Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאסטר קם מוקדם מהרגיל ללא סיבה מיוחדת.

מרתיח מיים ובנתיים הולך לשטוף פנים.

קפה, סיגריה ומוטו טרי מחכים על השולחן...

מתחיל עם מוטומדריך...איך אמר פעם מישהו - "מוטו בשביל הראש ומוטומדריך בשביל הנשמה...",כנראה שזה באמת היה מזמן כי ה"נשמה" של מוטומדריך מריחה כאילו היא בזה הרגע נמכרה לאלוהיי הרייטינג והמפרסמים..

טננבאום מותח את גבולות ההומור למחוזות עגומים בנסיונות פתאטיים להיות מצחיק/שנון אבל מה שיוצא לו מזכיר את הבדיחות של הבני דודים שלי שעדיין לא החליפו קידומת בגיל אפילו פעם אחת. היה כבר עדיף שישים בטור שלו איזו תמונה של בחור שישן עם הג'יקסר 1000 שלו באותה מיטה או לפחות איזה אופנוע בצורת בחורה.

לקראת סוף ה"מדריך" רואה פרסומת של בני בייקר שמוכר בקבוקונים לאיחסון שמן ב-35 ש"ח היחידה, עגום.. השלולית הקטנה שלנו כ"כ קטנה שכל "סוייחר" מנסה להמציא את הגלגל מחדש מה השלב הבא יא חביבי?! בקבוקונים לאיחסון צמיגי סופרמוטו? קופסאות קטנות לאיחסון האופנוע?

שלוק מהקפה ועוד שאכטה בריאה מהסיגריה ועוברים למוטו..

נזכר ב"סופרלטיביים" שמוטו מקבל בכל ראשון לחודש ותוהה לעצמי האם העובדה שהוא הירחון היחידי בארץ בתחום האופנועים היא לטובתו או לרעתו? ויותר מכך כמה אנחנו כאופנוענים צריכים להמשיך ו"לתמוך" בו על מנת שלא נסתום את הגולל לחלוטין על המדיה הכתובה בתחום? נו שויין…בוא נראה מה הגב"ב מחדש לנו…

תקוות לחוד ומציאות לחוד! הגב"ב שוב פעם חוטא בקלישאות הרגילות ולא רק שלא גורם לי להזדהות עם מה שהוא רושם, אלא אפילו מדכא לחשוב שהוא אחד מאלו שתורמים לתדמית האופנוענות בארץ…

מרפרף על המכתבים למערכת ומרחם משהו על ה"דון קישוטים" שמנסים להלחם בטחנת הרוח שממוקמת על ראש הגבעה ברח' החרש 8…

קצת חדשות, קצת סקירות והעגמומיות שמתפרצת מבין דפי הכרומו גורמת לי לחפש את הטור של פאנגאס מוקדם מהמתוכנן…

אייי קאראמבההההההההה, ובא לציון גואל… הFUNGAS מצליח להצחיק אותי כל פעם מחדש, אחת מנקודות האור היחידות במגזין הזה..

סיגריה שנייה נדלקת והקפה הפושר מחליק לגרון, השעה עכשיו 05:05 ויש לי עוד זמן לשרוף עד שנתחיל להתארגן לתזוזה…תפוז? נו טוב… נכנס לפורום שהיה במשך תקופה ארוכה כבית ברשת ומתחיל לקרוא…GPZ מול ER, תהיות על ביטוח, עליהום על איזה אהבל שהחליט "להרביץ תורה" באופנוענים (כן אח שלו גיבור, פורום אופנועים הוא בהחלט מקום טוב להתחיל בו לחנך אופנוענים…), אבל אין שם בירות, ואין תמונות של גווינית' מול קלאודייה, ואין סיפורים הזויים על מטוסי ריסוס בכביש 4, ואין, פשוט אין…וחבל! )-:

05:15 מעבר חד לפולגז, מעלעל בחדשות ומרפרף על טורים ישנים של MZ, הסקוטר וג'אנגו.. צוחק בקול ושומע את זוגתי שתחייה רוטנת משהו לא ברור על מחלות והתמכרויות מחדר השינה.

05:30 עובר לפורום של פג"ז, עדיין קצת חורק, עדיין לא ידידותי אבל לפחות ההרגשה טובה יותר, כמו של ספה מרופטת וישנה אבל מהסוג שלא תחליף את נוחותה בעד שום ספה אחרת… חושב קצת על ההבדלים בין תפוז ולבין פג"ז, תפוז זה הקנקן היפה שמסתכלים עליו אבל בפנים הריק הוא גדול, ופג"ז זה קנקן קצת מכוער, קצת גמלוני, אבל הבפנוכו עשיר הרבה יותר.

05:50 יאללה חלאס עם הפילוסופיה על הבוקר... צריך להתחיל להתארגן לתזוזה…

איזה בוקר של כיף, איזה כיף שהיה לי הבוקר?!

