Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג דלק פג'ו 205 שנת 94 GR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שלוש שאלות:

1.עד היום אני תדלקתי ב-אוקטן96 וכידוע לכם הסוג הזה הולך ואוזל

השאלה היא האם אני יכול להחליף ל95 ואם יש דרך ספציפיט לעשות את זה?

והאם אני צריך להמשיך להשים את התוסף?

2. איזה סוג של שמן מומלץ למנוע שלי?

3. כשהרכב מתחמם ואני מכבה אותו אני לא מצליח להתניע אותו אפילו אם הוא עומד הרבה זמן בשמש ביום חם במיוחד הוא לא מניע, ולפעמים תוך כדי נסיעה כשאני משלב הילוך הוא נכבה לי, כמובן שאני מצליח להניע אותו חזרה תוך כדי נסיעה ע"י שילוב ההילוך, איפה יכולה להיות הבעיה?

אשמח אם תעזרו

פורסם

לא ברור לי למה תדלקת עד כה ב 96, הרכב צריך להיות מתודלק ב 95, האם ברכב קיים ממיר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא ברור לי למה תדלקת עד כה ב 96, הרכב צריך להיות מתודלק ב 95, האם ברכב קיים ממיר?

זה מה שהבעלים הקודמים אמר לי

אני לא חושב שיש לי ממיר כי הלכתי למוסך ואמרו לי שאני צריך להשים את התוסף החדש של ה96..

פורסם

- פג'ו שנת 94 זה מנוע הזרקה, אין שום סיבה לא לשים דלק נטול עופרת 95. מי אמר לך לשים 96?

- כמה זמן אתה שם 96? ברכב שלך אמור להיות מותקן ממיר קטליטי שרוב הסיכויים סבל מנזק אם נסעת על 96. גש למוסך לבצע בדיקות מתאימות.

- השמן המומלץ לרכב שלך הוא מסוג 10W40 חצי סינטטי.

- הבעיה שאתה מתאר יכולה להיגרם ממספר גורמים, לדעתי יכול להיות בקלות קשר לכך ששמת דלק לא מתאים לרכב שלך.

גש למוסך ובצע את הבדיקות המתאימות.

*עריכה*

איזה תוסף ואיזה נעליים, תחליף מוסך וטפל בבעיות ברכב שלך בדחיפות.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אכן משנת 94 המנוע מוזרק ובעל ממיר קטליטי ומצריך דלק 95.

האם העברת את הרכב טסט?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הרכב נמצא אצלי כבר שנתיים, ועוד כמה שנים אצל הבעלים הקודמים..

ולא עשה יותר מידי בעיות

אז לפי מה שאני מבין, אני לא צריך שום תוסף אשלגני ולעבור לתדלק 95?

פורסם

ככל הנראה כן.

אם אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז, תרים טלפון ביום ראשון למוסך מורשה של פיגו' ותשאל.

פורסם
הרכב נמצא אצלי כבר שנתיים, ועוד כמה שנים אצל הבעלים הקודמים..

ולא עשה יותר מידי בעיות

אז לפי מה שאני מבין, אני לא צריך שום תוסף אשלגני ולעבור לתדלק 95?

תוסף אשלגני, אתה בוודאי לא צריך, אוקטן 95, יכול וצריך להשתמש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...