Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מקווה שיש לכם דעות שיעזרו לי קצת להחליט.

טוב אז ככה אני מתלבט בין גולף טורבו שנת 2002-2004

כרגע מצאתי אחת שנת 2002 עם 90000 קילומטר ויד שלישית, הרכב עצמו נראה טוב ונוסע טוב

והרכב השני הוא סיאט לאון טורבו שנת 2005

כרגע מה שמצאתי זה שנת 2005 יד רביעית עם 62000 קילומטר.

קשה לי מאוד להחליט והדבר שהכי מלחיץ אותי זה היד הגבוהה

תאמת אני מת על הצורה של הלאון קורצת לי יותר

כמובן את הרכב שאני אבחר אני אקח לבדיקה

המטרה שלי מהרכב זה פינוק וזמינות של כח ולא למטרות מסלולים וכאלה

מה אתם הייתם מייעצים לי?

בתודה מראש אביתר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלאון רכב מצויין ויש לו סחירות טובה

אל תבהל מהיד הגבוהה זה אופייני לרכבי ספורט

אם הרכב ללא פגיעות שילדה ובמצב מכאני סביר לך על זה

בבדיקה שים דגש על מערכת הגדישה של הרכב

בעיות במערכת זו עולות הרבה כסף לתיקון

פורסם

אין לך מה לחשוש מהיד, בדרך כלל מכוניות מסוג זה מחליפות לא מעט בעלים.

אם כל הטיפולים נעשו ואין איזו מחלה חשודה שגרמה להחלפות הידיים, אני הייתי הולך על הלאון.

פשוט יפה, במיוחד בצהוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גולף מפנקת יותר באיכות ואבזור, הלאון ביצועיסטית יותר וחדשה יותר מבחינת גיל - ככל הנראה גם קנייה עדיפה. בדוק היטב את היסטוריית הטיפולים של הרכב לפני הקנייה, במיוחד כשמדובר ברכב שעבר הרבה ידיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב אז אחרי שראיתי את הלאון מיד שתיים, שאני מאמין שאנשים יודעים לאיזה לאון אני מתכוון.

הרכב יד חמישית שנת 2005 ולא יד רביעית כמו שהמוכר טוען, מבחינת המצב של הרכב אני לא יכול להגיד שהוא טוב או לא אז אני נמנע מלדבר על המכאניקה של הרכב, מבחינה חיצונית הוא נראה בסדר גמור, הרכב גם נוסע טוב אבל שוב אני לא יכול לדעת בוודאות.

אז רק תשימו לב

פורסם

היד קצת גבוהה אבל אם הרכב ללא תאונות ויצא תקין בבדיקה, המשמעות היא סחירותית בלבד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אמנם הרכב נדיר, ומשמעות היד יכולה להיות מסחרית בלבד, אבל אלא אם כן התוכניות הן להחזיק את הרכב שנים רבות, אז רכב שנת 2005 שעבר 6 ידיים (אם אכן תקנה אותו) אינו נשמע כמציאה בכלל. גם אם לא קונים רכב במחשבה למכור, ברכבים חדשים יחסית, עם מחירון שאינו נמוך, צריך לחשוב על זה.

אם היד הגבוהה משמעה כי המחיר יורד באופן מתאים, שיבטא את הקושי במכירה, לא צריכה להיות בעיה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם הוא משלם קצת פחות בשל היד, הוא ימכור בקצת פחות ואין שום בעיה.

השאלה אם הרכב נקי ובאיזה מצב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם מפספסים את העיקרון. הרכב הספציפי הזה ירד מהפרק.

המחשבה שלי היא כזאת, אם הוא ניסה לעבוד עליי עם היד אז באמת שאין לי מושג מה יש לרכב והוא עדיין מפרסם שהרכב יד 4.

הרכב יכול לצאת מצויין בבדיקה, אני לא רציתי לקחת את הסיכון לפה או לשם.

העדפתי לעבור הלאה נחפש עוד קצת זמן בסוף יגיע הרכב שלי :)

פורסם

אביתר, יש לאון 20VT מודל 02 למכירה - בלוח מכירה של הפורום. תבדוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אביתר, עשית בשכל שויתרת על הרכב. מספיק שאתה תופס את בעל הרכב בגליצ' אחד אז הרכב הופך ללא רלוונטי.

