Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 או XBOX360 - למשרד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bar, ההמלצה שלי לכל מי ששואל היא תמיד PS3. הסיבה היחידה שיש לקנות XBOX היא משחקים פרוצים.

חוץ ממנה הPS3 נותן יותר.

השלטים שלו נוחים יותר לאחיזה (במיוחד לאורך זמן), הסידור האורגונומי שלו עדיף, השלטים נטענים וקלים משמעותית מאלו של הXBOX.

נכון שבשלב זה ברוב המשחקים לא ניתן כלכך לראות הבדל בין הXBOX לPS3, אבל אני מניח שהיום שגם זה יגיע לא כלכך רחוק.

מה גם שהPS3 כולל כונן BluRay שמהווה יתרון אדיר על פני הXBOX.

בנוסף,

http://www.youtube.com/watch?v=bgLN7uOj8Jg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה העיקרית היא העובדה שהPS3 לא תומך בעברית, ולכן הוספת כתוביות לסרט/סדרה תחייב "צריבה" שלהן - דבר שעלול לקחת זמן לא קצר אם המחשב שלך לא חדיש במיוחד.

שטויות במיץ - הPS3 בהחלט תומך בכתוביות בעברית ולא מחייב שום הדבקה.

מה גם שלקבצי DIVX אפשר להוסיף כתוביות בלי להדביק אותן - אלא להוסיף לקובץ.

TZVIPER - זה מנגן הכל מהקופסא חוץ מMKV.

לגבי נאטאל - זה קונספט מדהים שלדעתי ישנה הרבה ממה שאנשים יחשבו על קונסולות ועל UI.

אין סיכוי שזה יבטל שלט.

או יחליף, א ב ל - אין ספק שזה ישדרג המון משחקים וישנה חלק גדול מהשליטה.

כמובן יש רק עניין קטן שכבר ניתחו את רוב ההדגמות והסירטונים של מייקרוסופט - והם רחוקים מאוד מהמציאות - רובם הדגמות שהוקלטו מראש עם שלט.

מה גם שהם לא ציינו כמה פרטים קטנטנים - כמו האם היחידה שהם חיברו לXBOX - כוללת מעבדים נוספים ?

כמה זה הולך לעלות? (רמז - זה לא רק מצלמה + כמה סנסורים)

ומתי זה ישוחרר (חוץ מבסוף שנה הבאה - שזה תאריך מאוחר לכל הדעות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לבחור מעליי,

אתה באמת מאמין שפורמט הבלו ריי לא נותן איכויות (הרבה הרבה) יותר גבוהות מפורמט ה-DVD (נשים בצד את ההשוואה בין ה-XBOX לבין ה-PS3,אני מדבר כפורמט נטו) ?

נעזוב את היתרונות הרבים של הפלייסטיישן (משחקים יותר טובים מלשאר הקונסולות ובעתיד גם הרבה יותר משחקים בהשוואה לקונסולות האחרות,משחקי רשת חינם ללא הגבלות מטופשות או חיובים כאלה ואחרים,יכולת לשמש כמדיה סנטר,יכולת שידרוג דיסק קשיח תוך 2 דקות ללא פגיעה באחריות,ועוד ועוד ועוד).

פורמט הבלו ריי זו המילה האחרונה,והוא מהווה קפיצת מדרגה לא קטנה בהשווה ל-DVD (כמובן בצירוף טלויזיית FULL HD).

אבל עזוב,רק בשביל משחקי הרשת שווה ועדיף PS3.

אתה פשוט פאנבוי מטורף, שום דבר שרשמת לא נכון. אני לא מתכוון אפילו לתקן (ואל תתחיל לריב איתי, אני מייעץ לך לבדוק כל פרט ופרט שרשמת).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מושו,

אתה מוזמן לתקן אותי במקום לזרוק דברים באויר.

מה לא נכון בזה שכדי לשחק ברשת ב-XBOX אתה צריך לעשות מנוי ? או בכלל שאתה צריך כבל רשת ?

מה לא נכון בזה שפורמט הבלו ריי מהווה קפיצת מדרגה והשתדרגות ביחס ל-DVD ?

