמפיסטים לא חגורים מאחורה. האם עדיין יש לי עברה אחת "ספר" (פ' סגולה)?

• תוכן חדש...