Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאון מרגישה כאילו מישהו הלך לאיבוד במחסן החלקים של פולקסווגן ולקח מכל הבא ליד.

אפשר למצוא שם חלקים מהגולף, מהפולו ומעוד כמה ואגים אחרים - ברמות הגימור הנמוכות יחסית. (למעט ההגה שהוא כמו בGTI וג'נריישן)

העניין הזה מורגש במיוחד באיביזה מהשנים 00-02 שם יש בליל של חלקים מפולו דור קודם (95-00),גולף מארק 4, גולף מארק 3 ועוד כמה אחרים :)

ללאון יש יתרונות בסעיף המנוע והגיר (לדעתי ה5 הילוכים בGTI עושה עבודה מצויינת, לא יודע כמה 6 יוכל להתעלות עליו) והמנוע זה לא משהו שאי אפשר לפתור ע"י צ'יפ.

בכל מקרה, אני חושב שאתה באמת צריך לקחת את הראשונה במצב טוב שאתה מוצא, וזה לא יהיה פשוט.

אם אתה מוכן לבוא בשביל אחת טובה לאיזור המרכז, אני אפקח בשבילך עיניים מסביב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת על טעם וריח אי אפשר להתווכח.

ואכן אני אלך על הראשונה שאני ימצא במצב הכי טוב שאפשר ובמחיר שפוי כמובן.

אייל אני אשמח אם תיידע אותי , אין לי בעיה להגיע למרכז

פורסם

הכל פה עניין של טעם.

תראה לי יש את הלאון 4 שחיפשתי אותה קרוב לחצי שנה אבל אני חיפשתי דווקא את ה4*4 לא רציתי את ההנעה הרגילה, אני אגיד לך משהו כזה אני רציתי למכור אותה עוד לפני חצי שנה בזמן שהיא הייתה אצלי כולה שנה אפילו פחות, כל פעם שפירסמתי אותה למכירה אחרי זמן קצרצר הורדתי את המודעה זה רכב שקשה להיפרד ממנו וההתלבטות היא לעבור למשהו הרבה יותר טוב אבל זה לא מה שמשנה פה.

לפי דעתי לא תמצא רכב טוב יותר בתמורה למחיר שלו.

בקשר למחירון של הלאון, די הזוי שרכב מהסוג הזה באמת יימכר ב40 אלף, המחירון לא ריאלי לגבי הרכב הזה ובכלל לגבי כל סיאט לאון אני לא מצליח להבין איך שוחטים אותם במחירון.

תראה אני לא יכול לומר לך באופן אובייקטיבי כמובן אבל המלצה שלי אלייך היא שעדיף לך לקחת את הלאון, רכב הרבה יותר שווה אם זה במראה שלו ואם זה בביצועים שלו.

פורסם
לומר שספורטיביות מחליפות הרבה ידיים זה נכון אבל נעשה למטרת שכנוע עצמי.

אם זה נכון סטטיסטית (ושנינו מסכימים על כך) אז זה נכון ולכן בספורטיביות זה נורמלי שכל שנה- שנתיים מוחלפת יד.

שתהיה בעניינים : 10K מעל המחירון ל GTI שמורה ונקיה זה לגיטימי, על לאון 2002 שהמחירון שלה בגיזרת ה40 ומטה, אנשים יכולים לדרוש גם 30K מעל המחירון...

הלאון היחידה שראיתי ב30K מעל המחירון היא של און ויש לכך סיבה. מעבר לכך רובן נמכרות בסביבות 10-15 מעל (הנקיות שבהן) והמחירון שלהן באמת מגוחך לעומת התמורה.

באדום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני כרגע בשלבי חיפוש

אם מישו מכיר לאון או גולף למכירה אני אשמח לשמוע :)

אגב בעלי הלאונים ,בנתיים דברתי עם 3, כולם רוצים הרבה אבל הרבה מעל אני מדבר על 23 אלף מעל על רכב משופר קלות

אפילו ראיתי אחת שצריכה להחליף טורבו ודורש באזור ה-10 מעל

זה כבר נהיה הזוי, פשוט שברו שיאים :)

פורסם

תשמע אני לא רוצה להכנס פה עם אייל לוויכוח חוצה מדינות של 20 תגובות אחד לשני אבל זה כ"כ מעצבן אותי מה שנכתב פה.

נתחיל מגילוי נאות שיש לי לאון 2005 ככה שאני משוחד מושחת מנסה להעלות את מחירון השוק ומה שלא יבוא אחכ בתגובות תחסכו.

בוא נתחיל מכמה דברים בסייסים, אני מכיר די הרבה וואגים בארץ, יצא לי לנסוע במס' לא מבוטל ואני רוצה להתחיל דווקא בהתייחסות להשוואה של הגולף ללאון.