מה לא נכון בזה שלשדרג HD של XBOX עולה יחסית יקר בעוד ב-PS3 יש שימוש בכונן רגיל שניתן להחלפה תוך 2 דקות ?

מה לא נכון בזה שה-PS3 משמש כמדיה סנטר ?

אגב,אני לא זוכר,האם ה-XBOX תומך בבלוטות' ?

כי ה-PS3 כן,וזה גם מאפשר שדרוג לא קטן לכל המשחקים (ניתן לחבר למכשיר כמעט כל אביזר שתומך בבלוטות'-מקלדת מחשב, אוזנייה של הפלאפון ועוד כל מיני צעצועים אחרים).

תרגיש חופשי לתקן אותי מושו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שטויות במיץ - הPS3 בהחלט תומך בכתוביות בעברית ולא מחייב שום הדבקה.

אשמח לדעת איך אוכל לשדר קבצים לPS3 באמצעות TVersity ושהוא באמת יצליח לפענח את הטקסט שבתוך קבצי הsrt לעברית ולא לג'יבריש.

כי כל מי ששאלתי אותו - הפתרון היה רק הדבקה של הכתוביות על הסרט.

מה גם שלקבצי DIVX אפשר להוסיף כתוביות בלי להדביק אותן - אלא להוסיף לקובץ.

ליביו

התכוונתי לקבצי mkv, לא DIVX.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מושו,

אתה מוזמן לתקן אותי במקום לזרוק דברים באויר.

מה לא נכון בזה שכדי לשחק ברשת ב-XBOX אתה צריך לעשות מנוי ? או בכלל שאתה צריך כבל רשת ? ג\

נכון צריך לעשות מנוי, הוא ממש לא יקר והשרות עצמו עדיף. אם אנחנו מדברים על כסף הרי שבינתיים אין צרובים לPS3 - לכן גם בזה ה360 מנצח ובענק (מבחינת הכסף, אני קונה מקוריים ל360). ויש מתאם WIFI שצריך לקנות (שוב, אם אתה בא לחסוך כסף אז הXBOX 360 משתלם פי כמה בכל מקרה).

מה לא נכון בזה שפורמט הבלו ריי מהווה קפיצת מדרגה והשתדרגות ביחס ל-DVD ?

הבלו ריי הוא פשוט דיסק בעל קיבולת גבוהה יותר. נכון אפשר לנגן סרטי בלו ריי - אפשר גם להוריד סרטי HD בפורמטים כאלו ואחרים. אבל בתור נגן בלו ריי הPS3 מוצלח, אין ספק. בקשר למשחקים (כאמור עסקינן בקונסולת משחקים), אני מצטט:

"A solid year's gone by since we ran our last Xbox 360 vs. PlayStation 3 graphics comparison. The differences between the Xbox 360 and the PlayStation 3 have diminished with every passing batch of games, but some variation still exists between the two machines. Our first graphics comparison between the two consoles showed that the Xbox 360 looked better on most of the games, oftentimes drastically so. The second graphics comparison showed that the PlayStation 3 looked nearly as good as the Xbox 360 in some games, and actually looked better in a few as well. Now with both consoles well into their respective life cycles, developers have had plenty of time to figure out the nuances required to code beautiful games. With our third batch of games, the two machines seem evenly matched. The two trade blows on various games, each with its own set of advantages."

http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html

הם מתפעלים שם שהPS3 עובר את ה360 בכמה משחקים. זה כמו שאמרתי קודם, מתי שהPS3 "יחזיר את ההשקעה" מבחינת גרפיקה, הXBOX720 כבר יושק (אולי גם ה1080 :lol:)

היית מוצא את המידע הזה אם היית מחפש.

מה לא נכון בזה שלשדרג HD של XBOX עולה יחסית יקר בעוד ב-PS3 יש שימוש בכונן רגיל שניתן להחלפה תוך 2 דקות ?

צודק. א-ב-ל יש פתרון גם לXBOX360 הוא פשוט מסובך יותר. ובנוסף, ב360 אפשר "להתקין" משחקים מקוריים על ההארד דיסק, מה שחוסך המון זמני טעינה (אם זה לא נשמע לך רציני, זה כן :p)

מה לא נכון בזה שה-PS3 משמש כמדיה סנטר ?

