Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית וולוו s 70 שנת 1997 -2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפרום

זאת הודעה ראשונה שלי בפורום(חדש בפורום)

ביצעתי חיפוש לגבי וולוו s 70 ומצאתי הודעה אחת !

אשמח לקבל מידע לגבי הs 70

צריכת דלק , אמינות וטיפולים,

איזה מנוע עדיף 10 או 20 שסתומים?

אני מחפש רכב אמין נוח איכותי ושקט

תודה מראש

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

פורסם

S70 GLT - הכי מוצלחת מבניהן, חפש אחת שמורה עם קילומטר סביר, תנסה להוריד את המוכר כמה שיותר (אין לך מה לדאוג, הוא ירד), אני מקווה שאתה מודע לאיזה סוג של רכב אתה נכנס (בשני המובנים).

משה

פורסם
S70 GLT - הכי מוצלחת מבניהן, חפש אחת שמורה עם קילומטר סביר, תנסה להוריד את המוכר כמה שיותר (אין לך מה לדאוג, הוא ירד), אני מקווה שאתה מודע לאיזה סוג של רכב אתה נכנס (בשני המובנים).

משה

בוקר טוב

אשמח אם תפרט יותר לגבי הדגם glt זה 10 או 20 שסתומים?

ואני לא כל כך מודע למה אני נכנס ?!!!

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

פורסם

כמי שהיתה לו S70 (למעשה עדיין שלי אבל בשמושם של הורי כרגע) אם אתה נוסע הרבה בעיר דגם ה -SE/GLE עדיף כי המומנט שלו זמין יותר בסל"ד נמוך.

אני הייתי קונה את המכונית לפי מצבה ולא מבחין בין דגם ה-SE ל-GLT כי בחיי היום יום אין הרבה הרבה אם כי ה-GLT מאובזרת קצת יותר.

תיקון טעות נפוצה: מ-97 כל המנועים שהוצעו ב-S70 הם עם 20 שסתומים גם המנוע עם ההספק ה"נמוך" (144 כ"ס) וגם המנוע עם ההספק ה"גבוה" (170 כ"ס) נמכרו גם מעט דגמי GLT עם טורבו בלחץ נמוך (190 כ"ס)

הרכב אמין כל עוד הוא מטופל ע"י בעל מקצוע שמכיר את נקודות התורפה של הרכב, כי בניגוד ל-940 זה איננו רכב של "תדלק וסע" אלא רכב מאד לא סלחן לטיפול חובבני.

נקודות שיש לשים לב אליהן: מחשבים ( ABS, כריות אוויר) נוטים להתקלקל - יש לבדוק תקינות כי זה לא זול לתקן.

גומיות לציריות: יש לבדוק שהגומיות שלמות, כי הגומיות נוטות להיקרע ומכאן הדרך להחלפת הציריות קצרה.

הדגם של שנת 2000 משופר קצת מהדגמים של השנים שקדמו לו ומגיע עם גיר אוטמוטי 5 הילוכים שמצא את דרכו מאוחר יותר ל-S60.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משה התכוון (אני מניח) ב"למה אתה נכנס" לכך שמצד אחד מדובר ברכב נוח ומפנק ברמות, ומנגד - אחזקה לא זולה ועלויות יקרות של תקלות אם ישנן מעבר לטיפולים השוטפים.

לא נהגתי על הדגם עליו שאלת אז איני יכול לחוות עליו דעה. אני כן יכול לך לספר שאני בעלים של S-60 T-5 זה כ- 9 חודשים ונהנה מכל רגע עם הרכב. גם למיתוס הקבוע כאילו בעלים של וולוו צריך תחנת דלק צמודה אין כל בסיס ע"פ הנסיון שלי עם הרכב.

בכל מקרה אני מייעץ לך מה שאני מייעץ לכל רוכש וולוו משומשת - לבדוק היטב את מצב הרכב (כולל הרכיבים החשמליים ומחשבי הרכב) ורצוי אף במוסך של וולוו , ולוודא היסטורית טיפולים.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

רוב נסיעותי הן מחוץ לעיר , מה תהייה צריכת הדלק הממוצעת?

כיום אני נוסע ברכב צרפתי חביב וספורטיבי (וולקן שנת 94 מנוע 2000)

וצריכת הדלק היא 1:12 !!!

מתלבט בכלל אם כדאי לעבור ל70 s

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

פורסם

תשמע, צריכת דלק ברכב כזה תלויה באופי הנהיגה. אני ברכב שלי נוהג בד"כ רגוע ואז צריכת הדלק בעיר היא 1:7 בערך ובבינעירוני 1:12-13 . הצריכה המשולבת שלי היא בד"כ 1:9.5 (הנסיעות שלי חצי בעיר וחצי בינעירוני).

אני מניח ש- S-70 מוגדשת תהיה עם צריכת דלק דומה, כמובן קח בחשבון שאם אתה מאלו ש"לוחצים" הצריכה תגדל משמעותית.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אחרי למעלה מ-150000 ק"מ ב-S70SE צריכת הדלק הממוצעת בנסיעה משולבת 9 ק"מ/ליטר בערך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...