Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בגלל ששיחקתי עם המראה שלי (הורדתי אותה וניסיתי לחדש לה את הצבע כי השחור הקודם די נשרף בשמש שלנו) הבורג שהחזיק את כל המראה נפל לי פנימה וכאשר ניסיתי להוציא את המראה מהפלסטיק היא נשברה:(...

לכן אני צריך לקנות אחת ולא אכפת לי אם זה מפירוקיה או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר זול.

התקשרתי להיפר חלף והם אמרו לי 120 שקל ללא מע"מ, וזה מחיר גבוה מדי במיוחד כאשר באוטו דיפו ראיתי מראה חדשה ואפילו צבועה בצבע הרכב שלי ב 50 שקל.

פשוט אני לא רוצה לשים מראה לא אוריגינלית.

אז אם מישהו יודע על פירוקייה זולה באזור פ"ת,סגולה שאפשר לבוא לשם ולפרק לבד ולשלם נטו על החלק אני אשמח לדעת על המקום..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

רגילהההה.......בעע...אני צריך משהו זול ובטוב טעם :lol:

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אז אם מישהו יודע על פירוקייה זולה באזור פ"ת,סגולה שאפשר לבוא לשם ולפרק לבד ולשלם נטו על החלק אני אשמח לדעת על המקום..

לגבי פירוקיות - תערוך חיפוש בפורום, תמצא המון תשובות ולאו דווקא מפ"ת.

באף מקום עבודה(וזה כולל פירוקיה) לא יתנו לך לעבוד(גם לפרק זו עבודה), מאחר ואין עליך כיסוי ביטוחי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עשיתי חיפוש אבל לצערי רוב הפירוקיות נמצאות רחוק ממני ואני באמת לא הולך לנסוע לת"א בשביל מראה לאוטו ולהפסיד שעות עבודה בשביל זה.

יש כמה פירוקיות בסגולה אבל אני לא יודע איפה בדיוק הם נמצאות ואיזו הכי זולה..

פשוט אני עובד בסביבה אז זה לא בעיה לקפוץ לשם שלא כמו לקפוץ לראשון לציון נגיד.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

ראיתי גם באיזור סגולה ליד מתחם ACE. לא יודע איך בדיוק מגיעים לשם- יש תכנון לקפוץ לראות מה יש להם בתחום הפיאסטות MK1 ו MK2.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
ראיתי גם באיזור סגולה ליד מתחם ACE. לא יודע איך בדיוק מגיעים לשם- יש תכנון לקפוץ לראות מה יש להם בתחום הפיאסטות MK1 ו MK2.

זה חלק מ"היפר חלף"

ואגב מחיר של 142 ש"ח למראה, הוא סביר לגמרי. יכול להיות שאם תסתובב ותבזבז זמן ודלק תחסוך 50 ש"ח אבל הדלק והזמן יעלו כפול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב אני כבר אחפש משהו....

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...