Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 או XBOX360 - למשרד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שע"פ ההודעה האחרונה שלך אין ספק שאתה צריך PS3,מה גם שMGS 4 הוא משחק שרק בשבילו שווה לקנות את הקונסולה :wink:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חצי מההדגמות האלה ניראות לי מודבקות.

המכשיר "סורק" את הסקייטבורד ולא את הידיים שמחזיקות אותו ומסתירות חלק ממנו?

אני גם לא מאמין לחלק של מירוץ המכוניות.

לשחק כשוער כבר שיחקתי לפני 4 שנים ב- EyeToy של PS2... גם לרוץ במקום ולקפוץ, ולהזיז דברים (שירים ומשחקים) עם הידיים.

טוב. אז מה ההמלצות למשחקים ל- PS3 לאור מה שביקשתי (משחקים לניקוי ראש + משחקים לשניים נ' שניים)?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה נראה שכמעט הכל הוסרט מראש (אם לא הכל),ובכ"מ זה לא משהו שישנה את עולם הגיימינג,ראינו מה קרה לבסוף עם האיי טוי,ולאמר את האמת - זה נראה דיי דומה,רק עם גרפיקה משופרת :roll:

משחקים לניקוי ראש? PES\FIFA יכולים להתאים בול,ואולי אפילו LittleBigPlanet המצויין (למרות שאפשר למצוא אותו כקצת ילדותי,אבל אחלה משחק :-D)

פורסם

זה לא אמיתי בעליל, הטכנולוגיה הזאתי לא קיימת עדיין כדי להגיע לכזו רמה של דיוק.

אצלנו במכללה ישנו מכון מחקר שמתעסק בנושא של זיהוי תנועה, אישיות, מיפוי איזורים וכו' אמנם יותר לסקשן הבטחוני, אבל הטכנולוגיות לא מגיעות לכאלו רמות של דיוק בסנטימטרים במרחב כזה בזמן תגובה כזה.

זה מגניב ונחמד, לא ב3 שנים הקרובות לפחות.

בנוגע לשאלה? PS3 לנצח.

אבי.

פורסם
חצי מההדגמות האלה ניראות לי מודבקות.

המכשיר "סורק" את הסקייטבורד ולא את הידיים שמחזיקות אותו ומסתירות חלק ממנו?

אני גם לא מאמין לחלק של מירוץ המכוניות.

לשחק כשוער כבר שיחקתי לפני 4 שנים ב- EyeToy של PS2... גם לרוץ במקום ולקפוץ, ולהזיז דברים (שירים ומשחקים) עם הידיים.

טוב. אז מה ההמלצות למשחקים ל- PS3 לאור מה שביקשתי (משחקים לניקוי ראש + משחקים לשניים נ' שניים)?

הסרטון שהביאו פה דווקא לא הכי טוב. הוא לשם הדגמת הרעיון והקונספט, הנה לך כמה דברים של הטכנולוגיה בפועל:

http://www.youtube.com/watch?v=GH_gDreIdcM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והנה מה שאדון פיטר מולינו הוציא נכון לעכשיו מהטכנולוגיה:

http://www.youtube.com/watch?v=HluWsMlfj68 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חוץ מזה שזה רק משהו לחשוב עליו לעתיד הרחוק, שכן לפחות בחצי שנה הקרובה לא נראה את זה.

ממש לא מדובר פה ב-eye toy או דבר כזה, זה הרבה מעבר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני אתייחס לכמה נק' בסרטון השני.

בנוגע לזיהוי צורת פנים, אם בן אדם מחייך עצוב וכו' זה אפשרי, ישנם אלגוריתמים היום שיודעים לנתח בזמן אמת כיצד יראה אדם בהבעות פנים שונות.

בנוגע לאפקט של המים זה גם כן ישים, ומשתמשים בטכנולוגיה הזו של זיהוי וניתוח תנועה בזמן אמת.

בנוגע לעניין של הסריקת דף, אני לא יודע מאיפה תלשו את הסיפור הזה, אין שום סיכוי לדעתי שהמצלמה הספיקה לזהות יותר מהצבע וספק מאוד רציני בנוגע לתמונה כולה בכזה מעבר לא נשלט של הדף, אבל שווין.

הרעיונות עצמם מטורפים מבחינת הUI, זו הטכנולוגיה של מחר, ממשקים אינטואטיבים ברמה שלא תצטרך להפעיל מגע כפתור אחד, וכל האינטרקציה מול מכשירים אלקטרוניים כלשהם יהיו כמה שיותר דומים לאינטרקציה היום-יומית והטעית שלנו כבני אדם לבני אדם.

אבי.

פורסם
אני אתייחס לכמה נק' בסרטון השני.

בנוגע לזיהוי צורת פנים, אם בן אדם מחייך עצוב וכו' זה אפשרי, ישנם אלגוריתמים היום שיודעים לנתח בזמן אמת כיצד יראה אדם בהבעות פנים שונות.

בנוגע לאפקט של המים זה גם כן ישים, ומשתמשים בטכנולוגיה הזו של זיהוי וניתוח תנועה בזמן אמת.