נאמר כאן שצ'יפ יכול לפתור ככה וככה, להזכירך מעבר לעובדה שהגולף מגיעה עם טורבו K03 לעומת הK03S שמגיע בלאון, היא גם מגיעה עם 150 כ"ס ונכון באמת אפשר לשים צ'יפ ולהגיע לכ180 כ"ס אבל אתה שוכח שגם על הלאון אפשר לשים את אותו הצ'יפ ולהגיע לכ205-210 כ"ס עם צ'יפ בלבד. שלא נדבר בכלל על פוטנציאל השיפור על הטורבויים שהוא די ברור מעליו, והגולף לא תעמוד בקצב.

מכאן ולהגיד שהגיר 5 הילוכים עושה את העבודה שלו ואתה לא יודע כמה הגיר 6 הילוכים יתעלה עליו, בוא אני יחסוך לך, במדידות שבוצעו במיקום מסתורי בקפריסין נבדקו לאון סטנדרטית לחלוטין וגולף GTI עם כ180 כ"ס (צ'יפ פילטר פורק) והגולף עדיין קיבלה בראש בכל הילוך, בכל סל"ד ובכל מצב. אז כן ההילוך הנוסף די מוסיף, מעבר לעניין של צריכת דלק משמעותית נמוכה יותר, אמינות מוגברת עקב שיוט בסל"ד נמוך והשקט הסביבתי בשיוט.

אם נמשיך ונדבר על התנהגות אני בכלל יתחיל לבכות כי מהניסיון שלי גולף 1600 אוטומטית מתנהגת בדיוק אותו דבר כמו הגולף המכובדת.

בנוגע לאיבזור בכלל אין מה לדבר, הלאון בשנתונים הללו הייתה בסקלה אחרת לחלוטין מהגולפים, נתחיל מג'אנט 17 בחתך אמיתי לעומת ג'אנט 15 ? נמשיך למראות החשמליות כסטנדרט?

תהיה רגע אמיתי עם עצמך, ופשוט תבין שהבעלים של הלאון פשוט עשו בזמנו עסקה הרבה יותר טובה, וכן לא מעניין אותי שכתוב לי מקדימה סיאט ולא גולף בסופו של יום הרכב מבפנים הוא אותו רכב, וזה שמישהו ב2005 שילם סכום כזה או אחר יותר על גולף וקיבל משמעותית פחות זו הבעייה שלו ואני בטוח שגם אף פעם לא נבין אחד את השני.

להגיד שהגולף בנוייה יותר טוב זה שקר מוחלט, המערכת בקרת אקלים זהה, כל הלחצנים של התאורה, המראות עם כל האורות המטופשים שיש לשני הרכבים זהים, כפתורים של הרמת חלונות, ידיות בדלתות, מנואלה של הסאנרוף, מנוע של הסאנרוף, חצי מהפלסטיקים בבגאז' וכו' וכו' הם בדיוק זהים בשני הרכבים, רובם אגב באותו מק"ט.

אז אתם יודעים מה? אתם, בעלי הגולף GTI תשארו עם כיסאות הריקרו המהוללים שלכם. אני ברשותכם, ימתין לסלון העור:lol:

בנוגע למחירים, תשמע, תראה, תקשיב.

הרכב נדיר ואין ספק שזה מתגלם במחירים בשוק. אממה כנראה שקמצוץ קטן מהבעלים לא ממש מחובר לפלנטה הנ"ל, וכבר נתקלתי בבעלי לאונים שדורשים 25 מעל על רכב סטדרטי לחלוטין (צ'יפ פורק ופילטר נשארים בהגדרת הסטנדרט ברכב הזה).

מאידך גם קשה למצוא רכב כזה, אני אישית מכיר לפחות עוד לאון אחת מיד ראשונה אדומה יפיפיה עם פחות קילומטרז' משלי, וזה לא קל :lol:

ההצעה שלי, כמו לחבר שמחפש בו בזמן רכב דומה היא להיות סבלני.. רוב הרכבים הללו שבאמת במצב מעולה לא מגיעים להתפרסם אפילו יום אחד, ואם כן הם נמכרים בפז"מ מאוד קצר. אז לא לאבד את האשתונות ולחכות לרכב הנכון שיגיע.

בהצלחה,

אבי.

פורסם

אבי, כל מילה בסלע :mm_yeah:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תשמע אני לא רוצה להכנס פה עם אייל לוויכוח חוצה מדינות של 20 תגובות אחד לשני אבל זה כ"כ מעצבן אותי מה שנכתב פה.

נתחיל מגילוי נאות שיש לי לאון 2005 ככה שאני משוחד מושחת מנסה להעלות את מחירון השוק ומה שלא יבוא אחכ בתגובות תחסכו.

