Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה או סקודה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק 2003 ועקב מחירי הדלק הגעתי למסקנה שמבחינת צריכה ועלות של דלק אולי עדיף לי להביא *** להביא = לרכוש *** סקודה אוקטביה או פבייה שכמו שהבנתי עושה 1:22 בצריכת הדלק, מה גם שזה סולר ונכון להיום עולה 40 אגורות פחות מהבנזין.

דרך אגב ההונדה צורכת 1:15 בנזין.

העניין הוא שמבחינת אמינות אין על ההונדה, ואני לא כל כך בטוח מה עלות האחזקה מבחינת טיפולים של הסקודה.

אני אשמח לקבל עצות מחברה עם נסיון שמכירים את הרכבים.

דרך אגב, במחיר של ההונדה (2003) אני יכול להביא *** להביא = לרכוש *** סקודה 2006.

ילדים הורגים נמלים בצחוק - נמלים מתות ברצינות.

אל תיקח את החיים ברצינות - גם ככה לא תצא מהם חי.

לא נכשלתי רק מצאתי 10,000 דרכים בהם זה לא עובד.

לא הצלחתי לסדר את הבלמים - אז הגברתי את הצופר.

פורסם

שלום!

הנתון של 1:22 מתייחס לרכבים ידניים. לאוטומט הנתון צפוי להיות דומה למה שיש לך כרגע. הסולר לא זול בכל מקום. למשל לא רחוק ממני בצומת מסובים מוכרים אותו ב-5.07 ש"ח בלבד. אבל בתחנה בה אני מתדלק (מגה ראש העין) - 6.70 ש"ח.

פורסם

אני יודע שמדובר בגיר ידני ואני מעדיף ידני.

אבל איך היא מבחינת אחזקה? טיפולים חלקים?

יש תקלות נפוצות?

ילדים הורגים נמלים בצחוק - נמלים מתות ברצינות.

אל תיקח את החיים ברצינות - גם ככה לא תצא מהם חי.

לא נכשלתי רק מצאתי 10,000 דרכים בהם זה לא עובד.

לא הצלחתי לסדר את הבלמים - אז הגברתי את הצופר.

• תוכן חדש...