Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
מרק, האם יש מיקרוסוויץ' ייעודי לזמזם אורות? ואם כן אתה יכול לכוון אתי אליו?

אין כזה מתג יעודי לזמזם האורות עצמו ,המתג הקיים בתוך המנעול משדר אות למחשב הנוחות

באם הדלת פתוחה (ON) או (OFF) כעת אם אתה אומר שהאור הפנימי נדלק כאשר

אתה פותח את הדלת אז זה אומר שהמתג משדר אות נכון למחשב והבעיה אינה בו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זו לא בעיה בהגדרות מחשב.

אומנם ניתן לשנות הגדרות שונות של אביזרי נוחות ברכב בעזרת תוכנת VAG-COM אבל זו לא הבעיה אצלך.

האם לאחרונה ביצעת שינויים במערכת החשמל או פירקת את הריפוד של הדלתות או לוח שעונים ?

אני יכול לספק לך שרטוט חשמלי של הפיקוד והחיבורים החשמלים בין מודול נוחות ובקרה לזמזם האם יש לך את הידע להתעסק עם זה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב נמצא אצלי פחות מחודש, אז אני לא סגור לגבי פירוקים אבל כמעט בטוח שאם היו פירוקים הם היו באזור תא הכפפות לצורך התקנת מיגון. לגבי תקלות, לרכב הוחלף מחשב ABS, קשור איכשהו? אולי הוא נמצא באותו האיזור?

• תוכן חדש...