Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עשיתי ניקוי רדיאטור לא מזמן ושבועיים אחרי הניקוי שמתי לב ללכלוך סמיך בצבע חום על הפקק ועל הפייה של הרדיאטור וגם המים הפכו לחומים . התקשרתי לבן אדם והוא אמר שלג'סטי צריך לנקות את הבלוק ושאבוא ויקח לי רק 100 ש"ח

כשהייתי אצלו הוא מכר לי תרכיז של מים ירוקים שמוסיפים אליו מים רגילים והבטיח שעכשיו לא יהיו בעיות .

נוכחתי בניקוי והתרשמתי שהוא מנקה טוב.

1) האם זה נכון שג'סטי צריך ניקוי בלוק?

2)האם התרכיז הזה טוב כתוב עליו -אנטי-פריז "בוכניק יוסף סוכנויות" יש לי תחושה שהוא גורם ללכלוך שמצטבר

3) אני פשוט החלפתי מים ע"י פתיחת צינורות והשפרצתי פנימה מים עם צינור ואחרי כן החלפתי מים האם זה יעיל?

תודה מראש

פורסם

1) האם זה נכון שג'סטי צריך ניקוי בלוק? אם כבר מנקים ראדיאטור אז למה לא לנקות גם את מעברי המים במנוע? אם כבר ניקיון אז עד הסוף

2)האם התרכיז הזה טוב כתוב עליו -אנטי-פריז "בוכניק יוסף סוכנויות" יש לי תחושה שהוא גורם ללכלוך שמצטבר תשאל את בוכניק, אתה מכיר את החברה ? אני לא , זה נראה לי משהו בסגנון מצננול ואמריקן איגל ודומיהם

3) אני פשוט החלפתי מים ע"י פתיחת צינורות והשפרצתי פנימה מים עם צינור ואחרי כן החלפתי מים האם זה יעיל? תלוי מאוד, אם יש לכלוך קשה אז זה לא יעזור מה גם שהלכלוך שמצטבר יכול לסתום חורים וחריצים בבלוק מנוע וגם בראידאטור, אז תלוי מאוד מה מצב הראדיאטור, אם הוא רקוב שווה להחליף לחדש בלי להתעסק.

תודה מראש

התשובות באדום,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...