Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאתר של כלבוטק - http://reshet.ynet.co.il/6543.aspx

בעקבות המלצה של אלעד לצפייה בכתבה על שירות דלק מוטורס במקרה עם המונדאו החדשה .

ועל הדרך צפיתי בתוכנית הקומבינה האוסטרלית :cry: - בחילה עמוקה ולא שום הסבר אחר להרגשה שליוותה אותי מצפייה בדמויות שמגלמות את הצד הישראלי המלוכלך .

איך האנשים האלה חיים בתוכינו מסתובבים ביננו ומשחיתים כל חלקה טובה , ואיך הם מצליחים לחיות עם עצמם בלי בושה .

ואני חשבתי לתומי שהשחיתות והרקבון הם בלעדיות של השרים בממשלה .

מה אגיד לכם , אני מתבייש לפעמים להיות ולקחת חלק בעם הזה :x

פורסם

סבבה סע להולנד

אתה חושב ששם אין קומבינות

צאו מהסרט שרק בארץ יש קומבינות\תככים\גנבים וסלמונלה

יש מקומות יותר גרועים שאתה לא יודעים אם תקומו בבוקר והקוצב לב שלכם יהיה במקומו כפי שהיה לפני שהלכתם לישון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תגובות מהסוג שלך גורמות לי להבין שיש מנגנוני הגנה שפותרים אנשים מסוימים מרגשות אשמה ומאחריות !

תודה על ההצעה הנדיבה אבל אני ביקרתי כבר בהולנד וגם במקומות רבים אחרים בעולם בחלקם גרתי לצורכי לימודים ולא נתקלתי ברעות חולות מהסוג שממציא המוח הישראלי , אבל זו הארץ שבה נולדתי ואני אוהב את הארץ הזו .

אולם בארץ הזו מתפתחת חברה חולה שפושטת את הרגל במהירות ומתנהלת כאילו אין מחר .

ולא אותי צריך להוציא מכאן אלא את הישראלים הנגועים שמשחיתים כל חלקה טובה בחברה הישראלית .

פורסם

וואו, שנים שלא צפיתי בכלבוטק.

הכתבה הזאת היא כמו אגרוף לבטן. :cry:

"חברה" שמעסיקה עשרות (!!) עובדים, שכל מטרתה היא לגנוב.

אפשר להתלונן עד מחר על הניגרים (המדינה המושחתת ביותר בעולם) -

אנחנו לא טובים יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אומר את זה כל הזמן.

הניגרים מושחתים-אני נמצא שם ומכיר טוב את השחיתות והאלימות- אבל בכל זאת יש שם משהו שאין כאן.

כן,כן,

אצל הניגרים יש עדיין בושה.

ילד לא מתגאה בכיתה שאבא שלו גנב. כאן כן. אם יש לאבא מרצדס הוא נחשב בחברה ליותר ממנתח מוח בקורולה. גם אם אף אחד לא יודע ממה עשה את הכסף.

בניגריה מצד שני העוני הוא לא בושה. הוא מצב של רוב האוכלוסיה . עבודה קשה היא לא בושה, ילד לא מתבייש לומר שאביו בנאי/נגר/סנדלר/איכר.גם אם הוא אנאלפבית-יש עדיין את הכבוד הבסיסי של החברה לאדם ישר שמתפרנס מעמל כפיים. כן,-בחברה שנשלטת ע"י מיליארדרים מעיסקות שוחד בנפט.

כאן-תקשיבו לתעשיינים. לאוטמן-סטף-פרופר-הזוג מאורמת...

אי אפשר למצוא חרט-אין בתי"ס מקצועיים. זה נהפך לבושה להגיד שאתה מייצר משהו בעמל ידיך. אתה ישר מזוהה עם פועל זר. ישראלי מכובד עושה כסף מקומבינות בקריאת מדורי הכלכלה בבתי קפה,לא מהידיים.

זה ההבדל- חוסר הבושה אצלנו.

הם בדרך למעלה,אנחנו בדרך למטה וזה הכל מתחיל בהורים ובמורים. כשאבא בא להכות את המורה במקום להכות את הילד עם חגורה אם הוא אומר ,כמו לפני 50 שנה (כשאלה שהיום מקבלים פרסי נובל וישראל למדו-מי היום ייקבל פרסים ?-אלה שנכשלים בהבנת הנקרא או אלה שמדורגים אחרי אירן וזימבאבווה ? ),שהמורה העניש אותו/הכה אותו עם סרגל כי הפריע בשיעור. וכמו היום בניגריה.עוד 30 שנה הם איפה שאנחנו היום ואנחנו ניראה כמוהם.

פורסם
כאן-תקשיבו לתעשיינים. לאוטמן-סטף-פרופר-הזוג מאורמת...

אי אפשר למצוא חרט-אין בתי"ס מקצועיים. זה נהפך לבושה להגיד שאתה מייצר משהו בעמל ידיך.

סטף חוזר ומדבר על זה כבר שנים, בכל ראיון או תוכנית או מה שלא יהיה.

הכול הפוך - מתביישים במה שצריך להתגאות ומתגאים במה שצריך להתבייש בו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תגובות מהסוג שלך גורמות לי להבין שיש מנגנוני הגנה שפותרים אנשים מסוימים מרגשות אשמה ומאחריות !

אשמה?

אחריות?

מה, אני עשיתי משהו רע למישהו? גנבתי? רימיתי?

ממתי זו האחריות שלי???

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראיתי את זה גם רק עכשיו - פשוט מדהים, איזה גועל נפש, אילו שקרים. לאנשים פשוט אין בושה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש מעצבן, במיוחד כאשר לילד שלי אני קונה נעליים שהם מייבאים (מה לעשות, ELEFNATEN הם היצרנים המובילים בעולם לנעלי ילדים. מגרמניה, כמובן...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת שאני לא מבין איך אנשים שעוסקים ברמאות כל הזמן לא מרגישים שהם עושים רע. הכסף מקדש את האמצעים והמטרה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש 2 סוגי אנשים.

עם מצפון ובלי מצפון.

הסוג השני מנצל את הסוג הראשון ויודע שאין לו מה לעשות נגד זה.

בתור חברה כבר מהימים הקדומים ביותר קבענו לעצמנו חוקים מוסריים והמצאנו מושגים לדברים שלא באמת קיימים.

סוג מספר 2 גילה שהרבה יותר קל להסתדר בעולם הזה בלי מצפון מאשר לסחוב אחד שלא תורם לכלום.

• תוכן חדש...