בוא נתחיל מכמה דברים בסייסים, אני מכיר די הרבה וואגים בארץ, יצא לי לנסוע במס' לא מבוטל ואני רוצה להתחיל דווקא בהתייחסות להשוואה של הגולף ללאון.

נאמר כאן שצ'יפ יכול לפתור ככה וככה, להזכירך מעבר לעובדה שהגולף מגיעה עם טורבו K03 לעומת הK03S שמגיע בלאון, היא גם מגיעה עם 150 כ"ס ונכון באמת אפשר לשים צ'יפ ולהגיע לכ180 כ"ס אבל אתה שוכח שגם על הלאון אפשר לשים את אותו הצ'יפ ולהגיע לכ205-210 כ"ס עם צ'יפ בלבד. שלא נדבר בכלל על פוטנציאל השיפור על הטורבויים שהוא די ברור מעליו, והגולף לא תעמוד בקצב.

מכאן ולהגיד שהגיר 5 הילוכים עושה את העבודה שלו ואתה לא יודע כמה הגיר 6 הילוכים יתעלה עליו, בוא אני יחסוך לך, במדידות שבוצעו במיקום מסתורי בקפריסין נבדקו לאון סטנדרטית לחלוטין וגולף GTI עם כ180 כ"ס (צ'יפ פילטר פורק) והגולף עדיין קיבלה בראש בכל הילוך, בכל סל"ד ובכל מצב. אז כן ההילוך הנוסף די מוסיף, מעבר לעניין של צריכת דלק משמעותית נמוכה יותר, אמינות מוגברת עקב שיוט בסל"ד נמוך והשקט הסביבתי בשיוט.

אם נמשיך ונדבר על התנהגות אני בכלל יתחיל לבכות כי מהניסיון שלי גולף 1600 אוטומטית מתנהגת בדיוק אותו דבר כמו הגולף המכובדת.

בנוגע לאיבזור בכלל אין מה לדבר, הלאון בשנתונים הללו הייתה בסקלה אחרת לחלוטין מהגולפים, נתחיל מג'אנט 17 בחתך אמיתי לעומת ג'אנט 15 ? נמשיך למראות החשמליות כסטנדרט?

תהיה רגע אמיתי עם עצמך, ופשוט תבין שהבעלים של הלאון פשוט עשו בזמנו עסקה הרבה יותר טובה, וכן לא מעניין אותי שכתוב לי מקדימה סיאט ולא גולף בסופו של יום הרכב מבפנים הוא אותו רכב, וזה שמישהו ב2005 שילם סכום כזה או אחר יותר על גולף וקיבל משמעותית פחות זו הבעייה שלו ואני בטוח שגם אף פעם לא נבין אחד את השני.

להגיד שהגולף בנוייה יותר טוב זה שקר מוחלט, המערכת בקרת אקלים זהה, כל הלחצנים של התאורה, המראות עם כל האורות המטופשים שיש לשני הרכבים זהים, כפתורים של הרמת חלונות, ידיות בדלתות, מנואלה של הסאנרוף, מנוע של הסאנרוף, חצי מהפלסטיקים בבגאז' וכו' וכו' הם בדיוק זהים בשני הרכבים, רובם אגב באותו מק"ט.

אז אתם יודעים מה? אתם, בעלי הגולף GTI תשארו עם כיסאות הריקרו המהוללים שלכם. אני ברשותכם, ימתין לסלון העור:lol:

הרכב נדיר ואין ספק שזה מתגלם במחירים בשוק. אממה כנראה שקמצוץ קטן מהבעלים לא ממש מחובר לפלנטה הנ"ל, וכבר נתקלתי בבעלי לאונים שדורשים 25 מעל על רכב סטדרטי לחלוטין (צ'יפ פורק ופילטר נשארים בהגדרת הסטנדרט ברכב הזה).

מאידך גם קשה למצוא רכב כזה, אני אישית מכיר לפחות עוד לאון אחת מיד ראשונה אדומה יפיפיה עם פחות קילומטרז' משלי, וזה לא קל :lol:

ההצעה שלי, כמו לחבר שמחפש בו בזמן רכב דומה היא להיות סבלני.. רוב הרכבים הללו שבאמת במצב מעולה לא מגיעים להתפרסם אפילו יום אחד, ואם כן הם נמכרים בפז"מ מאוד קצר. אז לא לאבד את האשתונות ולחכות לרכב הנכון שיגיע.

בהצלחה,

אבי.

עדיין לא קלטת את אייל ? :roll:

Veni Vidi Vici

פורסם
אני מתחיל להבין שאם אני אתפשר על גולף GTI אני סתם אתבעס

אני בפרוש נמשך יותר ללאון

אז לך על זה ובהצלחה

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

מנסיוני, עדיף לך לתת הצעה רצינית לבעל הרכב.