גם הXBOX. שלי מחובר למחשב בWIFI ואני יכול לנגן בSTREAMING את כל ה500GB שיש לי על המחשב.

אגב,אני לא זוכר,האם ה-XBOX תומך בבלוטות' ?

כי ה-PS3 כן,וזה גם מאפשר שדרוג לא קטן לכל המשחקים (ניתן לחבר למכשיר כמעט כל אביזר שתומך בבלוטות'-מקלדת מחשב, אוזנייה של הפלאפון ועוד כל מיני צעצועים אחרים).

יש מתאם, ויש WIFI אז אני לפחות ממש לא צריך BT.

תרגיש חופשי לתקן אותי מושו.

אני ציפיתי שלפחות תערוך מחקר קטן לפני שתגיד שאני זורק דברים לאויר.

בקיצור אני חנון יותר גדול

נ.ב. אתה יכול לקרוא לי שרון

פורסם

נעים מאוד שרון,אני עידן.

השירות של PSN מאוד נוח ויעיל,החיבור לרשת מיידי ולא בעייה למצוא משחקים מרובי משתתפים ולהצטרף בשנייה וחצי.

ב-PS3 לא צריך לעשות מנוי וכן לא צריך לקנות מתאם WIFI (הוא כבר מובנה).

הבלו ריי זה לא סתם "דיסק עם קיבולת גבוהה", יש סיבה לכך שהקיבולת גבוהה יותר,כי בסרטים ההבדל מוחשי. (אם תשים לב,לא התייחסתי מראש להבדלי הגרפיקה במשחקים מהסיבה שבחלק מהמשחקים ה-XBOX נראה יותר טוב ובחלק ה-PS3).

החלפת HD ב-XBOX יותר מסובכת ויותר יקרה מאשר ב-PS3,במה טעיתי ?

אגב,גם ב-PS3 מתקינים משחקים על הכונן הקשיח,לא סתם הוא שם (נכנסים לחנות הווירטואלית של סוני,קונים משחקים במחיר מוזל ביחס לחנות והמשחק מותקן לך על הכונן הקשיח).

זה שאתה לא צריך BT זה דבר אחד,זה שזה אומר שה-XBOX לוקה בחסר ב-2 טכנולוגיות שמצויות בשימוש בקונסולה המתחרה (קרי BT ו-BR) זה כבר משהו אחר.

מה לעשות,אוזניות ה-BT יותר זמינות בשוק וכמעט לכל אחד יש אוזנייה כזאת,הכי קל ונוח להשתמש בה בלי האוזנייה המגושמת של ה-XBOX.

שרון,

איך שלא תסובב את זה, היתרון היחיד האמיתי של ה-XBOX על פני ה-PS3 זה המשחקים הצרובים,זה בהחלט יתרון שאתה יכול לקנות משחק צרוב ב-20 שקל במקום מקורי ב-400 שקל,מסכים איתך על זה.

אגב,לא ניסיתי,האם במשחקים הצרובים אפשר לשחק גם במשחקי רשת ?

מעבר לזה,אל תעשה מה-XBOX מה שמייקרוסופט בעצמם לא הצליחו.

פורסם
נעים מאוד שרון,אני עידן.

השירות של PSN מאוד נוח ויעיל,החיבור לרשת מיידי ולא בעייה למצוא משחקים מרובי משתתפים ולהצטרף בשנייה וחצי.

ב-PS3 לא צריך לעשות מנוי וכן לא צריך לקנות מתאם WIFI (הוא כבר מובנה).

הבלו ריי זה לא סתם "דיסק עם קיבולת גבוהה", יש סיבה לכך שהקיבולת גבוהה יותר,כי בסרטים ההבדל מוחשי. (אם תשים לב,לא התייחסתי מראש להבדלי הגרפיקה במשחקים מהסיבה שבחלק מהמשחקים ה-XBOX נראה יותר טוב ובחלק ה-PS3).