פורסם

:morning:

יש במוטו שני כותבים שעדיין שווה בגללם לתמוך בעיתון והם יוסי שווץ ואלן קאת'קארט שהמבחן שלו על המ.ז. החדש פשוט תענוג לקרוא. מעניין אם בעקבות המבחן מז. יחליט לשדרג עצמו למ.ז. החדש, הוא בסה"כ הכל צריך להוסיף עוד 12,000 יורו. 8)

פורסם
:morning:

יש במוטו שני כותבים שעדיין שווה בגללם לתמוך בעיתון והם יוסי שווץ ואלן קאת'קארט שהמבחן שלו על המ.ז. החדש פשוט תענוג לקרוא. מעניין אם בעקבות המבחן מז. יחליט לשדרג עצמו למ.ז. החדש, הוא בסה"כ הכל צריך להוסיף עוד 12,000 יורו. 8)

הטורים של יוסי שווץ ושל פאנגס הם פשוט תענוג לנשמה.

תרשו להביא ציטוט מהטור האחרון של שווץ, ככה סתם:

"האופנוע הוא עדיין האובייקט היחידי בעולם שאוגר בתוכו כזו משמעות רגשית. יש בו הבטחה לחופש ואפשרות להתחבר לעצמך, לאחרים, לעולם. בלי קו אינטרנט מהיר או מציאות וירטואלית או סלולרי G3.

האופנוע הוא עדיין הדבר היחיד המסוגל לשים אותך שם בחוץ, להניע אותך מהר למקום אחר וכל זאת בלי הפילטרים של חלונות, מסכים או כבלים המביאים אליך סרטים שמישהו אחר צילם. עם אופנוע אתה הבמאי, אתה המצלמה, אתה סרט הצילום".

כל כך פשוט.

כל כך לעניין.

כל כך עמוק.

כל כך שווץ.

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם
עוד לא אבדה תקוותינו וניצני הביזאר עדין פורחים על עץ התפוז:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=27031558

והנה ההמשך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=27114610

:hihi:

לזה אתה קורא תקווה :?::cry:

לכתיבה איכותית כמו של פותח השרשור אני קורא תקווה :p

4086_mainspread_R.gif

פורסם
עוד לא אבדה תקוותינו וניצני הביזאר עדין פורחים על עץ התפוז:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=27031558

והנה ההמשך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=27114610

:hihi:

לזה אתה קורא תקווה :?::cry:

לכתיבה איכותית כמו של פותח השרשור אני קורא תקווה :p

תקווה או לא תקווה, אותי זה שיעשע למדי.

אבל זה אני, כן?

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

תקווה או לא תקווה, אותי זה שיעשע למדי.

אבל זה אני, כן?

לא רק אותך...

גם אותי.

מעניין כי היא עדיין מנסה למכור את המעיל הזה כבר חצי שנה ועדיין לא הורידה מחיר לפי חבר שהתקשר.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
05:30 עובר לפורום של פג"ז, עדיין קצת חורק, עדיין לא ידידותי אבל לפחות ההרגשה טובה יותר, כמו של ספה מרופטת וישנה אבל מהסוג שלא תחליף את נוחותה בעד שום ספה אחרת… חושב קצת על ההבדלים בין תפוז ולבין פג"ז, תפוז זה הקנקן היפה שמסתכלים עליו אבל בפנים הריק הוא גדול, ופג"ז זה קנקן קצת מכוער, קצת גמלוני, אבל הבפנוכו עשיר הרבה יותר.

:lol:

כל כך נכון ...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

על מוטומדריך יש לי רק תלונה אחת:

שבעקבות התלונות של שניים-שלושה חובשי כיפות הם הפסיקו לפרסם שם תמונות של בחורות עם רגליים ארוכות ולבוש מינימאליסטי כתפאורה לקטנועים.

החלטה עגומה ביותר.....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
על מוטומדריך יש לי רק תלונה אחת:

שבעקבות התלונות של שניים-שלושה חובשי כיפות הם הפסיקו לפרסם שם תמונות של בחורות עם רגליים ארוכות ולבוש מינימאליסטי כתפאורה לקטנועים.

החלטה עגומה ביותר.....

מילא הם היו מלוננים על דבר שכזה באתרי פורנו, אפשר להבין את הכעס שלך,

אבל אופנוענים דתיים או סתם חובבים שרוצים לגלוש לאתר, ונתקלים בתמונות

שהם מאמינים שעדיף להמנע מלראותם - זה פוגע בהם.

אין שום נגיעה ישירה בין אופנועים לרגליים של בחורות,

ככה שלעניות דעתי הפלורליסטית (הומופוב) זה תקין.

(או שזה היה בצחוק (מן הסתם)) :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...