לפעמים הוא יורד מהעץ...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תאמין לי מי שעובר מ1.6 ל1.8T לא מחפש ישר לרוץ לשפר עם צ'יפ. גם 150 כ"ס היא תוספת עצומה של 50% שלא מרגישה לך חלשה מדי כ"כ מהר.

בקשר לקפריסין : למי אכפת? אני ילד שמחפש לנצח ברייסים? ב99 אחוז מהמקרים היום יומיים אני הרכב הכי מהיר בכביש. אף פעם לא חסר כח והכל בסדר גמור.

אגב נתתי בראש לאיביזה קופרה בפעם האחת והיחידה שביצעתי "פתיחות" וגם זה בגלל לחץ חברתי באחד ממפגשי הפורום ,

אז מה זה אומר בעצם? שמרכיב הנהג לא פחות חשוב ושכל האירועים בקפריסין לא נותנים אינדיקציה על כלום בתכלס.

קשקוש. אני אולי היחיד פה שהיו לו את שתיהן. זו אותה שלדת MK4, בכל דגם מכויילת קצת אחרת כנ"ל בתוך תתי הדגמים של הגולף. סתם דוגמא : עם גולף 1.6 רגילה אי אפשר לזרוק תחת , לפחות לא בקלות. עם GTI לעומת זאת.... גם אותי זה הפתיע בהתחלה.

תגיד אתה צוחק עליי? תעשה שיעורי בית ואז תחזור להגיב בכזה בטחון.

בגולף על שלל דגמיה יש מראות חשמליות כסטנדרט עוד משנות ה90. ונניח אם לא היו -זה ההבדל הכ"כ מהותי?

הGTI מגיעה עם ג'נט 16 לאורך כל דור 4. בתור מי שהיה לו ג'נט 18 ובדק ג'נט 17, טוב לי ב16. הוא פשרה מצויינת.

בתור חובב רכב אתה צריך דווקא לציין את היתרון של הלאון בגודל הברקסים (312 מ"מ מול 288 מ"מ דיסקים בGTI) ולא בגודל הג'נט שזה פחות מעניין.

איפה הסלון רקארו של הלאון? איפה החומרים האיכותיים יותר? איפה הדיפונים והקונסולה והידית הילוכים דמויי עץ , איפה בקרת האקלים? , איפה האזעקה המקורית משולבת בתוך אורות תא הנוסעים, ואם כבר הגענו לזה: בלאון אפילו האור של תא הנוסעים קיים רק ליד המראה האמצעית ולא מעל הדלתות האחוריות. נעשה שם בפירוש נסיון לחסוך. גם בחומר ממנו עשוי הגג למשל.

כל הקונסולה והדשבורד נראים זולים והם שונים לחלוטין מאלו בGTI ,הכסאות לא איכותיים ולא מספיק תומכים ,פשוט לקחו דברים מכל הבא ליד ממחסני VW-SEAT.

אני לא טוען שהלאון קניה לא טובה - נהפוך הוא !!

אבל אי אפשר לטעון שיש לה יתרון בסעיף האיכות כי אין לה.

שוב, תעשה שיעורי בית ותחזור אליי או שאתה רוצה להפגש למפגש השוואתי.

בפירוש זה לא אותו דשבורד וזו לא אותה בקרת אקלים (לפחות לא חיצונית - לא אותו מסך לא אותם לחצנים) ואלו לא אותם מתגים לא של החלונות ולא של שומדבר , אולי רק המתג שפותח את הסאן רוף עם הנורות המשולבות בתוכו.

דבר אחד משותף הוא ההגה (אבל לא הכרית אוויר).

25 מעל זה הזוי. יש גם בעלי גולף GTI שדורשים זאת ולא צריך לתת לזה יד.

הרכב נדיר, מצאת אחד טוב ושמור- שלם עד 10K מעל המחירון וסע לשלום. תקף גם ל GTI.

בהצלחה,

אבי.

הבעיה המרכזית שלך היא שאתה חושב שיש לנו ויכוח. כי אין לנו ויכוח מהותי. (אתה גם מנסה לנצח אותי במגרש הביתי שלי - השוואה ברמות הגימור :))

הלאון היא קניה טובה וראויה, אבל לא הגיוני לבקש עבורה מחירים דומים ל GTI מכיוון שנמכרה משמעותית יותר בזול כחדשה.

אל תטען שיש לה יתרונות בתחום האיכות כי אין לה ,אם כבר אז עדיף להדגיש את סעיף המנוע והברקסים.

נ.ב. שים לב שללאון הצהובות יש דהיה לא שווה בין צבע הפגושים לצבע הרכב. זה נראה נורא במציאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באמת צריך המון הצלחה עם המחירים שדורשים כל המנותקי מציאות :)

רכב שקשה להשיג תמיד יעלה יותר אם יש ביקוש גובר על ההיצע

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...