החלפת HD ב-XBOX יותר מסובכת ויותר יקרה מאשר ב-PS3,במה טעיתי ?

אגב,גם ב-PS3 מתקינים משחקים על הכונן הקשיח,לא סתם הוא שם (נכנסים לחנות הווירטואלית של סוני,קונים משחקים במחיר מוזל ביחס לחנות והמשחק מותקן לך על הכונן הקשיח).

זה שאתה לא צריך BT זה דבר אחד,זה שזה אומר שה-XBOX לוקה בחסר ב-2 טכנולוגיות שמצויות בשימוש בקונסולה המתחרה (קרי BT ו-BR) זה כבר משהו אחר.

מה לעשות,אוזניות ה-BT יותר זמינות בשוק וכמעט לכל אחד יש אוזנייה כזאת,הכי קל ונוח להשתמש בה בלי האוזנייה המגושמת של ה-XBOX.

שרון,

איך שלא תסובב את זה, היתרון היחיד האמיתי של ה-XBOX על פני ה-PS3 זה המשחקים הצרובים,זה בהחלט יתרון שאתה יכול לקנות משחק צרוב ב-20 שקל במקום מקורי ב-400 שקל,מסכים איתך על זה.

אגב,לא ניסיתי,האם במשחקים הצרובים אפשר לשחק גם במשחקי רשת ?

מעבר לזה,אל תעשה מה-XBOX מה שמייקרוסופט בעצמם לא הצליחו.

נעים מאוד :)

מבחינת החיסכון כאמור ה360 לוקח. על סרטים אני לא מדבר, כי כאמור במשחקים עסקינן. המבחר של המשחקים בחנות של סוני הופך אותה ללא שימושית. ב360 מתקינים מהדיסק כל משחק.

המחסור בBT ממש זניח, לא נוגע בזה יותר מידי, בוא רק נזכור שיש הבדל במחיר הקונסולה לטובת האקס בוקס, אז אפשר להוסיף קצת ולהביא את הXBOX לרמה של הPS3 מהבחינה הזו. אם תנסה לשחק ברשת עם משחקים צרובים ב360 אגב, המכשיר יקבל באן ולעולם לא יוכל להתחבר ללייב (שירות האונליין) שוב.

לא התייחסת לכמה דברים..

בכל מקרה, היתרון של האקס בוקס הוא המשחקים. המשחקים האקסקלוסיביים של הבוקס יותר טובים, המשחקים בכללי מונים יותר כותרים, וכאמור נראים לא פחות טוב (לרוב יותר טוב) משל הPS3, ויותר ויותר מהמשחקים האקסקלוסיביים של הPS3 מגיעים גם לבוקס (קרי FF, MGS). ועל זה אין מה להתווכח. ה360 היא מכונת המשחקים הטובה יותר, מבלי להתייחס לנתונים האחרים (שלא מעניינים אותי כלל כי לא בשבילם קניתי את ה360). הPS3 עמוס בטכנולוגיות כמו שאמרת.

נ.ב.

יש לי גם PS3 וגם 360

פורסם

אז מה החוכמה לנפנף בזה שאפשר לקנות משחקים צרובים אבל אי אפשר לשחק בהם ברשת ?....

הרי שנינו יודעים שכל העניין היום הוא במשחקי הרשת.

אז קנית משחק ב-20 שקל ואחרי שבוע סיימת אותו וזהו,אין בו יותר עניין.

אני מעדיף לשלם מחיר מלא ולהנות מהמשחק שנתיים כי במשחקי הרשת תמיד יש אקשן ותמיד יש חידושים (אני גם מאמין שזו הסיבה שאתה בעצמך קונה משחקים מקוריים ל-XBOX שלך).

אגב,אתה דיברת והתייחסת רק לעניין המשחקים,למה אתה לא מתייחס לפיצ'ר של סרטים ?

זה פיצ'ר מאוד חשוב ב-PS3,כי DVD בייתי יש היום לכולם, לכמה אנשים יש נגן בלו ריי בייתי ?

כמה יעלה לך היום לקנות נגן בלו ריי נורמלי ?