יד 5 לשנת 2005 זה מוגזם ויש לזה משמעות מעבר למסחרית. לא יתכן שרכב יעבור ב4 או 5 שנים -5 ידיים וה6 בדרך.

אני לא הייתי רוכש רכב מעל יד 2 או 3 גג. ממוצע הגיוני זה יד כל שנתיים, מעבר לזה הייתי פוסל.

לומר שספורטיביות מחליפות הרבה ידיים זה נכון אבל נעשה למטרת שכנוע עצמי.

אם רוצים וסבלניים אפשר למצוא גם גולף GTI מיד 1 או 2, הכל עניין של סבלנות.

בקשר לבחירה, זה מאוד תלוי בך.

אני בזמנו התלבטתי אותה התלבטות, וברגע שהתיישבתי בקוקפיט של הלאון נפתרה לי ההתלבטות.

הרכב לא מפנק ולא בנוי כמו הגולף GTI, ואני אזרוק ממש את קצה הקרחון : אין מושבי רקארו. (שלא לדבר שאני אישית לא התלהבתי מהמראה שלו)

הלאון נמכרה ביחידות בודדות מה שגורם לה להיות דיי נדירה ולבעליה לבקש מחירים הזויים מעל המחירון (ע"ע שרשור קליאוS מהשבוע). גם ה GTI נמכרה ביחידות בודדות אבל רוב המוכרים לא משתגעים ברמה של מוכרי הלאון ולא מבקשים סכומים הזויים מעל המחירון, כלומר שתהיה בעניינים : 10K מעל המחירון ל GTI שמורה ונקיה זה לגיטימי, על לאון 2002 שהמחירון שלה בגיזרת ה40 ומטה, אנשים יכולים לדרוש גם 30K מעל המחירון.

בקשר לגולף : אם היית מרוצה מהגולף 1.6 וכל מה שחסר לך זה כח ועוד קצת פינוק, הגולף GTI תהווה המשך ישיר.

עשיתי בעצמי את המסלול הזה ואני לא מצטער עליו לרגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן הייתי מרוצה מאוד מה1.6 שלי

גולף GTI היתה המטרה שלי מהתחלה עוד מלפני שקניתי את ה1.6 , אבל לא מצאתי אחת שמורה אז התפשרתי :) טעות מצידי

בקשר ללאון דווקא אני מאוד אהבתי את הסביבה של הנהג והכסא היה לי מאוד נוח למרות שהוא לא ריקארו, תאמת נסעתי על גולף GTI ולמען הסר ספק היה לי יותר כיף בלאון גם המראה של הרכב יותר מושך אותי

בקיצור מה שאני מנסה להגיד פה אני אוהב את שתי הרכבים ומה שיגיע קודם במצב הכי טוב ושמור אותו אני אקנה, מה שכן יש לי חולשה יותר ללאון :)

פורסם

תשמע,אם אתה אוהב רכבים בצבע צהוב - לך על לאון :lol:

סתם,אם לדבר ברצינות - אז גם אני "קפצתי" מגולף 1.6 ידנית לגולף GTI.

המעבר הנ"ל פשוט היה מתבקש,היה משהו טבעי לחלוטין.

מבחינת מראה חיצוני- זה עניין אינדיבידואלי.אני העדפתי את המראה של גולף.

בנוסף,כמו שכבר ציין אייל,משהו בפנוכו של לאון לא מרגיש נכון,במיוחד אחרי שיושבים בגולף,גם אם זה 1.6 ברמת גימור פשוטה.אני יודע שזה עלול לעורר מחלוקת בין בעלי גולפים ולאונים - אבל לאון מרגישה זולה בפנים ביחס לגולף.

בסה"כ שני רכבים נהדרים בקבוצה,שניהם עם פלוסים ומינוסים (טורבו טיפה גדול יותר בלאון + 6 הילוכים),אז הבחירה היא שלך.בכל מקרה שיהיה בהצלחה :wink:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.

• תוכן חדש...