בנוגע לעניין של הסריקת דף, אני לא יודע מאיפה תלשו את הסיפור הזה, אין שום סיכוי לדעתי שהמצלמה הספיקה לזהות יותר מהצבע וספק מאוד רציני בנוגע לתמונה כולה בכזה מעבר לא נשלט של הדף, אבל שווין.

הרעיונות עצמם מטורפים מבחינת הUI, זו הטכנולוגיה של מחר, ממשקים אינטואטיבים ברמה שלא תצטרך להפעיל מגע כפתור אחד, וכל האינטרקציה מול מכשירים אלקטרוניים כלשהם יהיו כמה שיותר דומים לאינטרקציה היום-יומית והטעית שלנו כבני אדם לבני אדם.

אבי.

במילים אחרות, אם אתם לא מאמינים למייקרוסופט, אז זה אמיתי.

הטכנולוגיה קיימת, ואפשר ליישמה. ערכות הפיתוח של נאטל נשלחו לפני כשבועיים לכל המפתחות באשר הן, ועכשיו כל שנותר הוא לחכות לרעיונות המטורפים שיגיעו, וישנו את כל הדרך שבה אנחנו משחקים.

פורסם

ישנו את הדרך שבה אנו משחקים? ממש לא נראה לי. אמנם הטכנולוגיה מופלאה,אבל יש יותר מידי ז'אנרים שבהם היא ממש לא ישימה ומשחק עם שלט יהיה עדיף בהרבה.

פורסם

תשובת פאנבוי PS3 מושלמת.

אף אחד לא אמר שהשלט ייעלם מהעולם, אך עדיין אני רואה את הטכנולוגיה הזו משתלבת יופי עם כול ז'אנר אפשרי. אם זה מבחינת זיהוי קולי ואם זה מפעילות פיזית.

פורסם

אני הייתי קונה מה שיותר זול אם זה היה לשימוש מועט ולא לבית.. יש לי X360, והדעה הרווחת היא שיש יותר משחקים ל360, אבל הPS3 יותר חזק. מצד שני, הPS3 משתמש בבלוריי (שאגב יכול להיות נחמד כשלעצמו), ולא משיג תוצאות יותר טובות מהדיוידי המיושן של ה360. בנוסף, מהשוואות שנערכו באתרים מובילים לא נמצאה המסקנה המתבקשת שמשחקים זהים נראים טוב יותר על הPS3. הנקודה היא שעד העידן הבא של המשחקים, שיהפוך את ה360 למיושן (בדומה לPS2 נגיד) כבר יהיה עוד עידן של קונסולות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לבחור מעליי,

אתה באמת מאמין שפורמט הבלו ריי לא נותן איכויות (הרבה הרבה) יותר גבוהות מפורמט ה-DVD (נשים בצד את ההשוואה בין ה-XBOX לבין ה-PS3,אני מדבר כפורמט נטו) ?

נעזוב את היתרונות הרבים של הפלייסטיישן (משחקים יותר טובים מלשאר הקונסולות ובעתיד גם הרבה יותר משחקים בהשוואה לקונסולות האחרות,משחקי רשת חינם ללא הגבלות מטופשות או חיובים כאלה ואחרים,יכולת לשמש כמדיה סנטר,יכולת שידרוג דיסק קשיח תוך 2 דקות ללא פגיעה באחריות,ועוד ועוד ועוד).

פורמט הבלו ריי זו המילה האחרונה,והוא מהווה קפיצת מדרגה לא קטנה בהשווה ל-DVD (כמובן בצירוף טלויזיית FULL HD).

אבל עזוב,רק בשביל משחקי הרשת שווה ועדיף PS3.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יכולת לשמש כמדיה סנטר,יכולת שידרוג דיסק קשיח תוך 2 דקות ללא פגיעה באחריות,ועוד ועוד ועוד).

ברשותך שאלה. התחלתי להיתעניין במדיה סנטר ומה שמושך את תשומת ליבי ב-PS3, זה אופצייה BLUE RAY. מכשיר PS3 עולה כימעט אותו מחיר כמו נגן BLUE RAY.

האם ניתן לנגן בPS3 את כל הפורמטים של CD/DVD/DVX/XVID וכד', כולל דיסקים צרובים?

כפי שהבנתי משיטות קצר באינטרנט, יש בעייה עם CODEC PACK ל-PS3 ודרוש לשם כך להתקין לינוקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לשדרג בstreaming לPS3 דרך הרשת הביתית, ואז כל בעיית קודקים שקיימת נפטרת (פרט להרצת קובץ mkv, דבר שאפשר לפטור באמצעות תוכנה קטנה בדקה וחצי).

הבעיה העיקרית היא העובדה שהPS3 לא תומך בעברית, ולכן הוספת כתוביות לסרט/סדרה תחייב "צריבה" שלהן - דבר שעלול לקחת זמן לא קצר אם המחשב שלך לא חדיש במיוחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבעייה שSTREAMING לא בא בחשבון במקרה שלי. מדובר על תחליף ל-HTPC. לאחר חיפוש באינטרנט אני מבין ש-PS3 לא כ"כ מתאים לזה, אלא אם כן מתקינים לינוקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...