עכשיו אתה מבין למה ה-PS3 יותר יקר ?

בוא נסכם את זה בצורה מאוד פשוטה:

אם אין לך עניין במשחקי רשת ה-XBOX אכן לוקח בגדול כי אין צורך במשחקים מקוריים.

אם יש לך עניין במכשיר שמצד אחד הוא קונסולת משחקים מעולה ומצד שני הוא נגן בלו ריי-הבחירה חייבת להיות PS3.

פורסם

אני לא מדבר על סרטים כי סרטים אני רואה בקולנוע, וזה מספיק לי :p ק"ב זה פשוט לא זה. (בשבילי, כן?)

לא הייתי פוסל ככה את משחקי הרשת באקס בוקס. הלייב נחשב לשירות טוב יותר משל הPS3 למרות שאין הרבה הבדל, כמה אלפי שחקנים יותר ל360 אני חושב.

אבל אתה מפספס נקודה חשובה, HALO3 הוא משחק האונליין הטוב ביותר שקיים. :p

פורסם

חלילה ידידי,אני ממש לא פוסל את משחקי הרשת ב-XBOX,נהפוכו,אני ציינתי שכיום זה לדעתי המרכיב הכי חשוב בתחום המשחקים,ולכן אין מה לנפנף בכל שה-XBOX פרוץ,כי אם אתה קונה משחקים צרובים אתה לא יכול להנות ממשחקי הרשת (אתה אמרת שאם מנסים לשחק משחק רשת עם משחק צרוב מקבלים באן שנועל את המכשיר למשחקי רשת).

פורסם
חלילה ידידי,אני ממש לא פוסל את משחקי הרשת ב-XBOX,נהפוכו,אני ציינתי שכיום זה לדעתי המרכיב הכי חשוב בתחום המשחקים,ולכן אין מה לנפנף בכל שה-XBOX פרוץ,כי אם אתה קונה משחקים צרובים אתה לא יכול להנות ממשחקי הרשת (אתה אמרת שאם מנסים לשחק משחק רשת עם משחק צרוב מקבלים באן שנועל את המכשיר למשחקי רשת).

הבנתי אותך. אם יש צ'יפ והמכשיר קורא צרובים זה לא אומר שאי אפשר לקנות מקוריים. יש כפתור און\אוף :) משחקי רשת אפשר לקנות, השאר לצרוב. אל תשכח גם שזה לא מחשב וחלק מהעניין זה לשחק עם חברים (משחקי מכות וזה). את זה אפשר לעשות גם עם צרובים!

פורסם

מה עשיתם מהאקס בוקס, כאילו הוא נולד רק בשביל צריבות ואדון ישראלי.

אני בעלים של אקס בוקס, מבסוט ממנו לאללה, אוהב את המשחקים שלו יותר מאשר של ה-PS3, השלט הרבה יותר נוח לי, והכי חשוב כל המשחקים שלי מקוריים, ואין לי שום בעיה לשלם 45 דולר בשנה בשביל משחקי רשת יותר איכותיים.

הייתרון של ה360 הוא ממש לא זה שהוא פריץ, זה לא ייתרון כלל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

דיסקובר - PS3 MEDIA SERVER - יותר מהירה , יותר קלה , הכתוביות עוברות כראוי! והיא גם מקודדת כתוביות לMKV מאוד בקלות יחסית לTVERSITY.

(רלוונטי רק לPS3 כמובן)

לגבי אקסקלוסיבים , אתה מדמיין שלXBOX יש יותר אקסקלוסיבים ( או להגיד שMGS הוא גם לXBOX - תזכיר לי מתי MGS4 יצא לXBOX? הבא - בלי סוליד סנייק יוצא לXBOX)

לא רק שאין לא יותר אקסקלוסיבים (ואני מדבר במספרים ואתה מוזמן לבדוק - היה ויכוח דומה בפורום קונסולות בHWZONE לא ממזמן) - אלא גם רובם אח"כ יוצאים למחשב.

מה שכן - זה סגנונות אחרים של משחקים - לדוגמא FPS - שלא מעניין אותי אם יצאו 10000 היילו אקסקלוסיבים :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...